FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
19 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

We zijn een boetiek of kledingwinkel aan het opzetten - waar kunnen we de goederen krijgen?

We zijn een boetiek of kledingwinkel aan het opzetten - waar kunnen we de goederen krijgen?

Het hebben van een eigen bedrijf is waarschijnlijk een droom van elke andere persoon. Veel mensen zijn zich niet bewust van de verantwoordelijkheden van de eigenaar - dit artikel moet een klein compendium worden van kennis over het starten van een eigen kledingbedrijf.

Bij het oprichten van uw eigen bedrijf zijn uiteraard alle documenten en juridische aspecten uiterst belangrijk, die de oprichting van het gewenste bedrijf bepalen. Bovendien, het pand - de kwestie van het pand kan geen snelle beslissing zijn, maar eerder een goed doordachte, omdat het de plaats zal zijn waar alle kledingartikelen die we willen verhandelen, moeten worden geplaatst.

Waar kun je kleding kopen in een boetiek? Welke goederen te kopen?

De toekomstige eigenaren van kledingwinkels en kleine boetiekjes worden overspoeld met deze vragen. Het antwoord is simpel, maar niet voor iedereen zo duidelijk. Er zijn veel manieren om gezonde kledingartikelen te kopen, maar we zullen naar de beste verwijzen.

Fysieke magazijnen en internetmagazijnen

De beste manier om een ​​kledingassortiment te verkrijgen, is door stationaire groothandels te bezoeken of door de websites van online groothandels te bladeren op zoek naar de gewenste goederen. Deze optie aan het begin stelt ons in staat om groothandel- en langetermijngoederen te verkrijgen. Het is uiterst belangrijk om de doelgroep te definiëren waarvoor de goederen zullen worden verkregen.

Buitenlandse kleding

Het inkopen van kleding uit het buitenland is erg populair - zowel de westerse als de oosterse markten openen zich steeds meer en bieden kansen om een ​​kwalitatief goed assortiment te krijgen.

China - de meest populaire markt voor het importeren van kleding is natuurlijk China - van daaruit geïmporteerde kleding en schoeisel is verleidelijk met een zeer lage prijs en een grote keuze aan modellen en kleuren, wat zich vertaalt in een uitgebreid aanbod voor de klant. Het is belangrijk dat op de factuur de naam van de kleding, samenstelling, netto en brutogewicht staat. Daarnaast moet u 12% en 22% btw betalen.

Engeland - een andere populaire importeur is Engeland - Primark, Next, Atmosphere en vele andere bedrijven verleiden met hun aanbod. Het ontbreken van douanerechten in de Europese Unie voedt deze oplossing nog eens extra, maar de totale kosten van een bepaald assortiment uit GB blijken onrendabel, tenzij het gaat om tweedehandswinkels of verkooppunten.

De Verenigde Staten - zijn ook een geweldige oplossing, vooral als het gaat om het verkopen van kleding van moeilijk bereikbare producenten zoals GAP, Banana Republic of American Eagle. Als u kleding uit de VS wilt importeren, heeft u een geschikte vergunning nodig, die bevestigt dat de fabrikant geen schade zal lijden. Het verkrijgen ervan is niet eenvoudig - een alternatief is om een ​​outlet te openen met kleding uit de VS, maar voor deze oplossing hebben we ook de toestemming van de fabrikant nodig, en niet iedereen wil op de oosterse markt verschijnen. Naast de vergunning zijn wij onderworpen aan 2% douanerechten en 23% btw.

India - de populariteit van de Aziatische cultuur en stijl groeit de laatste tijd, waardoor er geprofiteerd kan worden van het Aziatische assortiment. Kleding importeren uit India is interessant omdat Indiase kleding, net als het Chinese assortiment, goedkoop en winstgevend is om te importeren. Bovendien is het een zeer verkoopbaar product - fascinatie voor originele kleuren en uniek design wordt in het land verkocht, zowel op het gebied van kleding, schoenen als meubels en interieur.

Europeese Unie - kleding importeren uit het buitenland is een van de meest populaire manieren om aan boetieks en kledingwinkels in Polen te leveren. De toetreding van Polen tot de Europese Unie heeft nieuwe kansen gecreëerd voor ondernemers - voor het importeren van kleding en schoeisel uit EU-landen zijn geen speciale vergunningen vereist en, belangrijker nog, ze zijn niet onderworpen aan douanerechten. Bovendien maakt de nabijheid van Europese landen een gemakkelijke en snelle bevoorrading van winkels en een onbeperkte keuze aan goederen mogelijk.

 

Natuurlijk vormen de brede markt die China of India biedt en de verleidelijke prijzen van individuele assortimenten een echte concurrentie voor de Europese markt, maar het hangt allemaal af van de ondernemer - de grootte van de geïmporteerde goederen, de samenwerking en de variëteit van het assortiment zullen de uiteindelijke impact hebben op de keuze van de leverancier en het uiteindelijke assortiment dat we gaan verhandelen. 

Bovenstaande kwesties behoeven verdere verduidelijking - of we zelf een samenwerking aangaan met een buitenlandse producent, of dat we dit toevertrouwen aan mensen die dagelijks met dit soort activiteiten te maken hebben. Het loont de moeite om kennis te maken met de zakenwereld en de juiste importeurs te vinden die voor de import van het assortiment uit een bepaald land zorgen - zij nemen alle verplichtingen over die ons zouden worden opgelegd: documentatie, vergunningen, passend transport, etc.

Auteur:
Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi is een internationaal platform van groothandel voor goederen die worden aangeboden in de reguliere groothandel en bij overschotten van overschotten, productie- en opslagoverschotten, liquidatie van bedrijven, teruggave van consumenten, etc.

Volgende invoer
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.