FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Voor verkopers

Het populairste groothandelsplatform voor verkopers. Eén platform, wereldwijde dekking. Veel tools en veel voordelen

Wat is Merkandi?

Merkandi is een internationaal groothandelsplatform dat groothandelaren, distributeurs, importeurs en exporteurs samenbrengt die actief zijn in de groothandelssector.

Ons platform opereert op de Europese en mondiale markt, is in vele talen beschikbaar en stelt u in staat snel klanten te bereiken die geïnteresseerd zijn in permanente samenwerking in de aanvoer van pallets of containers met goederen.

Meer dan 100 000

gebruikers

Meer dan 1 200

commentaren

Meer dan 150

landen ter wereld

Ontdek World Trade en verhoog uw omzet met Merkandi

Bij Merkandi begrijpen we dat het succes van groothandelaars afhangt van de toegang tot de beste zakelijke tools. Daarom hebben we een platform voor verkopers gecreëerd dat tal van voordelen biedt:

Promotie van je aanbiedingen in heel Europa

We geven om het bereik - we plaatsen uw productadvertenties op Google, in het sociale medianetwerk, enz.

Meertalige beschrijving van uw bedrijf

Wij vertalen uw bedrijfsbeschrijving naar alle platformtalen

Import/Export van goederen CSV, XLS, XML

Wij bieden je de mogelijkheid om met één muisklik hele catalogi online te plaatsen.

Je bedrijf in een internationale catalogus

Wij plaatsen je bedrijf in een internationaal overzicht met groothandelaren en fabrikanten.

Publiceren van een onbeperkt aantal aanbiedingen

U kunt onbeperkt aanbiedingen met foto’s en productlijsten online plaatsen.

Persoonlijke hulp van een consultant

Wij bieden u ondersteuning en de mogelijkheid om via telefoon, e-mail, LiveChat met uw adviseur te overleggen.

Nieuwe, gebruikte, gereviseerde en beschadigde goederen

Wij bieden u een plek waar u aanbiedingen van producten uit verschillende bronnen kunt plaatsen.

Eén account - de hele wereld

Wij plaatsen uw aanbiedingen op alle speciale pagina's van de belangrijkste markten, in de moedertaal van de kopers.

Geen extra verkoopkosten

U betaalt alleen voor het abonnement, geen verborgen kosten of transactiecommissies - bij ons maximaliseert u uw winst.

Registreer vandaag nog en begin met verkopen

Sluit u aan bij de groep van meer dan 100.000 tevreden gebruikers

Meningen over Merkandi

Dat wil zeggen, hoe onze gebruikers ons beoordelen

Geweldige ervaring opgedaan in deze bijna 3 maanden op Merkandi! Superplatform voor zowel bedrijven als particulieren. Waar voor je geld klopt! Ik kan het alleen maar aanbevelen.


Maksim Rizovski

Al snel na het registreren van een account op Merkandi, hebben we veel nieuwe klanten. We hadden niet verwacht dat we dankzij Merkandi onze verkoop in het buitenland zo snel konden vergroten. We zijn ook erg tevreden over de klantenservice van Merkandi. Een bedrijf in Frankrijk waar we een bestelling bij hebben geplaatst, is onze vaste klant geworden. Op dit moment onderhandelen we met veel andere bedrijven over bestelvoorwaarden. En dat alles al na enkele maanden na registratie. Het is een waar genoegen om zoveel nieuwe klanten te vinden en de verkoop te verhogen voor de prijs van zo'n kleine investering.


NOVA Dış Ticaret

Ik ben erg onder de indruk van het bedrijf Merkandi. Omdat ze erg betrouwbaar zijn en elke keer dat u een verzoek indient, krijgt u onmiddellijk een antwoord van het bedrijf. Ik ben daar echt van onder de indruk. Ik ben zo blij en blij om lid te zijn


preye Bedford

Voordelen voor verkopers

De hele wereld binnen handbereik

Op het internationale groothandelsplatform brengen we producenten en groothandelaren uit voornamelijk Europa, maar ook uit Azië en de VS samen. Onze gemeenschap bestaat uit een groeiende groep producenten, groothandelaren, handelsbemiddelaars, distributeurs en winkeleigenaren die dagelijks nieuwe en gebruikte, gereviseerde of beschadigde goederen aanbieden of willen kopen. Ons belangrijkste doel is om het voor handelaren gemakkelijker te maken betrouwbare zakenpartners te vinden, contact met hen op te nemen en uiteindelijk een vruchtbare samenwerking tot stand te brengen.

Voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in aankopen biedt Merkandi toegang tot een internationale database van groothandelaren die gespecialiseerd zijn in de verkoop van reguliere producten en voorraadartikelen - dit zijn groothandelshoeveelheden van zeer goedkope producten uit productieoverschotten, magazijnoverschotten, goederen uit retourzendingen van consumenten, einde-van- serieproducten, bijvoorbeeld seizoensverkopen, maar ook post-tentoonstellings- en post-leasingapparatuur, evenals goederen uit de liquidatie van winkels, groothandels, magazijnen en diverse industriële installaties.


Compleet en betrouwbaar verkopersprofiel

Na registratie en betaling van het jaarabonnement en positieve verificatie door onze medewerkers krijgt de groothandel de status van verkoper. Vervolgens heeft hij toegang tot de database van groothandelaren die verkoopaanbiedingen publiceren, en hij heeft ook een verkopersaccount, waarmee hij een onbeperkt aantal advertenties voor zijn goederen kan plaatsen.

Iedereen die zijn aanbod op Merkandi wil publiceren, is onderworpen aan verificatie. De verkoper kan zijn of haar bedrijf vervolgens in vele talen op het platform presenteren, met volledige contactgegevens: adres, e-mail, telefoonnummer, link naar de officiële website en een beschrijving van het bedrijf. Hierdoor vergroot het het vertrouwen en de erkenning bij internationale klanten.


Gebruiksvriendelijk verkooppaneel

De kaart van elke groothandelaar bevat informatie die bedoeld is om het voor de koper gemakkelijker te maken om contact op te nemen met de door de verkoper aangeboden producten en deze te kopen. Deze informatie omvat onder meer: vormen van levering van goederen, betaalmethoden voor gekochte goederen of talen waarin u contact kunt opnemen met de groothandel. Via het intuïtieve en functionele verkoperspaneel kunt u eenvoudig aanbiedingen toevoegen, beheren en promoten. Met de aanbiedingskwaliteitsindicator kunt u de aantrekkelijkheid van individuele aanbiedingen optimaliseren.

Met behulp van een functionele berichten- en bestelbox kunnen geïnteresseerden in de aankoop van de tentoongestelde goederen direct zakelijk contact leggen met verkopers en gemakkelijk permanente zakelijke relaties onderhouden. Merkandi rekent geen commissie op de verkoop, wat betekent dat de groothandel winst genereert zonder enige marge of extra kosten.

Registreer vandaag nog en begin met verkopen

Sluit u aan bij de groep van meer dan 100.000 tevreden gebruikers

Gratis nieuwsbrief voor kopers uit 150 landen

Aanbiedingen zijn hier het allerbelangrijkst. Zowel Merkandi-gebruikers als mensen die geïnteresseerd zijn in de groothandel en hun abonnement op de gratis nieuwsbrief hebben bevestigd, worden dagelijks geïnformeerd over nieuwe producten en de beste aanbiedingen op het platform. Zo worden producten die op het platform worden geplaatst regelmatig aan duizenden potentiële kopers gepresenteerd, wat de kans vergroot om snel een koper te vinden. Door geselecteerde categorieën en productgroepen aan te geven bij het abonneren op de nieuwsbrief, kunt u aanbiedingen ontvangen die perfect op uw behoeften zijn afgestemd.

Abonnees van de meertalige nieuwsbrief ontvangen bovendien informatie over belangrijke wijzigingen aan de website en acties. Aanbiedingen op het Merkandi-platform zijn zichtbaar voor alle internetgebruikers, maar om de contactgegevens te zien van de groothandel die de aanbieding uitbrengt, moet u zich registreren op Merkandi.


Geavanceerde statistieken, bezoeken aan het bedrijfsprofiel en aanbiedingen

Dankzij toegang tot geavanceerde statistieken heeft de verkoper op Merkandi inzicht in de effectiviteit van zijn aanbiedingen. Het houdt gegevens bij zoals het aantal views van aanbiedingen en profielen, en kan ook het aantal volgers van het profiel of de aanbiedingen controleren. Door verkeersanalyse kan de groothandel zijn verkoopstrategie beter aanpassen.

Dankzij meertalige productbeschrijvingen bereiken aanbiedingen een brede groep klanten uit verschillende landen en trekt de verkoper nog meer bezoekers en heeft hij een nog groter bereik onder potentiële klanten. Bovendien zorgt een team van Merkandi-specialisten dagelijks voor de verkoop en de populariteit van de aanbiedingen van de groothandel, bijvoorbeeld door aanbiedingen te modereren. Als gebruiker van het platform kan de groothandel bovendien rekenen op de hulp van de meertalige Klantenservice, geopend van maandag tot en met vrijdag.

Samenvattend ondersteunt het groothandelsplatform Merkandi verkopers bij het opbouwen van een netwerk van zakelijke contacten. Het maakt het gemakkelijker om betrouwbare groothandelsklanten te vinden die geïnteresseerd zijn in producten uit het aanbod van de verkoper in de branche, en maakt ook snel en gemakkelijk contact met hen mogelijk en de verkoop van producten tegen concurrerende marktprijzen.

Merkandi in de wereld

Landen waar wij met onze klanten actief zijn

 

150 landen

We hebben aanbiedingen en gebruikers uit maar liefst 150 landen

34 domeinen

We hebben maar liefst 34 taalversies van ons platform

Duizenden kopers

Een grote groep mensen die geïnteresseerd zijn in aankoop

Registreer vandaag nog en begin met verkopen

Sluit u aan bij de groep van meer dan 100.000 tevreden gebruikers

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.