Happy saleHappy sale
-30%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
9 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 75 duizend tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Voor kopers

Registreer je account vandaag en koop tegen lagere prijzen!

Algemene informatie

Onze gebruikers kunnen makkelijk en op comfortabele wijze contacten aangaan met groothandelaren bij wie zij allerlei producten tegen 60%-80% van de prijs kunnen kopen.

Merkandi biedt kopers een uitgebreide database met beproefde handelaren uit Duitsland, Polen, Engeland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Griekenland, Rusland, Tsjechië, Turkije, VS, Roemenië, Ierland, India, België en nog veel meer.

We ontwikkelen het Merkandi-platform voortdurend en breiden het bereik uit naar nieuwe doellanden, waardoor het aantal aanbiedingen op de site voortdurend groeit.


Merkandi
in cijfers

Meer dan 75.000

gebruikers

Meer dan 1.000

commentaren

Meer dan 150

landen ter wereld

Voor kopers betekent dat maar één ding - nog meer beproefde aankoopbronnen met goederen uit om het even welke branche - kleding, schoenen, elektronica, computers, laptops, voedingswaren, dranken, cosmetica, parfums, chemische producten en nog veel meer.

Welk product u ook zoekt - op Merkandi beschikt u over een database van groothandels, producenten en distributeurs uit Europa en de rest van de wereld, evenals tienduizenden groothandelsaanbiedingen.

Hoe krijg ik toegang daartoe?

Registreer gewoon een account bij Merkandi en kom binnen enkele seconden in contact met geselecteerde bedrijven - neem contact met hen op te nemen om meer gedetailleerde informatie of aanbiedingen te ontvangen, samenwerkingsverbanden af te spraken of goederen te bestellen.

Sluit je aan en koop tegen lagere prijzen
Registratie
Dit zijn de voordelen voor kopers op Merkandi:
Een onbeperkt aantal verzoeken om voorstellen

U kunt onbeperkt verzoeken naar groothandelaren versturen via het contactformulier of direct via e-mail.

Comfortabel producten opzoeken

Wij bieden je een geavanceerde zoekmachine waarmee je snel het gezochte product zult vinden.

Een comfortabel beheerpaneel voor je account, contacten, aanbiedingen en het bijwerken van gegevens

We bieden een professioneel klantenpaneel, waardoor het eenvoudig is om berichten, favoriete groothandels of aanbiedingen te beheren.

Toegang tot de zwarte lijst van groothandels

PREMIUM-klanten krijgen toegang tot een zwarte lijst met oneerlijke bedrijven die hun klanten hebben bedrogen. Deze bedrijven komen niet voor op onze lijst met groothandelaren.

Zichtbare telefoongegevens van groothandelaren

In onze aanbiedingen en in de database van groothandels presenteren we volledige contactgegevens van de verkopers - adres, telefoonnummers, websiteadres.

Dagelijkse nieuwsbrief met nieuwe groothandelsaanbiedingen van over de hele wereld

Op je e-mailadres ontvang je dagelijks de nieuwste commerciële aanbiedingen met goederen tegen de beste prijzen.

Toegang tot de beoordeling van groothandelaren

We bieden PREMIUM-klanten een commentaarsysteem over groothandels, zodat ze de meningen over de betrouwbaarheid van individuele leveranciers kunnen lezen.

Toegang tot aandelenaanbiedingen uit 150 landen over de hele wereld met kortingen tot -90%

Door onze service krijg je toegang tot plaatselijke aanbiedingen uit goederenstocks uit heel Europa, Azië en de VS.

Meningen over Merkandi

Een zeer goede site waarmee we alles over de bron kunnen weten en erop kunnen vertrouwen, en alles weten wat u wilt kopen. Dergelijke sites moeten erin aanwezig zijn. Dank u zeer.

Arif Monser

Zeer mooie interface, intuïtief en gemakkelijk te lezen. Heel veel verkoop- en winkelmogelijkheden. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar een goed verkoopplatform met een groot klantenbestand. Ik raad aan.

Łukasz Staśkiewicz

Innovatief, eenvoudig en intuïtief platform. Tot op heden kan ik na de eerste 3 maanden zeggen dat de ervaring absoluut positief is, dus ik denk dat ik het kan aanbevelen.

Carlo Crescente
Video over Merkandi

Bekijk onze korte film, waarin wij uitleggen hoe ons groothandelplatform werkt. Zo kom je te weten hoe je met ons portaal maar liefst 60-80% kunt besparen bij de aankoop van goederen voor je winkel.


Voordelen voor kopers

Het internationale groothandelplatform Merkandi verenigt groothandelaren en fabrikanten, met name uit Europa, maar ook uit Azië en de VS. Onze gemeenschap is gesloten, maar dagelijks vergroten wij de groep fabrikanten, groothandelaren, commerciële bemiddelaars, distributeurs en winkeleigenaars die goederen aanbieden of willen aankopen uit stocks, deurwaarderveilingen, productoverschotten en uitverkopen. Het voornaamste doel daarvan is het vergemakkelijken van je zoektocht naar betrouwbare commerciële partners, je contacten met deze spelers en, uiteindelijk, de samenwerking die je met hen aangaat.

 

Merkandi biedt gebruikers die een aankoop willen doen, toegang tot een internationale database met groothandelaren die gespecialiseerd zijn in o.a. stockverkoop - dit zijn bulkhoeveelheden van erg goedkope producten uit productieoverschotten, magazijnoverschotten, retouren, reekseindes en magazijnstocks, bijv. van seizoensgebonden uitverkoop, alsook apparatuur uit tentoonstellingen en leasecontracten, en goederen die afkomstig zijn van opgeheven winkels, groothandelaren, magazijnen en verschillende industriële zaken.

Door zijn transparante productpresentatie in een catalogus en zijn gebruiksvriendelijke zoekmachine stelt het Merkandi-platform je in staat om snel en intuïtief producten en de juiste handelspartners op te zoeken.

Toegang tot telefoon- en adresgegevens van beproefde groothandelaren die stocks aanbieden. Na je registratie op de service en het betalen van je jaarabonnement krijg je als gebruiker toegang tot een ruime database met contactgegevens van groothandelaren (adressen, telefoonnummers, websites) die zich bezighouden met de verkoop van reguliere producten en stock- en outletgoederen. Door het platform zijn gebruikers die goedkoop producten uit een welbepaalde branche willen aankopen, niet langer gedwongen om urenlang (en vaak vruchteloos) op zoek te gaan naar groothandelaren op allerlei websites. Na het inloggen op onze service klik je op „Groothandelaren” en krijg je een overzicht van een beproefde bedrijven die zich bezighouden met groothandel uit stocks of de verkoop van reguliere goederen. Iedere groothandelaar op de Merkandi-website wordt aan een controle onderworpen, wat inhoudt dat zijn betrouwbaarheid wordt nagekeken door onze medewerkers. Dzięki temu użytkownicy platformy handlowej Merkandi otrzymują dostęp do zweryfikowanych firm, tym samym zwiększając bezpieczeństwo transakcji.Ieder bedrijf dat aanbiedingen op Merkandi wil plaatsen, wordt gecontroleerd.

Bovendien bevat de fiche van iedere groothandelaar gegevens die kopers het contact en de aankoop van de aangeboden producten vergemakkelijken. Deze gegevens hebben o.m. betrekking op de leveringswijze, de betaalwijze en de talen waarin zij contact met de groothandelaar kunnen opnemen. Voor gebruikers met een PREMIUM-account zijn tevens de beoordelingen van andere kopers zichtbaar.

Om een en ander te vergemakkelijken biedt Merkandi tevens een geavanceerde zoekmachine aan. En ja, in de lijst kunnen alleen groothandelaren verschijnen uit het gekozen land, bijv. uit Duitsland, of groothandelaren die producten uit een bepaalde branche of subbranche (bijv. kleding, kinderartikelen, goederen van vereffeningen) of uit een bepaalde goederenklasse (bijv. nieuwe of 'refurbished' producten) aanbieden. Je kunt ook alleen groothandelaren weergeven die goederen op verzoek aanbieden.

Toegang tot de productcatalogus met producten volgens categorie en subcategorie. Dagelijks nieuwe aanbiedingen uit stocks. Via het Merkandi-handelsplatform krijg je binnen een uur meer informatie over de goedkoopste aanbiedingen op de Europese markt. Bovendien kunnen groothandelaren in de beschrijving gedetailleerde gegevens achterlaten waardoor de beslissing over een aankoop makkelijker wordt, bijv. over de prijs, het beschikbare aantal, de minimale bestelling of de betaalwijzen en leveringsvoorwaarden. Deze gegevens stellen je als koper in staat om aanbiedingen met elkaar te vergelijken en de meest voordelige aanbieding te kiezen.

Om het risico van een online aankoop te verkleinen biedt het Merkandi-platform zijn gebruikers toegang tot een database met contactgegevens van beproefde groothandelaren. Bovendien bevat de service een optie waarbij gegevens over groothandelaren worden verzameld. Deze commentaren vormen een samenvatting van de transacties die eerder door kopers zijn aangegaan met een bepaalde groothandelaar. Deze kopers bevelen een samenwerking aan of raden deze af.

Het Merkandi-platform biedt je tevens een contactformulier om de contacten met groothandelaren te vergemakkelijken, een nieuwsbrief met informatie over nieuwe aanbiedingen, belangrijke wijzigingen en promoties, alsmede een klantenservice.

Kort samengevat ondersteunt het Merkandi-handelsplatform de uitbouw van jouw handelsnetwerk. Het vergemakkelijkt je zoektocht naar betrouwbare groothandelaren die stocks aanbieden uit de branche die jou aanbelangt, en het zorgt ervoor dat je snel en makkelijk contacten kunt aanknopen en producten tegen de beste prijzen kunt aankopen.

Sluit je aan en koop tegen lagere prijzen
Registratie
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.

;