BACK TO SCHOOL
-40%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Voor kopers

Het populairste groothandelsplatform voor kopers. De beste aanbiedingen van goederen van over de hele wereld. Overstocks, eindereeksartikelen en nog veel meer. Tot 90% goedkoper

Wat is Merkandi?

Merkandi is een internationaal groothandelsportaal dat groothandelskopers met verkopers verbindt. Op Merkandi vindt u een verscheidenheid aan producten in grote hoeveelheden van leveranciers van over de hele wereld. Dit is een platform voor ondernemers die op zoek zijn naar mogelijkheden om groothandelsgoederen tegen de beste prijzen te kopen.

Meer dan 100 000

gebruikers

Meer dan 1 200

commentaren

Meer dan 150

landen ter wereld

Ontdek de wereld van de groothandel met Merkandi

Bij Merkandi weten we dat succes in de groothandel toegang vereist tot de beste aanbiedingen en betrouwbare zakenpartners. Daarom hebben we een platform voor kopers gecreëerd dat tal van voordelen biedt:

Een onbeperkt aantal verzoeken om voorstellen

U kunt onbeperkt verzoeken naar groothandelaren versturen via het contactformulier of direct via e-mail.

Comfortabel producten opzoeken

Wij bieden je een geavanceerde zoekmachine waarmee je snel het gezochte product zult vinden.

Een comfortabel beheerpaneel voor je account, contacten, aanbiedingen en het bijwerken van gegevens

We bieden een professioneel klantenpaneel, waardoor het eenvoudig is om berichten, favoriete groothandels of aanbiedingen te beheren.

PREMIUM
Toegang tot de zwarte lijst van groothandels

PREMIUM-klanten krijgen toegang tot een zwarte lijst met oneerlijke bedrijven die hun klanten hebben bedrogen. Deze bedrijven komen niet voor op onze lijst met groothandelaren.

Zichtbare telefoongegevens van groothandelaren

In onze aanbiedingen en in de database van groothandels presenteren we volledige contactgegevens van de verkopers - adres, telefoonnummers, websiteadres.

Dagelijkse nieuwsbrief met nieuwe groothandelsaanbiedingen van over de hele wereld

Op je e-mailadres ontvang je dagelijks de nieuwste commerciële aanbiedingen met goederen tegen de beste prijzen.

PREMIUM
Toegang tot de beoordeling van groothandelaren

We bieden PREMIUM-klanten een commentaarsysteem over groothandels, zodat ze de meningen over de betrouwbaarheid van individuele leveranciers kunnen lezen.

Toegang tot aandelenaanbiedingen uit 150 landen over de hele wereld met kortingen tot -90%

Door onze service krijg je toegang tot plaatselijke aanbiedingen uit goederenstocks uit heel Europa, Azië en de VS.

Registreer vandaag nog en koop goedkoper!

Sluit u aan bij de groep van meer dan 100.000 tevreden gebruikers

Meningen over Merkandi

Dat wil zeggen, hoe onze gebruikers ons beoordelen

"(..) Merkandi is een zeer interessant platform voor die mensen die op zoek zijn naar aanbiedingen van grote voorraden tegen lage prijzen, dat wil zeggen voor eigenaren van webwinkels. Ik vind hun nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen en de lijst met groothandels met verschillende assortimenten van producten (..) "


Studio Rex-Wall Gbr

"(..) Ik gebruik Merkandi nu een jaar, en ik kan met plezier bevestigen dat dit helemaal geen mislukte investering is (..)"


F.H. MERCOR

Ons team wil je bedanken voor een geweldig groothandelsplatform - Merkandi. Dankzij dit hebben we veel succesvolle transacties gedaan!


ZOYA TISHENKO

Voordelen voor kopers

De hele wereld binnen handbereik

Op het internationale groothandelsplatform Merkandi brengen we producenten en groothandelaren uit voornamelijk Europa, maar ook uit Azië en de VS samen. Onze gemeenschap bestaat uit een groeiende groep producenten, groothandelaren, handelsbemiddelaars, distributeurs en winkeleigenaren die dagelijks nieuwe en gebruikte, gereviseerde of beschadigde goederen aanbieden of willen kopen. Ons belangrijkste doel is om het voor handelaren gemakkelijker te maken betrouwbare zakenpartners te vinden, contact met hen op te nemen en uiteindelijk een vruchtbare samenwerking tot stand te brengen.

Voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in aankopen biedt Merkandi toegang tot een internationale database van groothandelaren die gespecialiseerd zijn in de verkoop van reguliere producten en voorraadartikelen - dit zijn groothandelshoeveelheden van zeer goedkope producten uit productieoverschotten, magazijnoverschotten, goederen uit retourzendingen van consumenten, einde-van- serieproducten, bijvoorbeeld seizoensverkopen, maar ook post-tentoonstellings- en post-leasingapparatuur, evenals goederen uit de liquidatie van winkels, groothandels, magazijnen en diverse industriële installaties.


Een uitgebreide database van geverifieerde handelsbedrijven

Na registratie en betaling van een jaarabonnement krijgt de gebruiker toegang tot een uitgebreide contactendatabase van groothandels (adressen, telefoonnummers, bedrijfswebsites) die zowel reguliere producten als voorraad- en outletartikelen verkopen.

Elke groothandel op Merkandi wordt geverifieerd door de geloofwaardigheid ervan te controleren door onze medewerkers. Hierdoor krijgen gebruikers van het Merkandi-handelsplatform toegang tot geverifieerde bedrijven en verhogen zo de veiligheid van transacties. Iedereen die zijn aanbod op Merkandi wil publiceren, is onderworpen aan verificatie.


Volledige informatie op één plek

Dankzij het platform hoeven gebruikers die geïnteresseerd zijn in het kopen van goedkope producten uit een specifieke branche of een bepaald goederenassortiment geen uren te besteden aan lange en vaak vruchteloze zoektochten naar groothandels op websites. Nadat ze zijn ingelogd bij Merkandi en op "Groothandel" hebben geklikt, krijgen ze een lijst te zien van geverifieerde bedrijven die handelen in groothandel, voorraad of reguliere goederen, zowel in Europa als over de hele wereld.

De kaart van elke groothandelaar bevat informatie die bedoeld is om het voor de koper gemakkelijker te maken om contact op te nemen met de door de verkoper aangeboden producten en deze te kopen. Deze informatie omvat onder meer: vormen van levering van goederen, betaalmethoden voor gekochte goederen of talen waarin u contact kunt opnemen met de groothandel. PREMIUM-accountgebruikers zien ook de meningen die andere kopers aan groothandelaars geven. Dit is een vorm van samenvatting van transacties van kopers die samenwerking met een bepaalde groothandel aan- of afraden.

Registreer vandaag nog en koop goedkoper!

Sluit u aan bij de groep van meer dan 100.000 tevreden gebruikers

Geavanceerde zoekmachine

Een duidelijke websitepresentatie en een eenvoudig te gebruiken zoekmachine maken het mogelijk om snel en intuïtief naar geschikte zakenpartners en producten te zoeken. De lijst kan dus alleen groothandelaars bevatten uit het door de gebruiker geselecteerde land, bijvoorbeeld groothandelaars uit Duitsland, groothandelaars die alleen producten aanbieden uit een geselecteerde bedrijfstak of subsector (bijvoorbeeld kleding, kinderproducten, goederen uit bedrijfsliquidatie) of een bepaalde productgroep. , bijv. nieuwe producten, gereviseerde goederen.

In de zoekmachine kunt u groothandels ook gemakkelijk en snel sorteren op het aantal aanbiedingen dat ze hebben, of aanbiedingen sorteren op prijs of datum van toevoeging. Het is ook mogelijk om alleen die groothandels weer te geven die goederen op aanvraag aanbieden. Het zoekvak is een geavanceerd hulpmiddel dat de zoekopdracht verfijnt op trefwoorden, bijvoorbeeld: bekende merken of producten.


Breed assortiment

Op het Merkandi-handelsplatform hebben gebruikers ook toegang tot een duidelijke presentatie van aanbiedingen, georganiseerd in categorieën en subcategorieën. Elke dag worden er nieuwe aandelenaanbiedingen geplaatst. In de beschrijving van het aanbod verstrekken groothandelaars gedetailleerde gegevens, bijvoorbeeld informatie over de prijs, de beschikbare hoeveelheid goederen, het minimale bestelbedrag, de betalingsmethoden en de leveringsvoorwaarden. Hierdoor kunnen gebruikers snel gedetailleerde informatie verkrijgen over de goedkoopste aanbiedingen op de Europese markt.

Daarnaast biedt het Merkandi-platform onder meer: formulieren die het makkelijker maken om contact op te nemen met de geselecteerde groothandel, een gepersonaliseerde nieuwsbrief met informatie over de beste aanbiedingen, belangrijke wijzigingen aan de website en promoties, en de hulp van een meertalige klantenservice, geopend van maandag tot en met vrijdag.

Samenvattend ondersteunt het Merkandi-groothandelsplatform het opbouwen van een netwerk van zakelijke contacten. Het maakt het gemakkelijker om betrouwbare groothandels te vinden die voorraden aanbieden uit de branche waarin de koper geïnteresseerd is, en maakt ook snel en eenvoudig contact met de groothandel en de aankoop van producten tegen de beste prijzen op de markt mogelijk.

Merkandi in de wereld

Landen waar wij met onze klanten actief zijn

 

150 landen

We hebben aanbiedingen en gebruikers uit maar liefst 150 landen

34 domeinen

We hebben maar liefst 34 taalversies van ons platform

Honderdduizenden aanbiedingen

Een assortiment van elke categorie van groothandels van over de hele wereld

Registreer vandaag nog en koop goedkoper!

Sluit u aan bij de groep van meer dan 100.000 tevreden gebruikers

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.