Zoeken naar goederen

Professioneel zoeken naar aanbiedingen van over de hele wereld

Bestelinformatie over prijzen van goederen uit een geselecteerde regio van de wereld, met volledige contactgegevens van bedrijven, de exacte specificatie van de goederen en voorwaarden voor samenwerking.

149,00 EUR +VAT

*De prijs geldt voor opzoekingen binnen de Europese Unie. De prijs voor het zoeken van goederen buiten de Europese Unie wordt voor elke bestelling afzonderlijk vastgesteld.

Redden

Bespaar in het pakket!

Deze dienst maakt deel uit van onze bedrijfspakketten. Door het als onderdeel van een pakket te kopen, kunt u meer mogelijkheden krijgen en besparen

Wat is product zoeken?

Merkandi is sinds 2008 betrokken bij de internationale handel. Wij bieden u onze ervaring aan die we hebben opgedaan tijdens het begeleiden van meer dan 200.000. handelstransacties die wereldwijd tussen kopers en verkopers worden gesloten.

Het zoeken naar goederen gebeurt via actieve communicatie met Merkandi-partners, verificatie van internationale databases en persoonlijke contacten van onze experts op buitenlandse markten. We maken gebruik van buitenlandse sociale media, internetfora en branchedatabases. Onze dienstverlening kenmerkt zich door:

Duim omhoog icoon
Effectiviteit

We werken samen met producenten, distributeurs en groothandels in 150 landen

Duim omhoog icoon
Flexibiliteit

U kiest welke van de gepresenteerde aanbiedingen aan uw verwachtingen voldoen

Duim omhoog icoon
Besparing

We zoeken naar goederen in overeenstemming met de specificatie en prijsklasse, wat u tijd en geld bespaart

Analyse op een tablet in het magazijn

Koop goederen in het buitenland voor een betere prijs!


Wat zijn de voordelen van de goederenzoekservice:

 • Tijdsbesparing - u ontvangt een kant-en-klaar rapport met alle benodigde parameters van de goederen die u zoekt, samen met de volledige contactgegevens van de aannemer
 • Geld besparen - het geselecteerde product zal veel goedkoper zijn dan het identieke product dat beschikbaar is op de lokale markt,
 • Voordeel ten opzichte van de concurrentie - bestel goederen die niet op de lokale markt verkrijgbaar zijn, waardoor uw bedrijf zich kan onderscheiden van de concurrentie,
 • Nieuwe werkterreinen - bouw nieuwe zakelijke relaties op met partners van over de hele wereld.

Plan uw verkoopstrategie - wij kunnen het assortiment vinden!


Jarenlange ervaring opgedaan bij het begeleiden van ruim 200 duizend. handelstransacties die over de hele wereld worden afgesloten, stellen ons in staat aanbiedingen voor te bereiden die het beste aan uw verwachtingen voldoen.

 • Je hoeft niet meerdere talen te kennen om goederen in het buitenland te kopen, er zijn geen taalbarrières voor Merkandi,
 • Bescherm uzelf tegen een mogelijke fraudepoging door een oneerlijke aannemer, zoek eerlijke leveranciers,
 • Verlaag uw kosten door lagere inkoopprijzen,
 • Vind nieuwe buitenlandse leveranciers, het kan uw bedrijf veranderen.
Grafiek analyse

Is de dienst op jou gericht?

JA, als u geen tijd heeft om naar aanbiedingen te zoeken, kent u de taal niet of kent u deze niet goed. Je weet niet waar en hoe je informatie moet zoeken op buitenlandse websites. Je hebt geen ervaring in de internationale handel. De aanbiedingen die u tegenkomt zijn onaantrekkelijk. Ben je je geduld al kwijt? Bestel uw productzoekopdracht bij Merkandi.

Wat staat er in een merchandise-zoekrapport:


 • Registratiegegevens van handelaar (indien beschikbaar)
 • Gegevens contactpersonen (telefoonnummers en e-mailadressen)
 • Prijzen met hoeveelheidsdrempels (indien van toepassing)
 • Websiteadressen, sociale media, etc. (indien aanwezig)
 • Volledige contactgegevens (adres van hoofdkantoor, magazijnen, filialen)
 • Maximaal 5 offertes van verschillende leveranciers (als we meer bedrijven vinden, ontvangt u ook hun offertes, zonder extra kosten)
 • Samenwerkingsvoorwaarden (indien beschikbaar worden vertalingen bovendien betaald in de taal van de goederenleverancier)
 • Technische specificatie (indien beschikbaar, in de taal van de goederenleverancier, vertalingen worden extra betaald)

Bestel nu een productzoekopdracht op Merkandi

Voer een bedrijfsnaam of voor- en achternaam in
Voer het belastingidentificatienummer in
Voer de straat in
Voer uw postcode in
Voer de stad in

Heb je al een account? log in

Nog vragen?

Laat uw gegevens achter. We nemen contact met je op!

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw achternaam in te voeren
Vul alstublieft uw e-mail adres in

Veelgestelde vragen

Welke informatie zal het opgestelde rapport bevatten?
In het rapport ontvangt u informatie over prijzen voor de aangegeven goederen uit een geselecteerde regio van de wereld, samen met de contactgegevens van bedrijven, evenals de exacte specificatie en voorwaarden van samenwerking. Het rapport zal 5 aanbiedingen van verschillende leveranciers bevatten. Als we meer aanbiedingen vinden, zullen we u ook hun offertes bezorgen, zonder extra kosten.
Hoe zoeken we naar goederen?
Wij maken gebruik van onze eigen informatiebronnen, internationale databases en persoonlijke contacten van onze experts op buitenlandse markten. We maken gebruik van buitenlandse sociale media, forums, internetdatabases, branchedatabases en nog veel meer.
Waarom kan ik niet kiezen of de goederen afkomstig zijn van een importeur, fabrikant of groothandel?
Of de goederen afkomstig zijn van een importeur, fabrikant of groothandel is van ondergeschikt belang. Het allerbelangrijkste is een concurrerende prijs en aanbodparameters (d.w.z. de kwaliteit van de goederen). Het lijkt misschien dat het aanbod van de fabrikant het meest voordelig zal zijn. Maar vaak zorgen de voorwaarden van zo’n contract, het grote aantal bestellingen en een contract voor bepaalde tijd ervoor dat dit niet de beste oplossing is. Daarom presenteren wij aanbiedingen van verschillende leveranciers, afgestemd op de door u opgegeven criteria.
Garanderen wij de beschikbaarheid van de geselecteerde goederen?
De leverancier doet ons te goeder trouw een offerte en wij gaan ervan uit dat hij de goederen op voorraad heeft op het moment van verzending. Onze taak is het vinden van een leverancier en het verkrijgen van een offerte, en daarbij geven wij een 100% tevredenheidsgarantie.
In welke taal wordt het rapport opgesteld?
De belangrijkste informatie die nodig is om de goederen te bestellen, wordt in het Engels opgesteld. Aan de andere kant zullen lange beschrijvingen met betrekking tot de voorwaarden van het contract, het contract zelf en technische specificaties beschikbaar worden gesteld in de taal waarin ze zijn opgesteld door de leverancier van de goederen. Merkandi kan dergelijke documenten tegen een extra vergoeding in elke taal vertalen.
Rekent Merkandi een commissie?
Wij rekenen geen commissie op transacties tussen kopers en verkopers. De enige kosten die door de klant worden gedragen, zijn de kosten van de aankoop van de ophaalservice voor goederen.
Hoe gebruik je de dienst?
Het gebruik van de dienst is zeer eenvoudig:
 1. U doet uw bestelling en betaling
  U bestelt gewoon de dienst en verricht de betaling.
 2. U vult het service formulier in
  Op elk moment tijdens het bezit van uw advertentie-account (of 12 maanden na aankoop als u geen account hebt), vult u een formulier in met de details van het item dat u zoekt.
 3. Je krijgt een lijst van leveranciers
  Binnen 3 werkdagen krijgt u van ons een lijst terug met leveranciers die de goederen hebben die u zoekt.
Wat is een goederengroep, wat betekent het dat je in 1 goederengroep kijkt?
Als u bijvoorbeeld een meubelleverancier zoekt en het moet gaan om kantoormeubilair, keukenmeubilair, woonkamermeubilair, slaapkamermeubilair, dan behandelen wij dit als 1 goederengroep. Als u daarentegen op zoek bent naar meubilair, maar tegelijkertijd naar bouwmachines, zijn dit 2 verschillende goederengroepen en moet u 2 verschillende zoekopdrachten naar goederen plaatsen.
Kan Merkandi goederen uit retourzendingen, overtollige voorraad, mix-pallets voor mij ophalen?
Nee, omdat de productzoekservice alleen van toepassing is op goederen met een volledige waarde die beschikbaar zijn voor reguliere verkoop. Als u op zoek bent naar aanbiedingen voor retourzendingen of overtollige voorraden, bezoek dan ons platform. Daar voegen wij dagelijks nieuwe voorraden toe, maar u kunt uw aanvraag ook sturen naar enkele duizenden groothandelaren die zich alleen met overtollige voorraden bezighouden.
Zijn de door Merkandi gezochte leveranciers geverifieerd en voor 100% te vertrouwen?
Niemand is voor 100% te vertrouwen, gebruik gezond verstand en goede handelspraktijken. Teken een contract, beschrijf precies wat u bestelt, wie het vervoer betaalt, enz. . Sommige leveranciers kunnen uit de Merkandi database komen, dit zijn geverifieerde bedrijven. Bovendien wordt elk bedrijf dat wij voor u zoeken onderworpen aan een basiscontrole in de handelsregisters van het land. Als u geïnteresseerd bent in een volledige verificatie van het bedrijf, gebruik dan de speciale Merkandi dienst → Verificatie van de aannemer
Hoeveel tijd heb ik om de dienst te gebruiken?
De service is beschikbaar gedurende 12 maanden vanaf het moment van bestelling. De vervaldatum van de dienst is niet gerelateerd aan de vervaldatum van het account, maar om deze te gebruiken moet u een actief account op Merkandi hebben.

U heeft hulp nodig?