FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Merkandi

Groothandel ZONDER GRENZEN

Wat is Merkandi?

Merkandi is een gerenommeerd internationaal groothandelsplatform dat al jaren kopers en groothandels over de hele wereld met elkaar verbindt. Ons bedrijf is opgericht om flexibele en uitgebreide handelsoplossingen te bieden aan B2B- en B2C-klanten, met hun zakelijk succes in gedachten.

Merkandi is niet alleen een plek waar u een ruime keuze aan producten uit verschillende categorieën kunt vinden, maar ook een platform waarmee u eenvoudig contacten kunt leggen tussen leveranciers en ontvangers. Ons bedrijf richt zich op transparantie en eerlijkheid in commerciële relaties, waardoor onze klanten stabiliteit en ontwikkeling in hun bedrijfsactiviteiten kunnen bereiken.

Dankzij technologisch geavanceerde tools zorgt Merkandi voor effectief orderbeheer, snelle communicatie en verhoogde transactieveiligheid. Ons handelsplatform is een perfecte plek voor ondernemers die niet alleen op zoek zijn naar producten van hoge kwaliteit, maar ook naar zakelijke relaties op basis van wederzijds vertrouwen en voordelen.

Meer dan 100 000

gebruikers

Meer dan 1 200

commentaren

Meer dan 150

landen ter wereld

Visie

Wij creëren de toekomst van de groothandel. We elimineren grenzen en taalbarrières en verhogen de transactieveiligheid. We creëren één plek waar de internationale groothandel eenvoudig, gemakkelijk toegankelijk en veilig wordt.

We implementeren de visie van één portaal dat groothandelaren en aanbiedingen van over de hele wereld met elkaar verbindt, waardoor het concurrentievermogen op de markt wordt vergroot en de toegang tot een breder scala aan producten wordt vergroot, terwijl de mogelijkheid wordt gewaarborgd om het bedrijf op te schalen naar nieuwe markten en klanten.

Visie op de toekomst

Bij Merkandi beperken we ons niet tot het zijn van een handelsplatform. Onze visie gaat verder: we willen pionieren in de groothandelsrevolutie door middel van een innovatieve aanpak die niet alleen waarde toevoegt aan onze klanten, maar aan de hele sector.

Partnerschap en vertrouwen

Bij Merkandi willen we niet alleen een platform zijn, maar ook een partner die haar klanten ondersteunt in elke fase van hun zakelijke traject, van idee tot implementatie. Onze visie is gebaseerd op het opbouwen van duurzame relaties met klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, eerlijkheid en partnerschap.

Innovatie en verbetering

Ons doel is niet alleen om aan de huidige behoeften te voldoen, maar ook om te anticiperen op toekomstige trends en marktvereisten. Bij Merkandi geloven we in de kracht van innovatie en continue verbetering. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen, technologieën en kansen waarmee we de uitdagingen van de toekomst kunnen aangaan.

Duurzame ontwikkeling

Wij geloven dat onze visie de manier waarop de groothandel wordt gezien kan veranderen en kan bijdragen aan het creëren van een betere en duurzamere zakenwereld. Onze visie is niet alleen financieel succes, maar ook een positieve impact op de gemeenschap en de omgeving waarin we actief zijn.


onze voordelen

Merkandi onderscheidt zich op de groothandelsmarkt door unieke troeven en professionele aanpak. Ons bedrijf richt zich op hoogwaardige klantenservice en uitgebreide zakelijke ondersteuning. Dankzij onze ruime ervaring en geavanceerde logistieke oplossingen kunnen wij zorgen voor een snelle en effectieve orderafhandeling.

Wij ontwikkelen ons aanbod voortdurend om aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Onze gunstige samenwerkingsvoorwaarden en scherpe prijzen maken ons voor veel ondernemers een betrouwbare partner.

Vertrouw ons, zodat wij u kunnen helpen succes te behalen in uw bedrijf! Ontdek waarom samenwerking met ons de sleutel is tot het succes van uw bedrijf!

Rijk aanbod

Merkandi biedt een brede selectie producten uit verschillende industrieën en categorieën, waaronder kleding, elektronica, huishoudelijke producten, gezondheid en schoonheid, auto-accessoires en vele anderen.

Concurrerende prijzen

Dankzij onze relaties met vertrouwde leveranciers en effectieve logistieke processen kunnen wij aantrekkelijke prijzen bieden, waardoor onze klanten winstgevende marges kunnen realiseren.

Professionaliteit

Een team van ervaren Merkandi-specialisten biedt professionele ondersteuning in elke fase van de samenwerking, waardoor de klanttevredenheid wordt gegarandeerd.

Wereldwijde aanwezigheid

Ons platform trekt klanten uit meer dan 150 landen over de hele wereld, wat onze wereldwijde aanwezigheid en ons vermogen om klanten in verschillende markten te bedienen aantoont.

Aanpassing aan de behoeften van de klant

We zijn flexibel en klaar om onze diensten aan te passen aan de individuele behoeften en voorkeuren van klanten, en bieden gepersonaliseerde handelsoplossingen.

Technologische ondersteuning

We beschikken over moderne tools en technologieën die het voor onze klanten gemakkelijker maken om het juiste product te vinden, bestellingen te beheren en geavanceerde data-analyses uit te voeren.


Onze prestaties

Sinds haar oprichting heeft Merkandi vele successen geboekt, waaronder:

 • Meer dan 100 000 geregistreerde gebruikers
  Ons platform trekt duizenden klanten die onze handelsdiensten gebruiken.
 • Meer dan 1 200 positieve reacties
  Het vertrouwen en de tevredenheid van de klant zijn onze prioriteit en daarom genieten wij erkenning in de vorm van talrijke positieve meningen en aanbevelingen.
 • Meer dan 150 landen over de hele wereld
  Onze wereldwijde aanwezigheid stelt ons in staat klanten over de hele wereld te bedienen, waardoor we ons bedrijf dynamisch kunnen ontwikkelen.
 • Meer dan 150 000 aanbiedingen
  Dankzij het brede aanbod aan producten op ons platform kunnen klanten precies vinden wat ze zoeken op één plek.

Onze waarden

Sinds haar oprichting heeft Merkandi vele successen geboekt, waaronder:

 • Kwaliteit
  Wij streven ernaar om klanten producten van de hoogste kwaliteit te bieden die aan hun verwachtingen en eisen voldoen.
 • Aanpassing aan de behoeften van de klant
  Ons platform maakt gepersonaliseerde handelsoplossingen mogelijk, afgestemd op de individuele behoeften en voorkeuren van klanten.
 • Professionaliteit
  We zijn trots op onze eerlijkheid en transparantie in al onze activiteiten, waardoor we duurzame relaties kunnen opbouwen op basis van vertrouwen.

Actieterrein

Wij zijn actief in de volgende landen:

 

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.