Happy saleHappy sale
-30%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
8 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 75 duizend tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Merkandi

GROOTHANDEL ZONDER GRENZEN

Wat is Merkandi?

Merkandi is een internationaal platform van groothandel voor goederen die worden aangeboden in de reguliere groothandel en bij overschotten van overschotten, productie- en opslagoverschotten, liquidatie van bedrijven, teruggave van consumenten, etc.

Merkandi
in cijfers

Meer dan 75.000

gebruikers

Meer dan 1.000

commentaren

Meer dan 150

landen ter wereld

Visie

We creëren de toekomst van de groothandel. We elimineren grenzen, taalbarrières en verhogen de veiligheid van transacties. We creëren één plek waar internationale groothandel eenvoudig, toegankelijk en veilig wordt. We implementeren de visie van een enkel portaal dat groothandels en aanbiedingen van over de hele wereld met elkaar verbindt, waardoor het concurrentievermogen van de markt en toegang tot een breder scala aan producten wordt vergroot, terwijl we tegelijkertijd de mogelijkheid bieden om zaken op te schalen met nieuwe markten en klanten.

Eerlijk

In september 2019 bezochten we de IAW internationale e-commerce beurs. Vertegenwoordiging van 3 leden van ons team gedurende 3 dagen gehoste klanten en bezoekers informeren over onze activiteiten en de voordelen van het gebruik van ons platform. Wij nodigen u uit om ons te bezoeken op de volgende beurs, waar we regelmatig zullen exposeren.

Merkandi IAW 2019


Talen

Wij helpen je bij het aankopen en verkopen van goederen tegen ongeëvenaarde groothandelprijzen en bieden je een service in de volgende talen:


Actieterrein

Wij zijn actief in de volgende landen:

 
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.

;