Happy saleHappy sale
-30%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
8 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 75 duizend tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Merkandi geschiedenis

 • 2023

  Februari, 2023
  Er zijn productkortingen!

  Vanaf nu zal elke keer dat een groothandel de prijs van een product wijzigt naar een lagere prijs, dit in het aanbod worden gemarkeerd als een promotie met een indicatie van de nieuwe en oude prijs.

 • 2023

  Januari, 2023
  Verhoog de verkoop met kwaliteitsindicator

  We hebben een nieuwe functionaliteit geïntroduceerd: de indicator voor de kwaliteit van het aanbod, waarmee elke verkoper zijn aanbiedingen interactief kan verbeteren en als gevolg → de verkoop. De index loopt van 0 tot 100, waarbij een score boven de 85 wijst op een aanbod van hoge kwaliteit. Wij nodigen u uit om de functionaliteit te testen!

  Spaarkaarten voor eenvoudigere betalingen

  Vanaf nu kan elke gebruiker die ooit met een creditcard of bankpas voor een dienst op Merkandi heeft betaald, een opgeslagen kaart kiezen voor de volgende betaling.

  Routebeschrijving naar het magazijn

  We hebben een grotere kaart in het magazijnprofiel geïntroduceerd, die beter zichtbaar en leesbaar is en een zeer belangrijke wijziging bevat: het heeft de mogelijkheid om een route in te stellen. Het plannen van een bezoek aan een winkelier was nog nooit zo eenvoudig.

 • 2022

  December, 2022
  Toegang tot groothandelsaanbod zonder grenzen

  Wij hebben alle aanbiedingen op de site vertaald in alle beschikbare talen. Hierdoor krijgt elke gebruiker, ongeacht de taal of taalversie van Merkandi, dezelfde set aanbiedingen te zien voor aankoop. Meer aanbiedingen = meer klanten voor de groothandel!

 • December, 2022
  Verbeterde berichtenmodule en responspercentages

  Een van de belangrijkste elementen in internationale contacten zijn e-mails. We hebben de module verbeterd om hem gebruiksvriendelijker te maken, plus ze introduceren een nieuwe functie - indicatoren. Wij erkennen verkopers die op alle berichten reageren en dit binnen de snelst mogelijke tijd doen.

 • November, 2022
  Merkandi beschikbaar in 6 nieuwe landen!

  Naar aanleiding van de behoeften van gebruikers en bezoekers lanceren we Merkandi in zes nieuwe talen: Deens, Kroatisch, Noors, Ests, Fins en Sloveens. Nieuwe landen betekenen nieuwe zakelijke kansen voor zowel kopers als verkopers.

 • Oktober, 2022
  Mobiele versie nog gebruiksvriendelijker

  We hebben een aantal UX- en UI-verbeteringen doorgevoerd om Merkandi nog eenvoudiger, sneller en prettiger te gebruiken op mobiel. Daarnaast werken we de komende maanden aan het gebruikerspanel, dat een directe invloed zal hebben op de positieve afwijzing van bestaande klanten.

 • September, 2022
  Mercandi versnelt weer

  We hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd om het platform sneller te maken. Dit gaat van het optimaliseren van afbeeldingen tot oplossingen die ervoor zorgen dat geselecteerde pagina's tot 60% s sneller laden. Nieuwe aanbiedingen bekijken was nog nooit zo snel.

 • Augustus, 2022
  Kunstmatige intelligentie in actie

  We gaan een nieuw tijdperk in. Wij hebben de verbetering van aanbiedingstitels geïmplementeerd met behulp van kunstmatige intelligentie. AI zal zorgen voor beter passende en aantrekkelijkere titels voor klanten

 • Augustus, 2022
  Beste aanbiedingen hoger op de lijst

  We hebben een hoger positioneringssysteem ingevoerd voor de populairste aanbiedingen. Vanaf nu worden de beste aanbiedingen nog hoger vermeld, zodat u ze nog sneller kunt bereiken!

 • Juli, 2022
  We maken tutorials om het nog makkelijker te maken om Merkandi te gebruiken

  Wij hebben de eerste gids gemaakt voor het toevoegen van aanbiedingen aan het platform. Het is grafisch en tekstueel, met tips over hoe aanbiedingen te noteren die verkopen. Dit is het begin van een reeks materialen om het gebruik van ons platform nog gemakkelijker te maken.

 • Juni, 2022
  De nieuwe, betere zoekmachine is hier!

  Wij hebben een nieuwe zoekmachine ingevoerd die een aantal voordelen biedt. Hij is veel sneller, geeft meer op maat gesneden zoekresultaten, is bestand tegen spelfouten, en kan de variatie van woorden herkennen. Met de nieuwe zoekmachine is het nu nog gemakkelijker om de producten te vinden waarin u geïnteresseerd bent!

 • Mei, 2022
  We zijn op zoek naar investeerders

  Het Merkandi platform wordt alsmaar sterker, met nieuwe gebruikers, verkopers en kopers, en onze ambities groeien mee met hun behoeften. Daarom zijn wij op zoek naar investeerders, dankzij wie wij de verwezenlijking van onze visie - groothandel die eenvoudig, op grote schaal beschikbaar, intuïtief, veilig en internationaal is - kunnen versnellen. Wil je deel uitmaken van deze revolutie?
  Schrijf ons

 • Mei, 2022
  We zijn op weg om meer markten te veroveren

  Wij geloven dat de groothandel geen grenzen kent. In onze missie om tegenpartijen over de hele wereld met elkaar te verbinden, willen wij de internationale handel vereenvoudigen en nieuwe markten veroveren. Wij zijn gestart met een proefprogramma gericht op Arabische landen, waar wij het platform introduceren bij nieuwe verkopers en kopers. Het resultaat is een nog bredere markt en meer zakenpartners voor u!

 • April, 2022
  Nieuw contactkanaal voor alle bezoekers - Live Chat

  Tot nu toe was chat op de site alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers en in geselecteerde secties op het platform. Omdat we begrijpen hoe ingewikkeld groothandel kan zijn en hoeveel vragen er kunnen rijzen, lanceren we een chat voor alle bezoekers.

 • April, 2022
  We testen een nieuw accounttype - Premium PLUS

  Om aan de behoeften van gebruikers te voldoen, hebben we als onderdeel van de promotie getest dat we een nieuw type account hebben geactiveerd, dat, naast een aantal voordelen van het PREMIUM-account, drie extra services heeft: verificatie van aannemers, zoeken naar goederen en certificaat van geloofwaardigheid. Dit is weer een stap op weg naar de best mogelijke afstemming van onze diensten op de behoeften van klanten.

 • April, 2022
  Nieuwe Freemium Account voor Verkopers

  We hebben een nieuw accounttype gemaakt voor verkopers - FREEMIUM. Nieuwe onbesliste Verkopers hebben vanaf nu de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met het potentieel van Merkandi.

 • Maart, 2022
  Nieuwe betaalmethoden voor Merkandi diensten

  We hebben twee extra betaalmethoden gelanceerd waar onze gebruikers naar vroegen: Apple Pay en Google Pay. Deze nieuwe, directe en eenvoudige formulieren zullen het betalingsproces versnellen.

 • Februari, 2022
  We verbeteren de communicatie

  We hebben onszelf het doel gesteld van de best mogelijke communicatie met onze gebruiker.

  Het proces begint al bij de registratie en hier hebben we een reeks educatieve boodschappen over Merkandi en de diensten die we aanbieden geïmplementeerd. Dit is een kleine stap om ons platform te verbeteren en een grote om de boodschap eenvoudiger, intuïtiever en transparanter te maken.

 • Januari, 2022
  Afdeling Operaties

  Door de groeiende behoeften van onze gebruikers is de Customer Service Office geëvolueerd tot een afdeling Operations.

  Wij bouwen aan een team van de beste deskundigen, met uiteenlopende competenties, om zo goed mogelijk voor onze klanten en hun tevredenheid te zorgen. Dit alles opdat onze werknemers bekwamer zouden zijn en in staat om het groeiend aantal klanten tevreden te stellen.

 • 2021

  December, 2021
  We voeren een klanttevredenheidsonderzoek in

  Wij zijn gestart met een cyclisch Net Promoter Score (NPS) klanttevredenheidsonderzoek om de kwaliteit van onze diensten en richtingen voor ontwikkeling/verandering beter te kunnen bepalen.

 • November, 2021
  We beginnen met "Zakelijke pakketten"

  Het volledige gamma "Zakelijke pakketten" is gelanceerd, dat van meet af aan op grote belangstelling kon rekenen.

  Omdat iedereen van promoties houdt en november daarvoor geschikt is, hebben we een LongBlackWeekend-campagne gevoerd waarbij onze klanten 30% konden besparen op registraties en verlengingen. We hebben de LongBlackWeekend-campagne met ongelooflijk succes gevoerd.

  We hebben de LongBlackWeekend-campagne met ongelooflijk succes gevoerd.

 • Oktober, 2021
  Binnenkort introduceren wij "Zakelijke pakketten"

  Na maanden van voorbereiding zijn wij nu dicht bij de presentatie aan onze klanten van "Business Packages", pakketten van professionele diensten ter ondersteuning van de groothandel.

  Daarom hebben wij een voorverkoop van de dienst voorbereid met een aantrekkelijke promotiekorting.

 • Augustus, 2021
  Aan iedereen over alles of aan iedereen afzonderlijk?

  Wij bereiden ons voor op de implementatie van een gepersonaliseerde website-ervaring, d.w.z. wij luisteren naar de behoeften van de individuele gebruiker en bereiden de presentatie voor van alleen de inhoud die hem interesseert.

 • Juli, 2021
  Verbeterd CSV en XML import systeem

  Wij weten dat tijd geld waard is en daarom hebben wij wijzigingen aangebracht in het CSV- en XML-invoersysteem. Nu is het nog eenvoudiger en intuïtiever voor de gebruiker, wat de kwaliteit van het gebruik zeker ten goede zal komen.

 • Mei, 2021
  Nieuwe lay-out, nieuwe ervaring op mobiele versie

  Naar aanleiding van de aanbevelingen van gebruikers en User Experience specialisten, hebben we de nieuwe website van Merkandi in gebruik genomen. De nieuwe lay-out in de desktopversie en een volledig nieuwe ervaring op de mobiele versie zijn slechts enkele van de verbeteringen voor onze gebruikers.

 • April, 2021
  Nieuwe managers - Klantendienst en Verkoop

  Snelle expansie in het buitenland en veel belangstelling dwongen ons ertoe onze Afdeling Klantenservice uit te breiden en een nieuwe Afdeling Verkoop op te richten. Het werd een natuurlijk proces om managers aan te nemen om deze afdelingen te leiden.

 • Maart, 2021
  Ebook - Een praktische gids voor elke groothandelaar

  Nu het kopen en verkopen van goederen steeds toegankelijker wordt, zijn het de prijs, de kwaliteit en de marge die u een voorsprong geven op uw concurrenten. Wij hebben een boek samengesteld om u te leren hoe u de beste, hoogste kwaliteit goederen tegen de laagste prijs kunt kopen.

 • Januari, 2021
  Merkandi gaat op weg om nog eens 7 landen te veroveren

  Het is officieel! We doorbreken nieuwe grenzen van de groothandel en openen nieuwe kansen voor uw bedrijf. We betreden 7 nieuwe landen met 7 nieuwe talen, waardoor het aantal potentiële klanten en groothandels toeneemt.

 • 2020

  November, 2020
  Kennisgeving van promotieaanbiedingen

  Wist u dat Merkandi geselecteerde aanbiedingen op de website promoot? Vanaf vandaag zult u, als u behoort tot de mensen wier aanbod wij hebben gepromoot, hierover een bericht ontvangen.

 • November, 2020
  Heeft u goederen? We hebben een koper!

  Als een van onze kopers een aankoopaanbieding toevoegt voor producten die in uw aanbieding staan, zullen we u hiervan per e-mail op de hoogte stellen! We lanceren een nieuwe nieuwsbrief gericht op het verhogen van de verkoop aan groothandels en aanbiedingen van kopers.

 • Oktober, 2020
  De mogelijkheid om gegevens met verkopers te delen

  Als u akkoord gaat, zijn uw contactgegevens zichtbaar voor groothandels waarmee u correspondeert. Zo maakt u het voor groothandels makkelijker om contact met u op te nemen.

 • Oktober, 2020
  Succesvolle transactie? Vraag om commentaar!

  Slechts één klik scheidt u van het ontvangen van een positieve reactie na een succesvolle transactie, de rest zullen we voor u doen!

 • September, 2020
  Mis nooit meer een kans!

  Vanaf vandaag kunt u uw favoriete categorieën, zoekopdrachten, enz. Bekijken. Of u nu op zoek bent naar een product dat momenteel niet verkrijgbaar is of op jacht bent naar de beste prijs - u zult nooit een kans missen.

 • September, 2020
  Betaal alleen op geverifieerde rekeningnummers!

  Verkopers hebben de mogelijkheid om hun bankrekeningen te verifiëren. Dankzij deze operatie verhogen we de transactieveiligheid onder kopers. Merkandi zegt: stop de criminelen!

 • Augustus, 2020
  Nieuwe visuele identificatie en geregistreerd handelsmerk

  We hebben twee belangrijke wijzigingen aangebracht in Merkandi. Een daarvan is de officiële registratie van het merk "Merkandi" in heel Europa. Daarom hebben we ook besloten om onze visuele identiteit te vernieuwen. We introduceren een moderner en eenvoudiger logo in lijn met de huidige trends.

 • Augustus, 2020
  Een revolutie in de berichtenmodule!

  We hebben een vernieuwde look geïntroduceerd voor threads en berichten. Vanaf vandaag lijkt het op gesprekken op bekende sociale netwerken. Daarnaast hebben we ook gedetailleerde informatie toegevoegd over uw gesprekspartner en een lijst met producten waarover het gesprek wordt gevoerd, samen met hun voorbeeld.

 • Augustus, 2020
  Bekijk de belangrijkste details van het aanbod zonder het in te voeren!

  Wanneer u uw aanbiedingen vermeldt, krijgt u na het aanwijzen van de afbeelding van de aanbieding waarin u geïnteresseerd bent een doos met de meeste noodzakelijke informatie om de relevantie ervan te beoordelen.

 • Juli, 2020
  Vind snel een aanbieding die uw speciale aandacht vereist

  Een aanbieding die niet voldoet aan onze publicatievoorwaarden voor aanbiedingen, wordt gemarkeerd met een transparante vlag in de taalversie waarin deze is gepubliceerd.

 • Juli, 2020
  We verhogen nogmaals de beveiliging van uw account

  Wij zorgen ervoor dat uw contactgegevens niet ongeoorloofd worden gewijzigd.

 • Juli, 2020
  Publiceert u het eerste aanbod? U kunt op onze hulp rekenen!

  Omdat we zorgvuldig omgaan met onze verkopers en geven om de hoogste kwaliteit van gepubliceerde aanbiedingen, geven we u graag de nodige tips als uw aanbod afwijkt van onze normen.

 • Juni, 2020
  Automatische vertalingen bewerken!

  We hebben uw aanbod automatisch vertaald en wilt u het verbeteren? Nu is het mogelijk. De inhoud van automatische vertalingen is voor u beschikbaar, evenals de inhoud die u in uw aanbiedingen plaatst.

 • Juni, 2020
  Gemakkelijke en snelle publicatie van soortgelijke aanbiedingen

  Verkoopt u veel goederen die op elkaar lijken? Vanaf nu hoef je niet elke keer dezelfde beschrijving in te vullen, omdat je de optie kunt gebruiken om deze uit je andere aanbiedingen te kopiëren.

 • Mei, 2020
  Nieuwe inbox-organisatie

  Ontvangt of verstuurt u veel berichten en heeft u een probleem om ze te categoriseren? Voortaan kunt u berichten verplaatsen naar verschillende thematische mappen.

 • Mei, 2020
  Activiteitenbonus voor nieuwe verkopers

  Publiceer uw eerste 10 aanbiedingen en ontvang een puntenpakket om uw aanbiedingen te promoten!

 • April, 2020
  Teaser van nieuwe aanbiedingen in favorieten

  We hebben je lijst met favoriete aanbiedingen opnieuw ontworpen, zodat je ze snel kunt bereiken. Dit is weer een langverwachte en noodzakelijke verandering die het gebruik van Merkandi nog handiger en intuïtiever maakt.

 • April, 2020
  Recent bekeken aanbiedingen

  Je keek naar Merkandi en vond een interessant aanbod, maar ... welke was het? Met het nieuwe paneel kunt u de lijst met recent bekeken aanbiedingen opslaan, zodat u nooit de meest interessante mist.

 • Maart, 2020
  Aankoopaanbiedingen voor niet-geregistreerde

  Vanaf vandaag kunt u een aankoopofferte toevoegen zonder registratie! Deze nieuwe functionaliteit is van invloed op meer aankoopaanbiedingen en dus op meer verkoopkansen voor groothandelaren op Merkandi. Wij nodigen u uit om uw aankoopaanbiedingen te publiceren!

 • Maart, 2020
  Meldingen over de wijziging van e-mailadres en inlogmethode

  Beveiliging op Merkandi is een van onze belangrijkste prioriteiten, dus vanaf vandaag, als u de aanmeldingsmethode wijzigt (in- en uitschakelen met tweefactor-aanmelding) en uw e-mailadres wijzigt, ontvangt elke gebruiker een passende melding van ons. Niemand zal ooit wijzigingen in uw account aanbrengen zonder uw medeweten!

 • Februari, 2020
  Meldingen over nieuwe groothandels

  Elke dag controleren we nieuwe magazijnen die interessante producten te koop aanbieden. Vanaf vandaag kunt u dergelijke meldingen inschakelen en op de hoogte blijven van nieuwe Merkandi-verkopers.

 • Februari, 2020
  We vervullen de wensen van onze gebruikers!

  We bieden de mogelijkheid om de aanbiedingen elke 14 dagen te vernieuwen en de aanbiedingen in te stellen als een "permanente aanbieding". Hierdoor worden uw aanbiedingen automatisch ververst. Het vernieuwde aanbod staat bovenaan de lijst met aanbiedingen, waardoor het opnieuw aan populariteit wint!

 • Januari, 2020
  Promotiepakketten - meer voordelen voor een lagere prijs.

  Vanwege tal van vragen over dergelijke functionaliteit - we hebben het voor u voorbereid! Vanaf vandaag kunt u uw aanbiedingen op veel plaatsen voor een lagere prijs promoten. Controleer vandaag nog in uw gebruikerspaneel!

 • 2019

  December, 2019
  We verhogen de beveiliging van uw account.

  We implementeren een tweecomponentenaanmelding die de beveiliging van uw Merkandi-account aanzienlijk zal verbeteren. Omdat tweefactor-aanmelding standaard is ingesteld op gebruikersaccounts, is Merkandi een van de beveiligingsleiders op de groothandelsmarkt.

 • November, 2019
  Vertaling van alle aanbiedingen - aanbiedingen in elke taalversie

  Vanaf vandaag vindt u vrijwel alle aanbiedingen in alle talen. We hebben ze vertaald voor onze gebruikers om taalbarrières weg te nemen en iedereen toegang te geven tot een nog grotere catalogus met aanbiedingen tegen de meest aantrekkelijke prijzen!

 • November, 2019
  Sectie met de beste aanbiedingen en groothandelaren

  Ooit afgevraagd welke aanbiedingen en groothandelaren het populairst zijn? We hebben zojuist een sectie gemaakt waar je zo'n rangorde kunt volgen. U kunt deze informatie gebruiken om het assortiment aan te passen aan de behoeften van uw klanten en om meer te leren over markttrends.

 • November, 2019
  Informatie over het gemodereerde aanbod

  Weet u al dat ons team uw aanbiedingen elke dag modereert om hun aantrekkelijkheid, bereik en positie in zoekresultaten te vergroten? Vanaf vandaag kunt u in uw gebruikersvenster zien welke van uw aanbiedingen zijn gemoderniseerd en welke nog in de wachtrij staan te wachten om te worden bewerkt.

 • November, 2019
  Melding over het beëindigen van aanbiedingen

  Vanaf nu, nadat de optie om uw aanbieding te markeren is verlopen, ontvangt u een melding met informatie over de effecten en de mogelijkheid van verlenging.

 • Oktober, 2019
  Nieuwe meldingsopties en hun instellingen

  Te veel meldingen? Of misschien wilt u het meldingskanaal wijzigen? Vanaf vandaag kunt u kiezen tussen Pushmeldingen / E-mailmeldingen en aangeven welke meldingen u wilt ontvangen.

 • Oktober, 2019
  We voegen meer valuta's toe!

  Vanwege tal van verzoeken lanceren we verdere valuta’s waarin u kunt betalen voor Merkandi-services: DKK, NOK, RON en SEK. Meer valuta betekent meer mogelijkheden.

 • September, 2019
  Merkandi op de internationale IAW-beurs in Keulen!

  Tijdens IAW, een van de belangrijkste groothandelsbeurzen in Europa, werd onze stand bezocht door veel van onze huidige gebruikers, evenals vele ondernemers uit heel Europa. Er was veel ervaring, we hebben nieuwe ervaring opgedaan en veel warme woorden gehoord van klanten.

 • September, 2019
  Nieuwe betaalmethode nu beschikbaar!

  Wij voldoen aan uw behoeften. Vanaf vandaag kunt u betalen voor onze diensten in UAH, RUB en in de vorm van lokale betaling. Спасибо!

 • September, 2019
  We bereiden ons voor op geweldige promoties

  Kortingscodes zijn aangekomen op Merkandi. Vanaf vandaag zullen we promoties voor u maken, waardoor u kunt besparen door Merkandi-diensten te kopen

 • Augustus, 2019
  Bepaal naar wie je het bericht wilt sturen

  U kunt beslissen wie u om het item op de lijst op het klembord wilt vragen.

 • Augustus, 2019
  Extra meldingskanaal

  De mogelijkheid om meldingen via Facebook Messenger te verzenden.

 • Juli, 2019
  De beste aanbiedingen hierboven op de lijst!

  We hebben een innovatief algoritme geïntroduceerd dat de positie van de beste aanbiedingen verhoogt. Er wordt rekening gehouden met: de populariteit van aanbiedingen, het aantal vragen, de kwaliteit van de aanbieding, de score van de verkoper. Vanaf nu wordt het vinden van de beste aanbiedingen nog eenvoudiger!

 • Juni, 2019
  Betaal voor de diensten van Merkandi in uw valuta

  We hebben de optie geïntroduceerd om een betaalvaluta te kiezen voor services op Merkandi. Vanaf vandaag kiest u in welke valuta u ons wilt betalen.

 • Juni, 2019
  Valutaconversies in elke aanbieding

  Je weet niet wat de pond- en dollar-omzetter is? Of wilt u misschien niet in aanmerking worden genomen? Voor uw gemak hebben we valutaconversies in aanbiedingen geïntroduceerd, zodat u niet meer hoeft te tellen en u zich afvraagt of de aanbieding voor u betaalbaar is!

 • Juni, 2019
  We lanceren de Belgische versie.

  België, we komen eraan! We gebruiken de Belgische versie op merkandi.be met de standaard Nederlandse taal. Een nieuw land, nieuwe mogelijkheden!

 • Mei, 2019
  Aankoopaanbiedingen

  We hebben een nieuw gedeelte gelanceerd waarin u een advertentie kunt plaatsen op het product dat u zoekt. We zijn er zeker van dat u in een oogwenk geïnteresseerd bent in een groothandel die de goederen heeft waar u naar zoekt voor de beste prijs.

 • Mei, 2019
  De minimale bestelwaarde, nu geprijsd

  Tot nu toe is de minimale bestelling altijd in kwantitatieve vorm bepaald. Vanaf vandaag kunt u ook het bedrag opgeven. Het is een knipoog naar groothandelaren en de diversiteit aan manieren om zaken te doen.

 • Mei, 2019
  We veroveren een ander continent.

  Merkandi vooral op het internationale platform. Vandaag lanceren we de Australische versie en openen zo nieuwe mogelijkheden voor onze gebruiker. Handel zonder grenzen is binnen handbereik.

 • Maart, 2019
  We hebben de weg naar India gevonden.

  We vertragen het tempo niet! Een nieuwe taalversie voor een groeiende groep kopers en groothandels uit India is nu beschikbaar.

 • Maart, 2019
  Welkom bij het groene eiland.

  We vertragen het tempo niet! Er is nu een nieuwe taalversie beschikbaar voor de groeiende groep Ierse kopers en groothandelaren.

 • Maart, 2019
  Bună dimineaţa! We lanceren de Roemeense versie.

  We vertragen het tempo niet! Een nieuwe taalversie voor de groeiende groep kopers en groothandels uit Roemenië is nu beschikbaar.

 • Maart, 2019
  Scheiding van secties met voorraadaanbiedingen.

  Merkandi is een leider op de liquidatiemarkt, overschotten, eindes van de reeks, enz. Om uw toegang tot dit soort aanbiedingen verder te vergemakkelijken, hebben we een speciale sectie onderverdeeld. Controleer!

 • Maart, 2019
  Tijd is geld.

  We versnellen met onze website, zodat u het beste product sneller kunt vinden. De laadtijd van de pagina is aanzienlijk verbeterd.

 • Februari, 2019
  Traditionele overschrijving

  U kunt een betaling uitvoeren via een traditionele bankoverschrijving voor onze diensten naar een bankrekening die beschikbaar is in uw land.

 • Februari, 2019
  Nieuwe service - zoeken naar goederen

  Zoeken naar goederen is niet eenvoudig en de prijs, het soort goederen, de kwaliteit en andere functies zijn cruciaal voor de winstgevendheid. Kun je geen interessante aanbiedingen vinden? Vanaf vandaag kunnen we ze voor u vinden!

 • Februari, 2019
  Meldingen over nieuwe producten

  Het aanbod verdween uit je neus? Wil je dit in de toekomst vermijden? Vanaf nu kunt u geselecteerde categorieën, zoekopdrachten en profielen van groothandelaren volgen en zullen we u informeren of er een nieuw item in staat.

 • Januari, 2019
  Informatie over nieuwe ongelezen berichten

  De berichten van aannemers worden niet gemist! We hebben de manier verbeterd waarop u ons op de hoogte houdt over ongelezen berichten.

 • Januari, 2019
  Het systeem van interne berichten

  Ben je de berichtenthread per e-mail kwijtgeraakt door correspondentie met de aannemer? Nooit meer! In elke e-mail zullen we al uw correspondentie in chronologische volgorde opnemen.

 • Januari, 2019
  Wijziging van de zone met speciale aanbiedingen

  We hebben de weergave van speciale aanbiedingen volledig gescheiden van de klassieke verkoopaanbiedingen op Merkandi. U bent er zeker van dat de aanbieding die u bekijkt bedoeld is voor een geselecteerde groep ontvangers.

 • Januari, 2019
  Wijziging van de presentatie van productafbeeldingen

  Vanaf nu worden uw foto's perfect ingelijst, ongeacht hun werkelijke grootte.

 • 2018

  November, 2018
  Zoeken

  We hebben de effectiviteit en zoeksnelheid van de zoekmachine verbeterd. Vanaf nu is het vinden van het product waarin u geïnteresseerd bent nog eenvoudiger.

 • November, 2018
  Goederenverificatie

  U kunt bij ons de inspectie van de goederen bestellen die rechtstreeks in het magazijn van de groothandel wordt uitgevoerd. Onze specialist controleert het voor u en stuurt u een inspectierapport. Zo verhoogt u de veiligheid van de aankoop.

 • November, 2018
  We vergroten de leesbaarheid van de gemarkeerde aanbiedingen

  Distinguished offers krijgen een nieuw uiterlijk, waardoor ze beter in staat zullen zijn om hen te onderscheiden van anderen, waardoor hun verkooppotentieel toeneemt.

 • November, 2018
  We verbeteren het uiterlijk van de pagina op mobiele apparaten

  Om onze gebruikers een nog comfortabeler gebruik van Merkandi te bieden, hebben we een aantal verbeteringen aangebracht aan de versie van het mobiele platform. Dankzij dit wordt website-ondersteuning van mobiele apparaten nog eenvoudiger en handiger.

 • Oktober, 2018
  We beginnen de zone met speciale aanbiedingen

  We lanceren een nieuw, uniek gedeelte voor speciale aanbiedingen. Het bevat zowel de beste voorstellen voor de verkoop van goederen, als die niet openbaar beschikbaar zijn.

 • Juli, 2018
  Goedemorgen! We lanceren de Nederlandse versie.

  We vertragen niet het tempo! Er is nu een nieuwe taalversie beschikbaar voor de groeiende groep kopers en groothandels uit Nederland.

 • Mei, 2018
  Nog sneller, nog beter Merkandi

  Een volledig jaar werk gewijd aan het optimaliseren van het platform. Alles werkt sneller, efficiënter en veiliger.

 • 2016

  Juli, 2016
  We hebben een nieuwe tak!

  We zijn trots op onze ontwikkeling om een vestiging in Wroclaw te openen. Nieuwe mensen - nieuwe kansen!

 • Maart, 2016
  Er zijn twee nieuwe taalversies bij ons

  De Turkse en Tsjechische versies zijn de nieuwste taalversies van ons groeiende platform.

 • 2015

  Augustus, 2015
  Merkandi ziet er nog beter uit!

  Een meer onderscheidende look, verbeterde navigatie, een gebruiksvriendelijkere interface en nog veel meer.

 • Juli, 2015
  We lanceren nieuwe versies voor twee landen

  Voor de inwoners van Oostenrijk en Zwitserland hebben we afzonderlijke versies van Merkandi gemaakt op basis van het Duits.

 • 2014

  Augustus, 2014
  Buona giornata! De Italiaanse versie van Merkandi is nu beschikbaar!
 • Jaar 2014
  Onderzoekers bewijzen dat ze zelfs handel drijven ... apen.
 • 2013

  November, 2013
  De Griekse taalversie is debuterend en we registreren betere en betere resultaten!
 • Juni, 2013
  We zijn constant in ontwikkeling - we lanceren de Spaanse taalversie!
 • April, 2013
  Alleen al in China winkelen 242 miljoen mensen online!
 • Jaar 2013
  Volgens onafhankelijke rapporten is e-commerce goed voor ongeveer 30% van de wereldwijde handel.
 • 2011

  Jaar 2011
  Merkandi heeft steeds meer klanten van buiten Europa!
 • Januari, 2011
  Lancering van de Franse versie van het platform op retourware24.fr (merkandi.fr).
 • 2010

  November, 2010
  Voor het eerst in de geschiedenis hebben we in één maand 1.000.000 platformbezoeken geregistreerd!
 • Oktober, 2010
  De grafische weergave van de website wijzigen en nieuwe functionaliteiten introduceren.
 • 2009

  November, 2009
  Lancering van de Engelse versie.

  Nieuwe taalversie op retourware24.com (merkandi.com en merkandi.co.uk). Internationale expansie gaat door.

 • Oktober, 2009
  Lancering van de Duitse versie.

  Nieuwe taalversie bij retourware24.de (merkandi.de). We beginnen uit te breiden naar Duitstalige markten.

 • 2008

  November, 2008
  Introductie van het Retourware24.pl-platform (Merkandi.pl van vandaag) in Polen. We onderscheiden ons door de verificatie van gebruikers en voorraadartikelen.
 • Vroeger

  1995 - 2010
  Fraudeurs verschijnen steeds vaker op internet. Goed geïnformeerde handelaren kiezen vertrouwde portals die de gebruiker verifiëren.
 • 1970 - 1980
  Computers worden een essentieel hulpmiddel in de internationale handel.
 • 1979
  Michael Aldrich bedenkt online winkelen.
 • 1290-1900
  Handel opent de wereld voor Aziatische landen en Afrika en wordt de belangrijkste oorzaak van de dynamische vooruitgang van de beschaving.
 • Antiek
  De zijderoute wordt gecreëerd, de handel nadert oost en west.
 • 19e eeuw voor Christus.
  De eerste handelskolonies ontstaan. Handel wordt een van de belangrijkste beroepen ter wereld.
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.

;