FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Ga contact aan met groothandelaren in heel Europa!

Database met groothandelaren op Merkandi
Een groothandel waar het echt gebeurt!

Wij zijn een B2B-handelsplatform dat groothandelaren en kopers uit heel Europa verenigt. Door onze ruime database met groothandelaren krijg je toegang tot gegevens over bedrijven die goederen aanbieden uit stocks, deurwaarderveilingen, productieoverschotten en uitverkopen.

Iedere dag weer een kans op aantrekkelijke prijzen! Met Merkandi krijg je de mogelijkheid om dagelijks of wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Daarin vind je informatie over de nieuwe producten van groothandelaren die hun goederen aanprijzen op onze website.

Ons platform biedt je de mogelijkheid om goederen van de grootste fabrikanten aan te kopen, en dat allemaal tegen een fractie van de groothandelprijs. Van merkkleding van opgeheven winkels (originele, volwaardige producten) over stockgoederen en retouren tot de boedel van hele magazijnen en productiebedrijven die te maken kregen met vereffeningen en inbeslagnames door deurwaarders.


Professionele catalogus met groothandelaren
Groothandelaren in heel Europa. En dat niet alleen!
Contact zonder tussenpersonen

Fabrikanten, leveranciers, distributeurs, groothandelaren enz. samen op één plek. Intuïtief gepresenteerd zodat je vliegensvlug contact met elk van hen kunt opnemen


Groothandels uit meer dan 70 Europese landen, evenals de Verenigde Staten, Afrika en Latijns-Amerika. Beperk jezelf niet, koop tegen de laagste prijzen en geef de concurrentie geen kans


Contactgegevens direct van groothandelaren. Je hoeft dus niet meer te bellen naar tussenpersonen en te wachten op hun antwoord. Koop je goederen direct bij de bron!


Geverifieerde groothandelaren uit 150 landen
Alleen beproefde groothandelaren

Iedere groothandelaar moet vóór het toevoegen van iedere aanbieding onze verificatieprocedure doorstaan. Dat allemaal voor je veiligheid - zodat je er zeker van kunt zijn dat je aankoopt van betrouwbare bedrijven.

Goederen tegen minder dan 10% van hun waarde

Alleen bij Merkandi vind je unieke aanbiedingen van groothandelaren die goederen aanbieden tegen slechts 10% van hun waarde. Dat is een enorme verdienkans, dus laat je niet voorbijsteken.

Meningen over groothandelaren PREMIUM

Het account PREMIUM geeft je de aanvullende mogelijkheid om de beoordeling van groothandelaren door andere gebruikers te bekijken. Koop je graag veilig? Bekijk dan de beoordeling van anderen voordat je je aankoop doet!

Onbeperkt aantal contacten

De enige beperking is jouw tijd. Neem onbeperkt contact op met alle groothandelaren!

Groothandelaren met goederen die je nergens anders vindt.

Neem contact op met groothandelaren die hun goederen anders nooit openbaar maken en die alleen in de winkel verkopen. Deze aanbiedingen vind je nergens anders op het internet!

Zwarte lijst van groothandelaren PREMIUM

Gebruik je andere websites? Laat je niet misleiden. Door toegang te hebben tot onze zwarte lijst kunt u controleren of de groothandel betrouwbaar is.

Begin internationaal te kopen tegen de laagste prijzen!

Log in Registreer je
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.