BACK TO SCHOOL
-40%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Prijs per stuk of prijs voor het geheel?

Prijs per stuk of prijs voor het geheel?

Bij sommige aanbiedingen - vooral voorraden, goederen uit faillissement of overschotten - is het vrij gebruikelijk om de prijs voor het gehele assortiment aan te geven. Het is een eenvoudigere en gemakkelijkere oplossing - als we de goederen toch als geheel verkopen, heeft het geen zin om de prijs per item vast te stellen, toch? Nou nee :-).


De prijs per item stelt de koper in staat om de waarde van de goederen gemakkelijk te schatten.

Het is veel gemakkelijker om te beoordelen of bepaalde producten aantrekkelijk zijn voor de koper, en vooral voor zijn klanten. De goederen die in de groothandel worden ingekocht, moeten immers uiteindelijk de retailmarkt bereiken, waar alleen dit prijsformaat wordt gehanteerd.

De prijs per stuk is aantrekkelijker.

En niet alleen omdat het lager is. Onze dagelijkse gewoonten en gewoonten zijn belangrijk, en meestal zijn we zelf in de eerste plaats consumenten, ook al zijn we professioneel betrokken bij de groothandelsmarkt.

De prijs per stuk is gemakkelijker te vergelijken.

Voordat de koper beslist over een specifiek aanbod, controleert hij de goederen uit verschillende bronnen. Het heeft geen zin het hem moeilijk te maken om dit te doen - de prijs, hoewel belangrijk, is niet de enige factor die de aankoop van een bepaald aandeel bepaalt.

Dus wanneer de volledige prijs gebruiken?

Uiteindelijk :-). Indien het aanbod zeer afwijkende producten betreft (productielijnen, machinesets), dan is de prijs voor het geheel gerechtvaardigd. In alle andere gevallen is het beter om de prijs per artikel te vermelden.

Auteur:
Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi is een internationaal platform van groothandel voor goederen die worden aangeboden in de reguliere groothandel en bij overschotten van overschotten, productie- en opslagoverschotten, liquidatie van bedrijven, teruggave van consumenten, etc.

Vorige invoer Volgende invoer
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.