FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
13 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Waarom is gedetailleerde prijsinformatie belangrijk?

Waarom is gedetailleerde prijsinformatie belangrijk?

Een van de belangrijkste kenmerken van de groothandel is de prijsafhankelijkheid van het aantal afgenomen producten. In principe kan over elke prijs worden onderhandeld als de koper een grote bestelling aangeeft. Natuurlijk gaan zakelijke besprekingen vaak over het tegenovergestelde: de minimumafname.

De hierboven geschetste situaties - hoewel verschillend - kunnen op dezelfde, zeer eenvoudige manier worden opgelost. Wat?

Het loont de moeite om voor elke aanbieding prijsklassen op te stellen, afhankelijk van de grootte van de geplaatste bestellingen.

Het is belangrijk dat de minimale bestelling de werkelijk minimale bestelling is die kan worden vervuld.

Het is natuurlijk mogelijk dat de koper toch contact met je opneemt en vraagt ​​naar de mogelijkheid om een ​​bestelling onder het minimum te plaatsen, maar dit is hier niet het belangrijkste. Het is veel belangrijker dat het hier vermelde aantal potentiële kopers niet afschrikt. Voorbeeld: ik heb een minimale afname van 100 stuks ingesteld, maar in feite verkoop ik er ook 10 - het verschil is aanzienlijk, dus er is weinig kans op interesse van kleinere kopers. Door het minimumniveau van 10 stuks tegelijk in te stellen, moedig ik ze aan om interesse te tonen in mijn aanbod, en tegelijkertijd - ik ontmoedig grotere kopers niet.

De prijsklassen moeten klein zijn.

Meer dan één koper zal besluiten om nog een paar stuks te bestellen om een ​​lagere eenheidsprijs te krijgen. Hierdoor worden de goederen sneller verkocht. Voorbeeld: dezelfde prijs voor een bestelling van 10 tot 1000 stuks motiveert niet om bestellingen te verhogen. Aan de andere kant is het verlagen van de eenheidsprijs ten minste elke 100 items als volgt: 10-99, 100-199, 200-299, enz. Prijsveranderingen kunnen op het eerste gezicht klein zijn - het is belangrijk dat ze zichtbaar zijn in de algemene berekening.

Op Merkandi kunt u eenvoudig de prijsklassen voor uw aanbiedingen configureren. Het is voldoende dat u in het veld "PRIJSOPTIES" in de vorm van het toevoegen van een aanbieding "Prijs afhankelijk van de hoeveelheid" selecteert. Daarna hoeft u alleen nog maar het bereik (aantal van en hoeveelheid tot) en de prijs voor elke koper in te voeren om deze informatie in uw aanbieding te zien.

Auteur:
Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi is een internationaal platform van groothandel voor goederen die worden aangeboden in de reguliere groothandel en bij overschotten van overschotten, productie- en opslagoverschotten, liquidatie van bedrijven, teruggave van consumenten, etc.

Vorige invoer Volgende invoer
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.