FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
20 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Een goede foto verkoopt echt!

Een goede foto verkoopt echt!

De aantrekkelijkheid van het aanbod wordt bepaald door vele factoren - sommige zijn van ons afhankelijk, andere niet. Een van de dingen die u zeker kunt doen om het uiterlijk van uw vermelding te verbeteren, is door foto's van de goederen te bewerken. U moet niet vergeten dat het gezichtsvermogen van elke bezoeker van de Merkandi-website - net als elke andere verkoopwebsite - erop terechtkomt. Als u uw aanbieding wilt zien, moet u voor de visuele kant zorgen. In het verdere deel van de gids zult u ontdekken dat het niet veel tijd kost en niet veel werk vereist.

Welke foto's NIET TOEVOEGEN

Klein - een foto van 50x50 pixels toont absoluut niets, is onleesbaar en ziet er bij vergroting gewoon slecht uit.

Onscherp - als u er niet veel op ziet, bedenk dan hoeveel de potentiële koper erop zal zien.

Niet bijgesneden - Het grootste deel van de foto moet worden gewijd aan de producten die u aanbiedt. Als de foto uw magazijn grotendeels weergeeft, voeg deze dan toe als een foto van uw bedrijf in de sectie Groothandelsgegevens - Aanvullende gegevens [https://merkandi.pl/dashboard/wholesales/additional/], en neem voor de goederen die u verkoopt nog enkele andere foto's .

Welke foto's toe te voegen

Hoge resolutie - onthoud dat de foto vergroot wordt nadat de miniatuur is geselecteerd. Hoe beter het product eruitziet wanneer het wordt vergroot, hoe groter de kans dat de koper erin geïnteresseerd zal zijn.

Duidelijk - dit geldt niet alleen voor het product, maar ook voor de verpakking, de pallet en de beveiliging voor transport. Het is ook belangrijk om eventuele defecten en schade aan de goederen aan het licht te brengen. Hierdoor voorkom je misverstanden met kopers.

Presentatie van het product, niet het milieu - het assortiment moet op de hoofdagenda staan.

Hoe u uzelf kunt helpen met fotoverwerking

Smartphone-applicatie - ongeacht het besturingssysteem kunt u basisfotobewerkingen uitvoeren met de standaardapplicatie die op uw telefoon is geïnstalleerd.

Pixlr (https://pixlr.com/) - een gratis grafische applicatie die het bewerken van foto's vergemakkelijkt, opererend vanuit het browserniveau. U hoeft alleen maar een gratis account op de website aan te maken!

IrfanView (http://www.irfanview.com/) - een gratis programma voor basisbeeldverwerking, inclusief formaatwijzigingen, verscherping en bijsnijden.

Auteur:
Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi is een internationaal platform van groothandel voor goederen die worden aangeboden in de reguliere groothandel en bij overschotten van overschotten, productie- en opslagoverschotten, liquidatie van bedrijven, teruggave van consumenten, etc.

Vorige invoer Volgende invoer
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.