FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
16 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

SmartCom Smart draadloze deurbel met binnenontvanger witte kleur

€ 10,09 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
72 stuks
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Met ingebouwde HD-camera
Mobiel bestuurbaar
Met bewegingssensor 

Zelfs als je niet thuis bent, kun je nog steeds de situatie buiten je deur zien en reageren wanneer iemand op de deurbel drukt. Een slimme draadloze deurbelcamera kan je huis veiliger maken.

Ontdek de X3Pro slimme deurbel, boordevol state-of-the-art technologie en handige functies. Deze slimme deurbel, die tweerichtingsspraak en spraakberichten ondersteunt, biedt een oplossing om de beveiliging van uw huis te verhogen en bezoekers aan uw deur eenvoudig te beheren. Hieronder staan de kenmerken van het product:

Tweeweg spraak- en spraakberichten: deze videodeurbel is uitgerust met een passieve infraroodsensor die zelfs de kleinste beweging bij de ingang detecteert. Wanneer een bezoeker op de deurbel drukt of bezoekers voor je voordeur staan, wordt er direct een melding naar je mobiele telefoon gestuurd.

Video biedt realtime, duidelijke, tweerichtingsaudio, zodat u bezoekers direct kunt zien, horen en met hen kunt praten via uw telefoon-app. U kunt ze beantwoorden en de interface voor videogesprekken openen, die compatibel is met iOS- en Android-apparaten.
Langere stand-by: aangedreven door een ingebouwde batterij en met een energiezuinig ontwerp, verlengt het de levensduur van de batterij aanzienlijk. 
2,4 GHz Wi-Fi-compatibiliteit: De videodeurbel maakt verbinding met een 2,4 GHz Wi-Fi-netwerk en biedt een bereik van maximaal 20 meter.
Verbind hem gewoon met uw wi-fi-thuisnetwerk en stuur live video naar uw telefoon. Zo kunt u de bezoeker zien en met hem praten vanuit het comfort van het bed, vanaf het werk of zelfs op vakantie. U kunt de video op maximaal 4 apparaten controleren en delen, maar de directe intercomfunctie is slechts voor één gebruiker beschikbaar.
Nachtzicht: De videodeurbelcamera biedt kristalheldere beelden en video-opnames. Ingebouwde infrarood (IR) lampen zorgen ervoor dat u duidelijk kunt zien, zelfs in het donker. Intelligente IR-cut-technologie detecteert automatisch omgevingslichtomstandigheden en schakelt over op nachtzicht, waardoor u een brede kijkhoek van 65° krijgt, zodat u niets mist. Dit houdt uw gezin en bezittingen veilig.

Eenvoudige installatie en gebruik: deze draadloze deurbelcamera kan in minder dan 5 minuten worden geïnstalleerd zonder ingewikkelde gereedschappen te hoeven gebruiken. De deurbel wordt bediend via een app en werkt automatisch. Dankzij het compacte formaat en het draagbare ontwerp kunt u hem overal mee naartoe nemen.

De slimme deurbel combineert state-of-the-art technologie met comfort en zorgt voor de bescherming van uw huis en dierbaren. Laat u niet verrassen door onverwachte bezoekers of beveiligingsproblemen. Met zijn geavanceerde functies en gebruiksgemak is deze slimme deurbel een ideale keuze voor elk huis.

Gebruik:
Download de X Smart Home APP naar je telefoon/tablet en maak een X Smart Home APP gebruikersaccount aan. Volg dan de instructies volgens de onderstaande video.

Houd er rekening mee dat vanwege het gemengde aanbod het ontwerp en het uiterlijk van de belknop minimaal kunnen veranderen in tegenstelling tot de afbeeldingen, de functies van het product worden niet beïnvloed door de wijziging.

Inhoud van de verpakking:

1 x slimme deurbel set-top box
1 x slimme deurbel buitenunit
1 x sticker (bevestiging)
1 x schroef set 
1 x oplaadkabel
1 pc instructies



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.