FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
21 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Groothandel sneaker

(340 aanbieding)

Sneakers passen perfect bij de stedelijke stijl en bieden tegelijkertijd comfort. Ze zijn een vaste waarde geworden in de modetrends. Op Merkandi vind je hoogwaardige modellen met een eigentijds design, veelal van wereldberoemde merken. Deze groothandelsneakers zijn verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen en in grote hoeveelheden - geweldige koopjes voor retailers.

Groothandel in sneakers - modieuze modellen tegen scherpe prijzen

Gezien de enorme populariteit van sneakers, is het absoluut een goed idee om ze in je assortiment op te nemen. Ben je op zoek naar voortreffelijke deals? Die liggen op je te wachten op ons B2B-handelsplatform. Hier vind je talloze aanbiedingen, afkomstig van leveranciers uit verschillende delen van de wereld. Omdat alles op één plek verzameld is, bespaar je veel tijd.

Onze groothandelsneakers zijn nieuwe en gebruikte modellen die zeker de belangstelling van je klanten zullen wekken. Veel aanbiedingen bevatten producten uit uitverkoop, liquidatievoorraden of failliete voorraden. Hun prijzen zijn doorgaans sterk verlaagd. Zo'n kans mag je niet laten liggen. Het benutten van de koopjes op Merkandi is veilig en gemakkelijk. Dankzij ons handelsplatform wordt het aankoopproces voortaan een stuk soepeler voor je.

Vind snel een groothandeldistributeur voor sneakers

Om aankopen te doen via ons handelsplatform, is het noodzakelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de door u gekozen sneakerleverancier. Op deze manier kunt u alle voorwaarden van de transactie en verzending bespreken. U kunt de verkoper bereiken door zijn contactgegevens te raadplegen naast de individuele aanbiedingen. Dit is echter alleen mogelijk als u een account heeft op Merkandi. Zonder dit account is een aankoop niet mogelijk.

We bevorderen veilige handel zonder grenzen, dus via ons platform kunt u moeiteloos contact leggen met groothandelsdistributeurs van sneakers over de hele wereld, ongeacht de afstand. U hoeft zich geen zorgen te maken over communicatieproblemen vanwege taalbarrières. Merkandi is namelijk meertalig, waardoor u gemakkelijk tot een overeenkomst kunt komen.

Als u geïnteresseerd bent in het uitbreiden van uw zakelijke netwerk en het vinden van betrouwbare leveranciers, staan wij klaar om u te helpen. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken op ons handelsplatform. Koop sneakers in het groot zonder risico. Leg talloze zakelijke relaties met leveranciers. Krijg eenvoudig toegang tot de beste deals. Begin vandaag nog!

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.