FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Natte poetspleister

€ 0,65 /kilogram prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
25 kilogram
Beschikbaar aantal
10000 kilogram
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
15 dagen
SKU:
C1525607
Laatste bijwerking
8 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Stopverf klaar voor het gladstrijken en afwerken van interne oppervlakken, kunstharsen, waterige dispersies, additieven, vulstoffen, met de volgende caracteristi¬ci: gemakkelijk aan te brengen vanwege de romige consistentie heeft een zeer goede hechting op een goed voorbereide basis, drogen is snel, hoog wit. Absorptie is een lage basis en vereist geen primer voor het aanbrengen van verf. Absorptie wordt verminderd door de samenstelling en brengt aanzienlijke besparingen op in oppervlaktebehandeling (vernis). Het wordt aanbevolen om meerlaagse coatings te gebruiken, deze kunnen tot 3 mm worden aangebracht.

Toepassingsgebied: kan handmatig of machinaal worden aangebracht op de volgende formaten: cementpleisters, gipspleisters op basis van gips en cementpleisters, beton, gipsplaten.

Instructies: De pasta wordt aangebracht op het substraat, in een laagdikte van 0,2 mm tot max. 3 mm. Gemechaniseerde toepassing, het product kan worden verdund max. 5% water. Voor gebruik in meerdere lagen te drogen voordat de volgende laag wordt aangebracht, is de laag boven het oppervlak, ca. 02:00, bij een temperatuur van 20 ° C en 65% vochtigheid. Deze oppervlakken kunnen 12-24 uur glad / geschuurd worden (afhankelijk van de dikte en tem¬peratură) met fijn schuurpapier, waardoor een glad oppervlak ontstaat. Om scheuren te voorkomen, voorkomt het snel drogen of bevriezen. Media minder absorberend is de vorming van bubbels, en daarom zal in dit geval de pleister als volgt worden gebruikt: breng de eerste laag aan wordt verdund met 10% water, zeer dun, en na een lichte zvântare wordt aangebracht (ongeveer 5 minuten.). de tweede laag van dun en na het drogen van het oppervlak (2 uur bij een temperatuur van 20 ° C tem¬peratură en 65% vochtigheid) breng de laatste coating van gips van de dikte van de uitvoering aan.

Oppervlaktedroogtijd (aanraken): 2 uur, droogheid (diepte): 24 uur. De waarden worden aangegeven bij een temperatuur van 20 ° C en een relatieve vochtigheid van 65%. Indicatief specifiek verbruik: 0,5-1 kg / m². De exacte hoeveelheid specifiek verbruik wordt bepaald na de test ter plaatse. Dit is afhankelijk van de oppervlakteruwheid en dikte. Verpakking: plastic emmer, 10 en 25 kg. Opbergvakken răco¬roase, droog, Wastemperatuur tussen 5 °C en 30 °C in de originele verpakking, ongeopend. Houdbaarheid: 24 maanden vanaf de fabricagedatum in overeenstemming met de verpakking en de opslagomstandigheden. Zie de fabricagedatum en de partij op de verpakking.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.