FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Meubeluitverkoop groothandel

(3 aanbiedingen)
Meubilair was mixpalette
€ 230,00 - 8% € 250,00 /pallet Minimumprijs vanaf 30 dagen voor korting: € 230,00

Meubilair was mixpalette

300 stuks
Gebruikt

De meubelindustrie groeit voortdurend, en daarmee ook de vraag naar groothandel meubels. Bij Merkandi vindt u deals met meubeluitverkoop, meubel restpartijen, en grote partij meubels. Alles op één plek en tegen betaalbare prijzen. Vind een nieuwe bron van leveringen voor uzelf en netwerk met leveranciers van over de hele wereld. Bekijk de aanbiedingen en kies de beste, begin nu!

Groothandel meubels - krijg bulk deals op meubels

Bent u op zoek naar een manier om te besparen op de aankoop van nieuwe meubels voor uw winkel? Je bent op de juiste plek. Bij Merkandi, een B2B-handelsplatform, vindt u talloze aanbiedingen met groothandel meubels. U kunt ze kopen tegen sterk gereduceerde prijzen, en hun kwaliteit is uitstekend. Onder de vele koopjes vindt u verschillende stijlen van meubels, waaronder modern, klassiek en vintage.

Profiteer van de aantrekkelijke aanbiedingen die beschikbaar zijn op Merkandi om uw assortiment meubels uit te breiden. Het doel van ons B2B-handelsplatform is om kopers te verbinden met verkopers, over de hele wereld. Ondanks de afstand en communicatiebarrières maken we het u gemakkelijk om betrouwbare leveranciers van hoogwaardige producten tegen koopjesprijzen te vinden.

Meubeluitverkoop - diverse opties voor uw bedrijf

Bij Merkandi vindt u meubeluitverkoop, wat een geweldige keuze is voor iedereen die wil besparen op nieuwe merchandise. Deze producten komen uit verschillende bronnen, waaronder klantretouren, overstocks of liquidatieverkopen. Ondanks dat ze zijn geretourneerd of eerder gebruikt, zijn ze nog steeds van uitstekende kwaliteit en kunnen ze met winst worden verkocht. Zie zelf de aantrekkelijke prijzen en brede selectie van producten in de aanbieding.

Via Merkandi kunt u ook grote partij meubels kopen. Dat betekent dat u verschillende soorten meubels kunt vinden, zoals tafels, stoelen, fauteuils en banken, allemaal op één plek. Dit stelt u in staat om het aanbod van uw winkel te diversifiëren, nieuwe klanten aan te trekken en uw winst te verhogen.

Profiteer van de mogelijkheid om groothandel meubels te kopen. Meld u aan voor een account op ons handelsplatform om de contactgegevens van groothandelaren te bekijken en directe aankopen te doen. Merkandi is de perfecte oplossing voor degenen die het assortiment producten willen vergroten, terwijl ze tegelijkertijd de inkoopkosten verlagen. Doe nu mee en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen!

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.