FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Matrassen MemoryFOAM

€ 66,02 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
200 stuks
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
15 dagen
SKU:
HH1525603
Laatste bijwerking
9 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

matrassen MemoryFoam; Afmetingen: Small: 200x90 cm, Medium: 200x140 cm, Large: 220X180 cm

MemoryFoam matrassen zijn daarom zeer comfortabel, onder andere het gebruik van visco-elastische schuimvorm. Het materiaal, ontwikkeld voor de ruimtevaart, reageert zeer goed op lichaamswarmte. Dankzij deze schuimkern kan je lichaamscontouren perfect overnemen, wat zorgt voor een uitgebalanceerde ergonomische ondersteuning.

Door de interactie tussen het matras en lichaamswarmte is spierontspanning en lichaamsondersteuning verzekerd. Matraskern zorgt ervoor dat pijnlijke drukpunten tot een absoluut minimum worden beperkt en biedt voldoende ondersteuning voor de wervelkolom, waardoor de bloedcirculatie en lymfestroom worden bevorderd. De kern keerde terug naar zijn oorspronkelijke als bewegingen.

Dit product wordt vooral aanbevolen voor pijnlijke wervelkolom (rug), spierpijn en reuma en slapeloosheid.

De druk van het perfecte lichaam geaccepteerd en verdeeld door zijn anatomische vorm dankzij matras en in reactie op lichaamstemperatuur.

Daarom biedt het een comfortabele slaap en 's ochtends wakker worden in perfecte staat zonder pijn.

Voordelen:

Antibacterieel
Anti-mijt weerstand en duurzaamheid verliezen geen vorm verminderen pijnlijke drukpunten Verbetert de bloedcirculatie en lymfestroom zorgt voor een goede rugondersteuning Ontspan spieren Help snurken, slaapstoornissen en hoofdpijn met wasbaar

Het is speciaal ontworpen om de spieren te helpen ontspannen. De vorm past het beste bij de anatomie van de wervelkolom door deze in een rechte lijn te plaatsen door het lichaam tijdens de slaap te ondersteunen. Bied een comfortabele nachtrust en een fris ontwaken is gegarandeerd. Het wordt geproduceerd zonder CFK-gassen, die schadelijk zijn voor de gezondheid. Visco-elastisch polyurethaanschuim op waterbasis wordt geproduceerd. Dit product is hygiënisch en anti-allergisch. De hoes is wasbaar. Inactiverend schuim (visco-elastisch) is ontwikkeld door NASA om de druk van grote astronauten tijdens starts en landingen te weerstaan, voornamelijk om de nek, schouders en wervelkolom te beschermen. Dit unieke materiaal, dat al jaren met groot succes voor dergelijke doeleinden in de geneeskunde wordt gebruikt, wordt nu ook gelanceerd om de consumentenmarkt te bedienen.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.