XMAS DEAL
-35%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Corona-sneltest: spuugtest nu beschikbaar

NIEUW en revolutionair in de detectie van SARS-CoV-2-nucleocapside-antigenen - de spuugtest van JOYSBIO. De COVID-19 snelle antigeentest is een colloïdale "gouden immunoassay" voor de kwalitatieve detectie van N-proteïne in orale vloeistofmonsters van mensen waarvan wordt vermoed dat ze COVID-19 hebben.

JOYSBIO Biotechnology's Novel Coronavirus Antigen Test Kit maakt gebruik van een immunocapture-methode. Het is ontworpen om de aan- of afwezigheid van SARS-CoV-2-nucleocapside-eiwitten te detecteren in orale vloeistofmonsters van patiënten met tekenen en symptomen van een infectie waarvan wordt vermoed dat ze COVID-19 hebben.

De kit gaf een gevoeligheid van 95,00% en een specificiteit van 98,78%. De exacte toepassing vindt u in de gebruiksaanwijzing.


JOYSBIO spuugtest - hoe het werkt

Wanneer de monsters worden verwerkt en in het testapparaat worden geplaatst, binden de in het monster aanwezige SARS-CoV-2-antigenen zich aan de aan colloïdaal goud geconjugeerde antilichamen in de teststrip. De antigeen-geconjugeerde complexen migreren over de teststrip naar het reactiegebied en worden opgevangen door een reeks antilichamen die aan het membraan zijn gebonden. Een kleurband laat zien wanneer antigeenconjugaat zich afzet op de test "T" -positie en de controle "C" -positie op het apparaat.


Veel comfortabeler!

Sputum is een afscheiding die diep in de keel zit en bijvoorbeeld door hoesten kan worden geëxtraheerd. Een keel- of keeluitstrijkje met een stokje is niet meer nodig - een buisje waarin wordt gespuugd is voldoende en de coronatest is voorbij. Voor veel mensen is een dergelijke testmethode comfortabeler dan het nemen van een monster via een wattenstaafje in de keel of neus.


Ontlast Corona-teststations

Door het gebrek aan medische professionals en beschermende uitrusting zijn alternatieve testmethoden nodig, die zelfs door niet-medisch personeel gemakkelijk en veilig kunnen worden uitgevoerd. Deze nieuwe testmethode in de vorm van spuugtesten zou het mogelijk kunnen maken om thuis zelfstandig een monster af te nemen en zo de basis te vormen voor grootschalige COVID-19 testen.


Spuugtesten: potentieel voor scholen en kleuterscholen

Het prettige alternatief voor een conventionele test is eenvoudig in gebruik en geeft snel informatie of iemand besmet is met het SARS-CoV-2-virus. Deze testmethode biedt daarom potentieel overal waar een uitgebreide coronatest relevant is voor kinderen, aangezien een neus- of keeluitstrijkje erg ongemakkelijk en moeilijk uit te leggen is, vooral voor de kleintjes. Spuugtesten kunnen daarom ook scholen of kleuterscholen helpen om snel weer open te gaan zonder risico.Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.