FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Referenties

Heel goede service.als ik mail of bel met een vraag over bepaalde firma krijg ik altijd eerlijk antwoord.zo kom je onder oplichters uit en worden die ook geweerd

Pascal Van muylem

Alles is gewoon PERFECT!! Ik moet mijn speciale complimenten aanbieden aan uw afdeling klantrelaties. Bedankt dat je zo professioneel en vriendelijk bent. Blijf doen wat je doet om zo te blijven. Met mijn persoonlijk respect en vriendelijke groeten! Osman TURKMEN

Osman Turkmen

De beste site voor handelaren, ik gebruik het elke dag, ik ben nooit teleurgesteld, dankzij de makers is het een kwaliteitssite met veel mogelijkheden

omepp

Merkandi beste site om groothandels te vinden, ik gebruik het elke dag, het is een van de beste betrouwbare sites die ik ken...

Omer Ozkan

De beste site om zowel partners als groothandels te vinden, dankzij merkandi heb ik veel leveranciers kunnen vinden

Omer Ozkan

Zeer interessante site voor professionals, ik gebruik deze site al heel lang en ben nog nooit teleurgesteld geweest, hij is heel gemakkelijk te gebruiken

Omer Ozkan

Het is een geweldig platform, hoewel het geweldig zou zijn om een optie toe te voegen om biedingen op prijs per kg te filteren, aangezien we de neiging hebben om tegen deze eenheidsprijs te kopen.

ZEYAD ALDAHER

Zeer indrukwekkend. Ik ben minder dan een jaar bij Merkandi, maar ik zag dat ze heel goed waren in hun management. Ze zijn vooral in staat om u onmiddellijk op de hoogte te stellen van nepbedrijven.

Akwasi Antwi Boasiako. ALBERT CONNECTS CONSULTS.

hallo ik ben blij dat ik dit prachtige platform heb gebruikt, het is geweldig dat ik al aankopen heb gedaan en het was prima Ahmed

Ahmed Bougtya

Hallo, wat mij betreft is Merkandi een goede betrouwbare site om alle aanbevolen artikelen te kopen en verkopen. Ik hoop dat het zo doorgaat. Dank je wel, Marie.

MARIE KANU

Ik ben erg blij om lid te worden van Merkandi, waardoor ik de kans krijg om geweldige deals te kopen.

Van Rentergemwilly

merkandi beste groothandelsplatform dat u kunt verkopen om producten op voorraad te houden en hier voor een redelijke prijs kunt kopen .................................. ....

muhammet ali cihan

Geweldige locatie voor kwalitatief zakendoen. Gebruiksvriendelijke interface. Gemakkelijke navigatie. Volledige zoekfunctionaliteit. Zeker aan te bevelen.

Daniel Baidoo

Zeer goed platform om producten te vinden. We zijn erg blij dat we ons hebben geabonneerd op Merkandi, omdat het wereldwijde aanbiedingen toont waarmee we producten tegen de goedkoopste prijzen kunnen kopen.

NAVEEN MALHOTRA

Op het moment dat ik deze website tegenkwam, wist ik dat mijn dromen om ondernemer te worden een paar dagen later zouden uitkomen! Ik ben verbaasd. Het feit dat je niet per se een bedrijf nodig hebt om je te registreren, in tegenstelling tot andere platforms! Perfect voor jonge ondernemers als ikzelf. Ik heb veel geleerd en ik raad deze website zeker aan. Een pluim.

Getruda Pallangyo

Voor mij is het eerlijk gezegd de moeite waard, het is eigenlijk een huis vol connecties en distributeurs en magazijnen en het zal uw bedrijfsvisie vergroten. Het is het geld zoveel waard.

houssam haidar

Het verkoopportaal dat ik zojuist heb ontdekt is absoluut geweldig! Het maakt het niet alleen gemakkelijker om de producten te vinden die ik nodig heb, maar het zorgt ook voor een geweldige winkelervaring. De interface is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, wat het navigeren door de website prettig en effectief maakt. Bovendien zorgt een breed productassortiment en een verscheidenheid aan categorieën ervoor dat iedereen hier iets voor zichzelf zal vinden. Bovendien kunt u dankzij de filter- en zoekopties snel precies vinden wat u zoekt.

Paweł Boroń

Zeer goede pagina waar u veel zaken kunt doen, ik ben er heel blij mee. Op groothandelsniveau kunt u in elke sector alles vinden wat u zoekt.

Ismael Colín

Een grote selectie goederen, zeer goede samenwerking en communicatie met verkopers. Ik heb nog geen goederen uit het buitenland besteld, maar ik denk dat het geweldig zal zijn. Ik raad aan.

Beata Stępniewska

Het is een geweldig platform dat veel mogelijkheden biedt om in contact te komen met handelaren van over de hele wereld. Offertes maken en communiceren is heel eenvoudig en duidelijk.

Emad R.

Een zeer handig en gemakkelijk te gebruiken platform voor het vinden van nieuwe contacten. Het is comfortabel om aan te werken. Bedankt, alles is in orde en ik vind het leuk.

Oleh Koval

De website als platform voor groothandelaars is geweldig, het is eigenlijk een klant met een portemonnee die aankopen doet. Het nadeel is echter dat je bij het schrijven met een klant in de war kunt raken over welke klant het was; er is geen sprake van markeren of filteren van gesprekken. Verder is het platform geweldig!

Bartosz Rogoziński

Ik vind langzaam mijn weg, maar het platform is een hele fijne en professionele service! toegang tot alles tegen echt goede prijzen, grote selectie, bespreekbaar!

Sylwester Jaskólski

Een uitstekende handelswebsite die snelheid en betrouwbaarheid garandeert in de omgang met groothandels. Ik heb er een positieve ervaring mee gehad en ben zeer tevreden. Bedankt

Jamal Nasser Eddin

Zeer interessante site. Maar bij sommige verkopers duurt het erg lang voordat ze zich hebben afgemeld, en bij sommige verkopers gebeurt het helemaal niet! Dit is een beetje lastig, want hoewel de aankoopvoorwaarden en andere producten worden verduidelijkt, zijn deze mogelijk niet beschikbaar! Hoewel ik niet zeker weet of ik het juiste heb gedaan door te betalen voor toegang tot de site en + een exclusieve zone te bestellen waarin in feite alles hetzelfde is als in de reguliere zones!

Юрій Гуменний

zeer goede site om wereldwijde bedrijven met elkaar te verbinden gemakkelijk om de producten in voorraad en groothandel te vinden gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk om de bestellingen te plaatsen Ik heb aanbevolen om lid te worden van deze site vestig uw mondiale activiteiten

HAFEEZ AQIB

Wat mij vooral bevalt aan de website is de verscheidenheid aan aanbiedingen. Je kunt hier zo ongeveer alles vinden en hebt voldoende kansen om een koopje te bemachtigen

Staley Saher

Een geweldig platform voor het vinden van groothandelsaanbiedingen voor goederen voor uw bedrijf, evenals de mogelijkheid om uw eigen aanbiedingen te plaatsen. Veel aanbiedingen van over de hele wereld.

Grzegorz Janke "DRAGON CARPARTS"

Ik vind het platform erg interessant! Wat is misschien beter: 1. Maak een advertentieset voor alle Europese landen samen. Laten we zeggen met 15-20% korting als de klant alle Schengenlanden kiest. Of een soortgelijk setje 2. Bijgevoegde bestanden moeten beter zichtbaar zijn. Geen van mijn klanten begrijpt niet dat we een lijst met items hebben bijgevoegd in de advertentie onder de beschrijving. 3. Het zou voor de klanten betrouwbaarder zijn als er een mogelijkheid zou zijn om via het platform te betalen! Met wat commissie maar met wat garanties…

Bohdan Kalynovskyi

Wij raden het Merkandi-platform van harte aan. Hierdoor hebben we nieuwe samenwerkings- en inzamelpunten gekregen. De vergoeding is passend voor de kwaliteit van wat de website biedt.

Natalia
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.