Happy saleHappy sale
-30%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
8 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 75 duizend tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Referenties

Alles is gewoon PERFECT!! Ik moet mijn speciale complimenten aanbieden aan uw afdeling klantrelaties. Bedankt dat je zo professioneel en vriendelijk bent. Blijf doen wat je doet om zo te blijven. Met mijn persoonlijk respect en vriendelijke groeten! Osman TURKMEN

Osman Turkmen

De beste site voor handelaren, ik gebruik het elke dag, ik ben nooit teleurgesteld, dankzij de makers is het een kwaliteitssite met veel mogelijkheden

omepp

Merkandi beste site om groothandels te vinden, ik gebruik het elke dag, het is een van de beste betrouwbare sites die ik ken...

Omer Ozkan

De beste site om zowel partners als groothandels te vinden, dankzij merkandi heb ik veel leveranciers kunnen vinden

Omer Ozkan

Zeer interessante site voor professionals, ik gebruik deze site al heel lang en ben nog nooit teleurgesteld geweest, hij is heel gemakkelijk te gebruiken

Omer Ozkan

Zeer indrukwekkend. Ik ben minder dan een jaar bij Merkandi, maar ik zag dat ze heel goed waren in hun management. Ze zijn vooral in staat om u onmiddellijk op de hoogte te stellen van nepbedrijven.

Akwasi Antwi Boasiako. ALBERT CONNECTS CONSULTS.

hallo ik ben blij dat ik dit prachtige platform heb gebruikt, het is geweldig dat ik al aankopen heb gedaan en het was prima Ahmed

Ahmed Bougtya

Hallo, wat mij betreft is Merkandi een goede betrouwbare site om alle aanbevolen artikelen te kopen en verkopen. Ik hoop dat het zo doorgaat. Dank je wel, Marie.

MARIE KANU

Ik ben erg blij om lid te worden van Merkandi, waardoor ik de kans krijg om geweldige deals te kopen.

Van Rentergemwilly

Geweldige locatie voor kwalitatief zakendoen. Gebruiksvriendelijke interface. Gemakkelijke navigatie. Volledige zoekfunctionaliteit. Zeker aan te bevelen.

Daniel Baidoo

Zeer goed platform om producten te vinden. We zijn erg blij dat we ons hebben geabonneerd op Merkandi, omdat het wereldwijde aanbiedingen toont waarmee we producten tegen de goedkoopste prijzen kunnen kopen.

NAVEEN MALHOTRA

Op het moment dat ik deze website tegenkwam, wist ik dat mijn dromen om ondernemer te worden een paar dagen later zouden uitkomen! Ik ben verbaasd. Het feit dat je niet per se een bedrijf nodig hebt om je te registreren, in tegenstelling tot andere platforms! Perfect voor jonge ondernemers als ikzelf. Ik heb veel geleerd en ik raad deze website zeker aan. Een pluim.

Getruda Pallangyo

Voor mij is het eerlijk gezegd de moeite waard, het is eigenlijk een huis vol connecties en distributeurs en magazijnen en het zal uw bedrijfsvisie vergroten. Het is het geld zoveel waard.

houssam haidar

Ik ben al 60 dagen op dit platform en ik voel me geweldig, ik heb voor sommige items uitstekende kwaliteits-prijsaanbiedingen gevonden, zelfs voor mij als particulier.

Annamaria Mascolo

In de basis is het een heel leuk platform, veel contacten te vinden maar het kleine nadeel is dat we geen garantie hebben dat deze contacten betrouwbaar zijn. Aanvankelijk dacht ik dat we aankopen konden doen via dit platform en dat het het platform was dat de transactie beheerde om de klant te beschermen. Maar dat is het niet, er zijn veel contacten maar het beste is om leveranciers te zoeken waar je terecht kunt om hun ernst daadwerkelijk te bevestigen. Over het algemeen top, ik heb een tiental contacten op dit platform kunnen opgraven.

Ornelstel

Het is een heel breed platform, als groothandel helpt het me enorm in mijn bedrijf, ik ontmoet veel mensen in heel Europa tegen ongelooflijke prijzen, ik raad het 100% x 100% aan.

KinGSTocK Chaibi slu

Een echt sterk platform om jezelf te promoten en nieuwe zakelijke connecties te creëren. Alles is duidelijk en begrijpelijk. Ik wens je veel succes met je ontwikkeling en het behalen van betere resultaten.

Žydrūnas Ambrazaitis

Beste, De aanbiedingen plaatsen gaat perfect. Als wij een bericht van een klant gestuurd krijgen dan kunnen wij zien als wij bij Merkandi inloggen. Normaal moeten wij ook een mail ontvangen zodat wij snel kunnen reageren op de berichten.

Muslum Durmus

Snelle reactie en goede service! Een breed assortiment van veel verschillende producten over de hele wereld. Ik zal binnenkort de verkoopoptie testen!

Sem van Eijndhoven - Return Trading

Super

Toprak Sedar

Zeer tevreden met Merkandi, mijn aanbiedingen kunnen de hele wereld bereiken. De aanbiedingen worden automatisch in meerdere talen gepubliceerd, het is erg interessant.

Sofia Franco

Een unieke service of u nu een professioneel platform verkoopt of koopt. Als verkoper biedt Merkandi u een ruimte waar kopers van over de hele wereld u herkennen.

Akram DJEBBARI

Een heel goed uitgevoerde site, hulp in geval van nood, betrouwbare verkopers, ik vind het erg leuk. Ik raad het aan omdat ze ook particulieren kunnen kopen, niet alleen bedrijven

Maria Zarriello

We zijn al meer dan een maand geregistreerd en we hebben veel aanvragen voor goederen ontvangen en nieuwe potentiële klanten ontmoet. Ik raad het platform ten zeerste aan. - Zaken in Italië

Giovanni Pomo

Prima site voor groothandel, Klantenservice reageert snel, mogelijkheid om een goed netwerk van klanten te hebben om aan de slag te gaan, Ik raad je sterk aan.

cfy

Hartelijk dank voor toegang tot het platform. Goede service en geweldige mensen. Dankzij het Mekandi-platform kreeg ik toegang tot veel producten. Heel erg bedankt.

Jakub Dziedziński

Ik geloof dat dit de beste groothandelssite is. Een geweldige kans voor verkopers zoals wij. Geweldige aanbiedingen die niet beschikbaar zijn op andere platforms. Ik ben erg blij met mijn keuze.

DIACONU PETRICA

Het Merkandi-platform kan een geweldige start zijn voor iedereen (detailhandelaar/producent/groothandelaar) die geïnteresseerd is om B2B-activiteiten te starten. Mijn persoonlijke ervaring is zeer positief.

Paris Pentaliotis

Ik ben erg blij. Merkandi is een geweldig platform voor verkoop en groothandelsaankopen van betrouwbare leveranciers. Ik raad het ten zeerste aan.

Marcin Stadryniak

Goed platform voor zaken.. Dankzij Merkandi hebben we een aantal waardevolle zakelijke contacten gelegd. Het beoordelingssysteem voor aannemers is ook nuttig. Het is de moeite waard om hier te bezoeken!

Mariusz Żarkowski
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.

;