FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
12 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Wat kunt u doen om het risico van het kopen van namaakproducten te verkleinen?

Wat kunt u doen om het risico van het kopen van namaakproducten te verkleinen?

Nagemaakte artikelen zijn de echte handelsvloek. De aankoop van dergelijke producten is altijd geldverspilling en kan soms ook gepaard gaan met extra problemen en de noodzaak om uitleg te geven aan de overheidsadministratie. Hieronder staan ​​enkele dingen die u kunt doen om het risico van het kopen van namaakartikelen te minimaliseren.

Wees op uw hoede voor extreem lage prijzen

Als de prijs van een merkproduct belachelijk laag is, is het waarschijnlijk niet echt. Het is moeilijk om de vorken te lokaliseren, het is het beste om gewoon de winkelprijzen te controleren en vervolgens de prijzen van verschillende groothandelsaanbiedingen voor een bepaald assortiment te vergelijken. Als het in een van de aanbiedingen aanzienlijk lager is en het tegelijkertijd niet wordt gerechtvaardigd door de noodzaak om een ​​zeer grote bestelling te plaatsen, is het beter om voorzichtig te zijn.

Vraag een aankoopfactuur aan

Meestal wordt het gepresenteerd in de vorm van de zogenaamde "opgeschoonde factuur", dwz een document zonder gegevens van de contractant. U vindt er echter basisinformatie over het product op en u bevestigt ook dat uw aannemer de goederen die hij aanbiedt ook daadwerkelijk heeft.

Vraag om een ​​productcertificaat van echtheid

Sommige merken certificeren hun producten, waardoor het gemakkelijker wordt om te controleren of ze echt zijn ... of om namaak te voorkomen. Als u luxe kleding (bijv. Armani) of elektronica van sommige fabrikanten (bijv. Xiaomi) koopt, kunt u van de verkoper verwachten dat deze bevestigt dat de goederen certificaten hebben.

 

Met bovenstaande activiteiten kunt u het risico van het kopen van namaakgoederen tot een minimum beperken. Onthoud ten slotte dat Merkandi de verkoop van namaakproducten niet accepteert. Dus als u twijfelt aan de authenticiteit van een bepaald product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Auteur:
Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi is een internationaal platform van groothandel voor goederen die worden aangeboden in de reguliere groothandel en bij overschotten van overschotten, productie- en opslagoverschotten, liquidatie van bedrijven, teruggave van consumenten, etc.

Vorige invoer Volgende invoer
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.