FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
20 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Online btw - wijzigingen in btw in online handel

Online btw - wijzigingen in btw in online handel

Er wordt al enige tijd veel gesproken over de door de Europese Commissie voorgestelde wijzigingen in de btw voor onlinehandel. Deze veranderingen zullen vooral betrekking hebben op micro-ondernemingen, de zogenaamde start-ups en kleine en middelgrote ondernemingen, maar wat belangrijk is: ook hun klanten profiteren van de veranderingen.

BTW-regeling - de basiswijziging is van toepassing op btw-verrekeningen - nadat de wijzigingen zijn doorgevoerd, is de ondernemer verplicht om elk kwartaal te vestigen in het eindland van zijn internationale handel, en niet zoals voorheen in elk van de landen waar de transacties plaatsvonden. Deze oplossing is bedoeld om ondernemers te helpen geld te besparen op btw in elk land van jurisdictie, maar ook om te besparen op belastingafhandeling door internationale assistenten. Een extra verbetering is een online platform dat speciaal is voorbereid op het afhandelen van btw. Belangrijk is dat het platform de moedertaal van de ondernemer ondersteunt.

Beperking van btw-fraude - er zullen ook veranderingen komen in verband met btw-fraude en fraude voor goederen van buiten de Europese Unie met een waarde onder de 22 euro. Deze oplossing zal niet alleen bijdragen aan de correcte markering van buitenlandse zendingen en hun waarde, maar ook aan het comfort van winkelen voor klanten die tot dusver geld hebben verloren bij de aankoop van buitenlandse goederen door extra douanekosten te betalen, enz.

Belasting op schrijven - de ontwerpwijzigingen in de btw omvatten ook wijzigingen in de belasting van het geschreven woord zijn elektronische vorm. Tot dusver werd de laagste btw geheven op papieren versies van boeken en alle tijdschriften. Samen met het nieuwe amendement zou de btw worden verlaagd op elektronische media van het geschreven woord, d.w.z. audio en e-books. Een dergelijke situatie zou zeker niet alleen bibliotheekverkopers behagen, maar ook veel "boekenwurmen".

Britse handel - er is nog een belangrijk aspect aan de voorgestelde wijzigingen. Ondernemers die van plan zijn om online actief te zijn in het VK, vallen onder de nieuwe regelgeving. De eerste is het ontbreken van een verblijfsverplichting op het grondgebied van het Verenigd Koninkrijk in het geval van online handel, en de tweede is de opname van Europese wetgeving inzake de afwikkeling en betaling van btw voor diensten en goederen die in de hele Europese Unie worden verkocht.

Auteur:
Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi is een internationaal platform van groothandel voor goederen die worden aangeboden in de reguliere groothandel en bij overschotten van overschotten, productie- en opslagoverschotten, liquidatie van bedrijven, teruggave van consumenten, etc.

Vorige invoer Volgende invoer
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.