FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
20 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

COVID-19. Effecten op groothandel en advies van Merkandi

COVID-19, ook bekend als coronavirus, is momenteel een van de grootste verrassingen van het jaar en draagt ​​bij tot aanzienlijke winstdalingen bij veel bedrijven, en in sommige bedrijfstakken zelfs tot ontslagen. De negatieve effecten van een pandemie worden economisch sterk gevoeld. Hoe beïnvloedde de COVID-19-epidemie de algehele groothandelssituatie?

Er is veel informatiechaos op zowel internet als televisie. De media concurreren om het geven van vaak uiteenlopende informatie. Hoewel het virus zelf dodelijk gevaarlijk is en niet mag worden onderschat, zijn sluitingen van magazijnen en leveringsproblemen nogal marginaal. De groothandel is stabiel en zonder grote verstoringen. We zullen proberen de hele situatie te presenteren in de antwoorden op veelgestelde vragen.


Hoe ziet de groothandel er vandaag uit?

Beperkingen opgelegd door de regeringen van de meeste landen in de wereld en de beslissingen van sommige bedrijven kunnen op twee manieren voornamelijk twee basisaspecten beïnvloeden:

transport

Momenteel vindt het transport ongewijzigd plaats. Ondanks de beperkingen die door verschillende landen worden opgelegd, wordt het internationale transport op een standaard manier uitgevoerd. Het enige ongemak kunnen verlengde levertijden zijn vanwege grenscontroles, maar ze zijn alleen van toepassing op kleine vertragingen en niet op het onvermogen om bestellingen te voltooien. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over internationaal vrachtvervoer.

handel

In veel landen zijn beperkingen opgelegd op verschillende gebieden van handel en industrie. Winkelcentra, cafés, kledingwinkels en andere dergelijke bedrijven zijn niet of slechts beperkt actief. Moet je je hier zorgen over maken? Naar onze mening nee, want dit geldt voor slechts een paar industrieën, terwijl de rest ongewijzigd opereert en sommige zelfs een recordomzet behalen. Bovendien bevinden we ons in het stadium van het opheffen van enkele van de opgelegde beperkingen, en daarom zijn we elke dag dichter bij het terugkeren naar de normaliteit.
De groothandel opereert in de meeste gevallen ongewijzigd, hoewel dit uiteraard grotendeels afhangt van de branche waarin zij opereren. Kledinggroothandels hebben minder bestellingen vanwege winkelsluitingen, maar werken nog steeds. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken.

 

Merkandi-team en klantenservice

Het Merkandi-team oefent al 5 jaar werk op afstand uit. Wij beschikken over de benodigde apparatuur, gereedschappen en kennis waardoor we zonder problemen diensten op het hoogste niveau kunnen leveren. In de huidige situatie werkt ons hele team op afstand en door onze professionaliteit in dit opzicht blijft deze verandering voor onze klanten praktisch onzichtbaar. Onze klantenservice werkt normaal gesproken van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 15.30 uur op alle beschikbare contactkanalen - Skype, telefoon, livechat en e-mail. Neem gerust contact met ons op.

Is dit een goed moment om te investeren?

In de huidige situatie geven veel bedrijven hun investeringen op uit angst voor de toekomst. Dit is gedeeltelijk begrijpelijk omdat het niet nodig is om de goederen in een gesloten winkel op te slaan. Toch is het om verschillende redenen een goed moment om te investeren:

  • De groothandel moet altijd van tevoren reageren. Als de beperkingen in een bepaald land binnen een maand worden opgeheven, moeten ondernemers vandaag goederen bestellen.
  • We hebben geconstateerd dat veel groothandels zich al hebben aangepast aan snel veranderende veranderingen. Ze hebben hun aanbod uitgebreid met benodigdheden zoals handschoenen, maskers, desinfecterende gels en andere beschermende producten. Op deze manier minimaliseerden ze de negatieve effecten van de huidige situatie veroorzaakt door COVID-19, en bereikten sommigen zelfs recordverkoopresultaten.
  • Hoewel sommige stationaire winkels zijn gesloten en mensen hun huis niet mogen verlaten, functioneren handel en industrie nog steeds. Het aantal online bestellingen is aanzienlijk toegenomen, waardoor ondernemers de continuïteit en stabiliteit van hun bedrijven garanderen.

Welke veranderingen brengt een grootschalige pandemie met zich mee?

Allereerst moet aandacht worden besteed aan het veranderen van de benadering van mensen ten opzichte van de huidige situatie. Sparen wordt een belangrijke pijler voor gezinnen en bedrijven. Dit betekent dat zelfs nadat alle beperkingen zijn opgeheven, online winkelen het populairst blijft. Daarom zijn online verkoop naar onze mening momenteel de beste richting voor de ontwikkeling van groothandel en detailhandel.
De tweede belangrijke verandering in het sociale leven is de aanpak van hygiëne, die in de huidige situatie nog belangrijker is geworden. Daarom bereiken producten die ermee zijn geassocieerd een recordverkoop. De vraag zal dalen na een pandemie, maar aangenomen wordt dat hygiëne- en persoonlijke beschermingsmiddelen veel belangstelling zullen blijven trekken. Het uitbreiden van uw assortiment met dit soort producten kan zeer positieve effecten hebben. Er moet echter aan worden herinnerd dat de markt binnenkort zeer verzadigd zal raken, daarom raden we gematigde en redelijke investeringen aan.

Is dit een goed moment om een ​​account op Merkandi te openen?

Naar onze mening is dit een heel goed moment omdat:

  • Het Merkandi-account is 12 maanden geldig en Merkandi verbindt zich ertoe de geldigheid ervan vanaf het einde van de pandemie te gaan tellen. Neem gewoon contact met ons op om de geldigheid van uw account te verlengen.
  • De huidige situatie is een goed moment voor nieuwe investeringen. Dit geldt zowel voor het zoeken naar nieuwe zakelijke kansen als het kopen van goederen tegen lagere prijzen. De huidige situatie bevordert prijsonderhandelingen.

Tot slot

Hoewel de pandemie zich in sommige landen sterk heeft verspreid, bevinden we ons in de fase waarin we deze onder controle hebben. Overheden bieden financiering, veel landen hebben de piek van ziekte al bereikt of zelfs bereikt, en de opgelegde beperkingen worden één voor één opgeheven. Hoewel de hele situatie ons dagelijks leven zeker zal veranderen, blijft de groothandel onveranderd. Ondanks de kleine ongemakken opereren de meeste groothandels en groothandels dus en blijven ze ongewijzigd. Daarom moedigen we u aan om transacties te doen, nieuwe zakelijke kansen te zoeken en uw groothandel te ontwikkelen. In de tussentijd proberen we u op de hoogte te houden van de huidige situatie in de hele branche. We wensen je veel gezondheid, het Merkandi-team.

Auteur:
Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi - B2B-handelsplatform

Merkandi is een internationaal platform van groothandel voor goederen die worden aangeboden in de reguliere groothandel en bij overschotten van overschotten, productie- en opslagoverschotten, liquidatie van bedrijven, teruggave van consumenten, etc.

Vorige invoer
Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.