FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
15 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

De ideale oplossing voor elke zwembadeigenaar is de Irishom draadloze zwembadstofzuiger. Met deze uitstekende robotreiniger kunt u uw zwembad eenvoudig en effectief schoonmaken en kristalhelder water leveren.

Geavanceerde functies voor een uitstekende reinigingskwaliteit, gecombineerd met gebruiksgemak, maken de Irishom zwembadstofzuiger tot een onmisbaar apparaat voor zwembadonderhoud. Het draadloze ontwerp elimineert de noodzaak van omslachtige kabels, zodat u zich vrij kunt bewegen over het hele zwembad.

De Irishom stofzuiger is uitgerust met een krachtige motor die effectief vuildeeltjes, bladeren en ander vuil van de bodem en wanden van het zwembad verwijdert. Het geïntegreerde filtersysteem zorgt ervoor dat al het vuil effectief wordt vastgehouden en zorgt voor schoon en gezond zwemwater.

Ongeacht de grootte van uw zwembad, de Irishom draadloze zwembadstofzuiger is in staat om aan uw zwembadeisen te voldoen. De lange levensduur van de batterij zorgt voor een uitgebreide en grondige reiniging zonder dat deze vaak hoeft te worden opgeladen. Bovendien past het intelligente navigatiesysteem automatisch de route aan om een uitgebreide dekking van het zwembad te garanderen.

De Irishom stofzuiger is een betrouwbaar en hoogwaardig apparaat dat het veel gemakkelijker maakt om uw zwembad schoon te houden. Of u nu een privézwembad bezit of een grotere recreatiefaciliteit beheert, de Irishom draadloze zwembadstofzuiger is de perfecte oplossing om aan uw behoeften te voldoen.

Specificatie:

Model: W002
Productafmetingen: (38 × 33 × 17 cm) ̃
Gewicht van product: 3.42 kg / 7.53 lb
Kleur: Grijs en Zwart
Nominaal vermogen: 30W
Nominale werkspanning: 11.1V
Hoeveelheid wateraanzuigpoort: 2
Filtratiedichtheid: 75um
Bewegingssnelheid: 6-18/min (19.6-59 ft/ (18 m) ̃min)
Batterij: 5000mAh
Oplaadtijd: 2,5-3 uur
Lossingstijd: ≥90min
IP-niveau: IPX8
Voedingsspanning: 100-240V
Afmetingen verpakking: 44 x 35 x 19,5 cm / 17,3 x 13,7 x 7,6 inch
Pakket gewicht: 3500g / 7.7lb



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.