WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Zonne-omvormer ON / OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 3.6KW MPPT 48V injecteren

€ 1.183,03 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
1 stuk
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
5 dagen
SKU:
PNI-SB3600FGO
EAN:
1094922163423
Laatste bijwerking
1 jaar geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Bespaar uw elektriciteitsrekening
De ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 zonne-omvormer is een flexibele en intelligente zonne-omvormer met een breed spanningsbereik Mppt. Deze hybride zonne-omvormer kan alle soorten apparaten thuis of op kantoor van stroom voorzien, het kan ook worden gebruikt in elektrische stations.
Het is een hybride energieopslagomvormer, het kan elektriciteit in het net van stroom voorzien, gratis zonne-energie gebruiken om u te helpen uw elektriciteitsrekening te besparen. Bovendien heeft deze omvormer de functie van exportbesturing CT-sensor, waardoor het voor de omvormer gemakkelijker wordt om het distributievermogen te beperken wanneer deze zich in de netwerkmodus bevindt.

Wifi communicatie
U kunt de applicatie downloaden op uw telefoon. mobiel en u kunt het hele systeem volgen, u weet hoeveel elektriciteit het genereert en hoeveel energie u moet distribueren voor gebruik.

Pure sinusoïdale kracht
De elektrische output van de golfvorm van de ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 zonne-omvormer is een zuivere sinusgolf, die dezelfde kwaliteit heeft als het nuttige en/of interne vermogen. Dit type golfvorm is geschikt voor de meeste elektrische apparaten en apparaten. Deze pure sinusoïdale eenheid biedt meer mogelijkheden dan gemodificeerde sinusoïdale omvormers omdat het een schonere vorm van vermogen is. De zuivere sinusgolf vermindert ook effectief het geluid dat wordt geproduceerd tijdens het gebruik van de apparaten.

Het helpt u elk detail te beheersen
Op het scherm van de omvormer wordt nuttige informatie weergegeven over de werking van het systeem: netwerkparameters, batterijparameters, zonneladingsparameters, functionele fouten, consumentenparameters. 



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.