FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
18 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Verhoog uw reiniging met Sonic Dweilwerk
Een sonische zeeverandering in robotreiniging
Om opgedroogd vuil te verplaatsen, is stofzuigen niet genoeg. Je moet schrobben. De sonische technologie van de Roborock S7 schrobt vloeren tot 3.000 keer per minuut1. Het elimineren van opgedroogd vuil dat sommige robots kunnen achterlaten, van koffie tot modderige voetafdrukken en meer. In combinatie met Roborock's eerste automatisch opheffende dweil, is krachtig dweilen van jou met een geheel nieuw niveau van gemak. Voeg daar de volledig rubberen hoofdborstel en 2500Pa2 HyperForce™ zuigkracht aan toe en je hebt een echte diepe reinigingsmachine.

Sonic Dweilen Technologie1
Intelligent dweil tillen
Ultrasone tapijtherkenning
Nieuwe volledig rubberen borstel
Verbeterde zwevende borstel

Maak kennis met VibraRiseEffortlessly Powerful
Dweil met de kracht van geluid1
Sonic vibration-technologie transformeert robot dweilen. Nooit meer slepen met een natte doek. Nu schrobt je dweil tot 3.000 keer per minuut. Gevoed door een elektronische watertank van 300 ml, reinigt het vloeren diep en effectief.
Klaar om op te staan
De intelligente dweil wordt opgetild3 wanneer tapijt wordt gedetecteerd, zodat u harde vloeren kunt dweilen en tapijten in één clean kunt stofzuigen4. Het verhoogt ook wanneer het is gedokt en wanneer het klaar is, zodat u afscheid kunt nemen van lelijke plastic matten en vuile strepen.
Gecertificeerde Bacteria Buster
Verrijd allergenen en bacteriën uit uw huis elke keer dat u schoonmaakt met de VibraRise dweil. Bewezen te verwijderen*:

Allergeen
Percentage verwijderd
Bacteriën
Percentage verwijderd

Huisstofmijt
99.6%
E. Coli
>99,9%

Huidschilfers van de kat
99.7%
Staphylococcus epidermidis
>99,9%

Graspollen
>99,99%
Bacillus subtilis |
>99,9%

Hond Huidschilfers
98.6%

* Getest met sonische dweil met intense scrub-intensiteit en Deep Mop-modus op harde vloer.
Ultrasone tapijtherkenning
Met behulp van ultrasoon geluid identificeert S7 tapijten met buitengewone nauwkeurigheid. Wat het vervolgens doet, is aan jou. Til de dweil op en begin met stofzuigen3,4, draai je om om je te concentreren op harde vloeren of ga zelfs door met dweilen. Wat het beste werkt voor uw huis.
Verbeterde zwevende borstelsticks dichter bij beter schoon te maken
Om vuil te roeren, moet een borstel dicht bij de vloer blijven. De nieuwe zwevende hoofdborstel van de S7 is geüpgraded om meerdere bewegingsvlakken mogelijk te maken en volgt de grond strak, zelfs op oneffen oppervlakken, om een betere reiniging te leveren.
Geheel nieuwe volledig rubberen borstelDuur vuilvertraging
Weg is het oude, borstelige ontwerp, vervangen door een volledig rubberen exemplaar met vinnen. Het is duurzamer. De spiraalvormige messen roeren beter. En het is nog beter in het vermijden van haarklitten5.
Hard rijden zuigkracht
Uitgerust met Roborock's HyperForce-afzuigsysteem™, gebruikt de S7 2500 Pa2 zuigkracht om fijnstof op harde vloeren, haar van tapijten en alles daartussenin op te vangen.
Schoon aan en aan en aan
Groter betekent minder werk voor u. Een vuilnisbak van 470 ml slaat dag na dag stof op. Een watertank van 300 ml kan tot 200 m² (2150 sqft)6 in één sessie diep reinigen. Alles wordt gevoed door een 5200 mAh Li-ion batterij die tot 3 uur7 aanzet op een enkele lading.

470ml - vuilnisbak
5200mAh - vermogen
300ml - watertank

Totale controle binnen handbereik Precisiemapping
Nauwkeurige LiDAR-navigatie maakt gedetailleerde kaarten van uw huis en identificeert uw kamers op maximaal vier niveaus.
Roborock Automatisch leeg dock

Maak vaak schoon.
Leeg Zelden.

Roborock S7 +

Sonic Dweilen.
Dweil tillen.
Automatisch legen.

Hoogtepunten:

PreciSense™ LiDAR Navigatie
Automatische kamerherkenning
Scratchsafe™ wielen en borstels
Sensient™ Sensor Array |
Wasbaar E118 nominaal luchtfilter
Adaptieve route-algoritmen
Automatisch opwaarderen
Kinderslot
Statusindicatorlampjes

* Alleen rendering. Het uiteindelijke productontwerp is aan verandering onderhevig.
1. Gebaseerd op interne tests uitgevoerd door de fabrikant. De term heeft betrekking op het feit dat de geïntegreerde dweilmodule kan worden aangedreven om snelle zuigertrillingen tot 3000 keer / min te produceren, d.w.z. tot een frequentie van 50 Hz die binnen een "sonische" bereik (20 tot 20.000 Hz) ligt.2. Gebaseerd op interne tests uitgevoerd door de fabrikant volgens IEC 62885-2:2016 / 5.8-normen.3. Op basis van interne tests uitgevoerd door de fabrikant kan de dweilmodule tot 5 mm.4 worden opgetild. Geschikt voor laagpolige tapijten niet hoger dan 4mm.5. Vergeleken met de voorgangers van Roborock.6. Gebaseerd op interne tests uitgevoerd op harde vloeren met een volle watertank, volle batterij en lage waterstroom. De werkelijke resultaten kunnen variëren, afhankelijk van de kenmerken van de ruimte. Bereik is een schatting op basis van de veronderstelling dat 20% van het gebied bedekt is met meubels en niet hoeft te worden gedweild.7. Gebaseerd op interne tests uitgevoerd door de fabrikant in stille modus op harde vloeren met een volle batterij en zonder dweilsysteem. De werkelijke resultaten kunnen variëren afhankelijk van de thuisomgeving.8. Getest door een onafhankelijke derde partij volgens de EN 1822-1:2009 normen.
Specificaties: 

Accessoires Types: Vuilnisbak, Dweil pad, Rollende borstel, Zijborstel, Veegmachine, Watertank
Materiaal: ABS, Anderen
Functie: Dweil



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.