FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
15 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Overschakelen naar slimme automatische huisreiniging

2-in-1 veeg- en dweilfunctie
Krachtige zuigkracht van 2100 Pa
LDS-lasernavigatie
Accessoires en verbruiksartikelen
MultiMap-ondersteuning
Automatisch opladen en hervatten
Slimme app en spraakbediening
Anti-val- en antibotsingssensoren

2-in-1 vegen en dweilen

Veeg- en dweilmodus - Werkt met 2-in-1 tank
Alleen vegen - grote stofbak van 550 ml
Alleen dweilen - 2-in-1 tank

Accessoires en verbruiksartikelen
Gemakkelijk te kopen verbruiksartikelen en reserveonderdelen zoals middelste borstels, HEPA-filter, natte en droge dweil, reinigingsborstels rechtstreeks van Mi.com.
Intelligente kaarten en routeplanning
Het nieuwe LDS-lasernavigatiesysteem werkt met een geüpgraded SLAM-algoritme voor realtime mapping, hogere snelheid, hogere nauwkeurigheid en een groter scanbereik. De robot gaat slim om met ingewikkelde omgevingen en scant minutieus de hele vloer.

8 m - Scanbereik
6×360°/s - Scanfrequentie
2016 keer/s - Samplefrequentie
≤2% - Nauwkeurigheidsafwijking

MultiMap-ondersteuning
Mi Robot Vacuum-Mop P kan tot 10 verschillende kaarten maken en opslaan voor uw duplex/multi-verdiepingen huis. Deze exclusieve opslagfunctie in het geheugen verlost u van het ongemak van het opnieuw in kaart brengen van alle verdiepingen bij elk gebruik, waardoor handmatige inspanning wordt geëlimineerd.
Functie voor automatisch opladen en hervatten
Het apparaat kan automatisch naar het oplaadpunt gaan en het schoonmaken hervatten vanaf het breekpunt als de batterij halverwege leeg raakt.

Hervat vanaf breekpunt
Automatisch opladen

Ultieme krachtmachine
Met een krachtige zuigkracht van 2100 Pa en een hoogwaardige borstelloze motor kunt u in een mum van tijd stof en vuil grondig reinigen. Dit in combinatie met de 3200mAh-batterij maakt uw leven een stuk gemakkelijker.
Uitgerust met antibotsings-, anti-valsensoren en andere uiterst nauwkeurige sensoren
De 12 sets uiterst nauwkeurige sensoren helpen bij een nauwkeurige weergave van de omgeving. Aangedreven door een antibotsings- en een anti-valsensor, maakt het apparaat nauwkeurige navigatie, steekt het obstakels over tot een hoogte van 2 cm, vermijdt elke val van de trap en detecteert de omgeving intelligent.
Slimme elektronisch gestuurde watertank
Ontworpen met een elektronisch gestuurde pomp, het wordt geleverd met 3 versnellingen van waterafgiftemodi en een mechanisme om waterverstopping te voorkomen. Kies modi op basis van de intensiteit van de reiniging en het type vloer dat u wilt reinigen.

Slimme elektronische watertank
3 versnellingen van watervoorziening
Elektronisch geregelde pomp
Intelligente waterafgifte

Slimme app en spraakbediening
Maak verbinding met de Mi Home-app om een overvloed aan opties te verkennen, zoals afstandsbediening, realtime mapping, secundaire opschoning, apparaatnivellering, niet storen, enz. Het is ook ontworpen om te werken met Google Assistant en Alexa, dus je kunt dit bedienen met je stem.
Randreiniging
Het apparaat kan worden gebruikt om de hoeken efficiënt te reinigen. Met de optie "Vacuüm langs de randen" in de Mi Home-app kun je je huis snel in kaart brengen, wat de mappingtijd met 60% zou verminderen
Vlekreiniging - Reinigt op een geselecteerde aangewezen plek
Zone opschonen - Selecteer een gebied in de Mi Home-app en het apparaat maakt de geselecteerde zone schoon
Het roosteren
Stel een reinigingstijd in volgens uw behoefte
De Modern Pro Cleaning SolutionMi Robot Vacuum-Mop P is een modern wonder met ongelooflijke functies om uw dagelijks leven veel gemakkelijker te maken dan voorheen. Het zit boordevol functies zoals 2-in-1 vegen en dweilen, die de dagelijkse klusjes zoals vegen, dweilen, vegen en dweilen moeiteloos uitvoert. Het is uitgerust met een LDS-lasernavigatiesysteem dat werkt met een geüpgraded SLAM-algoritme voor realtime mapping, sneller scannen en een groter scanbereik. Het is uitgerust met 12 sets zeer nauwkeurige sensoren die helpen bij een nauwkeurige weergave van de omgeving. Het wordt ook aangedreven door een antibotsings- en anti-valsensor en het kruist obstakels tot 2 cm hoog. De vacuümrobot heeft een krachtige gegevensverwerkingscapaciteit en wordt aangedreven door een Cortex-A7-processor en Mali 400 GPU. Met een krachtige zuigkracht van 2100 Pa en een slimme elektronisch gestuurde watertank, maakt deze robot je leven heel gemakkelijk. Je kunt ook verbinding maken met de Mi Home-app om een overvloed aan opties te verkennen, zoals afstandsbediening, real-time mapping, geplande schoonmaak, spotreiniging enz. U kunt er ook voor kiezen om een ruimte voor schoonmaak samen te voegen, te splitsen of een naam te geven. De dynamische padplanning helpt bij het volgen van verschillende paden voor verschillende modi. Het apparaat kan automatisch worden opgeladen en hervat wanneer dat nodig is. U kunt ook virtuele muren of beperkte gebieden rond objecten plaatsen om te voorkomen dat beperkte gebieden zoals tapijten of wasruimtes worden schoongemaakt. De vacuümrobot heeft een krachtige gegevensverwerkingscapaciteit en wordt aangedreven door een Cortex-A7-processor en Mali 400 GPU.
Specificaties:

Naam: Mi Robot Vacuüm-dweil P
Afmetingen: Ø 350 X 94,5 mm
Batterijcapaciteit: 3200mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Looptijd: 60-130 minuten
Gewicht: 3,6 kg



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.