FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
13 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Slanke en compacte oplaadcaseDiscreetYet stylish
Het geheel nieuwe compacte ontwerp van de oplaadcase heeft zowel gladde, afgeronde contouren als harde randen voor een comfortabelere grip. De hoogglans afwerking maakt de behuizing gemakkelijk schoon te maken.
Qualcomm® BLUETOOTH-chipset® + geavanceerde audiotechnologieSimply beter geluid
Met Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH-chipset® en geheel nieuwe BLUETOOTH® 5.2-technologie levert Redmi Buds 3 snellere en consistentere geluidsoverdracht, voor een uitzonderlijke luisterervaring.
12mm dynamische driverKwaliteit hardware voor een hoogwaardige luisterervaring
Geniet van meer gedetailleerd geluid met onze grote, 12 mm dynamische driver gemaakt van composietmaterialen. Deze driver is vakkundig gekalibreerd door het Xiaomi Sound Lab en levert rijke bastonen, heldere hoge tonen en consistent superieure geluidskwaliteit.
Ruisonderdrukking met dubbele microfoon voor oproepenIk hoor elk woord dat u zegt
De dubbele microfoons met hoge gevoeligheid die in de Redmi Buds 3 zijn ingebouwd, in combinatie met Qualcomm® cVc™ Echo Cancelling and Noise Suppression Technology, verminderen dynamisch omgevingsgeluid en minimaliseren echo's effectief. Dit betekent dat u altijd kunt genieten van duidelijke gesprekken.
Extra lange batterijduur van 20 uur*Genoeg tijd om naar nog eens 300 nummers te luisteren
Hoewel klein en lichtgewicht, biedt de Redmi Buds 3 zowel kracht als comfort. Geniet van een batterijduur tot 5 uur op één keer opladen, of tot 20 uur gebruik in combinatie met de oplaadcase. Ontspan en ga terug naar je muziek. Geniet van maximaal 1,5 uur afspelen na één keer opladen van 10 minuten.

5 uur, Enkel opgeladen
20 uur, totale levensduur van de batterij met case

*In combinatie met de oplaadcase hebben Redmi Buds 3 een batterijduur van maximaal 20 uur. Ervan uitgaande dat het gemiddeld 4 minuten duurt om een nummer af te spelen, kan het apparaat in totaal 300 nummers afspelen. De werkelijke tijd kan variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden.*Voor snelladen van 10 minuten moet de oplaadcase nog minstens 20% batterijlevensduur hebben. Gebruik je oordopjes tot 90 minuten na een snelle lading van 10 minuten. Getest met geavanceerde audiocodering (AAC) op 50% volume.
MIUI Pop-up voor snel koppelenSnap de klep openen om te koppelen
Met de exclusieve MIUI Pop-up voor snel koppelen kunt u snel apparaten koppelen. Open gewoon de oplaadcase in de buurt van uw smartphone en tik op het scherm wanneer het pop-upvenster verschijnt. De batterijniveaus van de oordopjes en de oplaadcase zijn in één oogopslag te zien.
AanraakbedieningEenvoudig schakelen tussen muziek en oproepen
Tik op de achterkant van de oordopjes om van modus te wisselen, het afspelen van muziek te pauzeren en te hervatten, en meer.

Tik twee keer: Volgende track
Een oproep beantwoorden Houd een van beide oordopjes ingedrukt: pauzeren/afspelen
Tik drie keer op: Vorige track/Hang een oproep op/Weiger een oproep

IP54 stof- en waterbestendigGeavanceerde beschermingsfuncties, er wanneer u ze nodig hebt
De oordopjes van de Redmi Buds 3 zijn vakkundig ontworpen om te voldoen aan de IP54*-normen voor stof- en waterbestendigheid (niveau 5 stofdicht en niveau 4 waterbestendig), waardoor de oordopjes veilig zijn tegen morsen en zweten.
*De relevante afbeeldingen van de oordopjesfunctionaliteit op deze pagina zijn ter illustratie. De productparameters zijn alleen ter referentie. Sommige productparameters kunnen variëren als gevolg van externe factoren zoals omgeving en verschillen in mobiele telefoonsystemen. Raadpleeg het werkelijke product voor meer informatie.*Gewichtsgegevens voor een enkel oordopje dat wordt geleverd door Xiaomi Laboratory. Dit cijfer kan enigszins verschillen, afhankelijk van de gebruikte meetmethoden.*Testomstandigheden van de levensduur van de batterij: batterijniveau oordopjes op 100%, volume van de oordopjes aangepast op 50%, BLUETOOTH-coderingsmodus® ingesteld op AAC. Testprocedure: De batterijen van de Redmi Buds 3 werden volledig ontladen tijdens het afspelen van audio, totdat een van beide oordopjes stopte met spelen. De werkelijke gebruiksuren kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiksconditie, het oplaadniveau en de omgevingsfactoren.*IPX4 waterbestendige test. Volgens de GB / T 4208-2017 Enclosure Protection Rating (IP-code) is het geslaagd voor de test uitgevoerd door Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Het testrapport nee. is SAC2021-06245C. Het testresultaat toonde aan dat het voldoet aan de GB/T 4208-2017-norm.*IP5X stofdichte test. Volgens de GB / T 4208-2017 Enclosure Protection Rating (IP-code) is het geslaagd voor de test uitgevoerd door Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Het testrapport nee. is SAC2021-06112C. Het testresultaat toonde aan dat het voldoet aan de GB/T 4208-2017-standaard.*Om de MIUI Pop-up for Quick Pairing-functie te gebruiken, moet u uw smartphone upgraden naar de nieuwste stabiele versie van MIUI. De volgende smartphones ondersteunen deze functie: Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 11 Lite 5G, Mi 11 Lite, Mi 10 Lite 5G, Mi 10, Mi 11i, POCO F3, Mi 10T, POCO F2 Pro, Redmi Note 10 5G, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 Pro.
Oordopjes specificaties

Afmetingen oordopjes: 40,7 x 16,9 x 18,7 mm
Netto gewicht enkele oordopjes: 4,5 g
Communicatiebereik: 10m (open ruimte vrij van obstakels)
Batterij capaciteit: 35mAh (enkele oordopjes)
Input parameters: 5V ⎓ 70mA
Batterij type: Lithium-ion polymeer batterij
Draadloze verbinding: Bluetooth® 5.2

Specificaties oplaadcase

Oplaadcase dimensio



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.