FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
13 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Redmi Snelladen Power Bank
Dubbele ingangspoorten / Dubbele uitgangspoorten / Hoge capaciteit van 74 WhTwo-weg 18-W snelladen

Geschikt voor vliegreizen

Hoge capaciteit van 20.000 mAhEen capaciteit om vier telefoons volledig op te laden en nog steeds stroom over te hebben*
Hoge capaciteit van 20.000 mAh; ingebouwde slimme USB-oplaadcontroller*; Compatibel met de meeste telefoons en digitale apparaten; genoeg capaciteit om vier Mi 9-telefoons volledig op te laden en nog steeds stroom over te hebben. Voor gemoedsrust als u onderweg bent.
Tweeweg 18-W snel opladenRapid opladen en zelf opladen
De 20.000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank heeft twee USB-A-uitgangspoorten, elk met een maximale output van 18 W. Het heeft ook twee ingangspoorten, een USB-C en een Micro-USB-poort, elk met een maximale ingang van 18 W. Een slimme powerbank die efficiënter opladen en ontladen biedt en u kostbare tijd bespaart.

Opladen voor Redmi Note 7 - 3,5 keer
Opladen voor Redmi K20 - 3,5 keer
Opladen voor Mi 9 - 4,5 keer
Opladen voor iPhone XS - 4,7 keer

Dubbele USB-A-uitgangEen is niet genoeg, twee is perfect
De 20.000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank heeft twee USB-A-uitgangspoorten, elk met een maximaal vermogen van 18 W bij gebruik alleen. De gecombineerde output van de twee poorten kan 5,1 V/3,6 A bereiken, zodat het kan worden gebruikt om zowel telefoons als tablets op te laden.
Twee soorten invoerpoortenHet is beter om een keuze te hebben
De 20.000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank heeft twee ingangspoorten, USB-C en een Micro-USB-poort, waardoor hij volledig compatibel is met standaard Android-apparaatkabels* en zorgt voor snel opladen van de powerbank zelf.
Lithium-ion polymeer batterijGeschikt voor het opladen van verschillende apparaten
De lithium-ion-polymeerbatterij met hoge dichtheid biedt een duurzame en betrouwbare batterijduur voor apparaten zoals telefoons, tablets en digitale camera's, zodat u overal kunt opladen - op kantoor of onderweg.
Hoogwaardige IC-chipToegevoegde bescherming en verbeterde veiligheid
De zeer nauwkeurige weerstands-, inductie- en capaciteitscomponenten en geavanceerde circuitchips zijn gemakkelijk bestand tegen overladen, overladen, oververhitting, kortsluiting en andere fouten, en bieden betrouwbare bescherming voor zowel de powerbank als apparaten. Meerdere beschermende functies zorgen voor meer veiligheid voor dagelijks gebruik.

Temperatuur bescherming
Kortsluitbeveiliging
Beveiliging opnieuw instellen
Bescherming tegen ingangsoverspanning
Bescherming tegen achteruitladen
Bescherming tegen overstroom van de uitgang
Bescherming tegen uitgangsoverspanning
Bescherming tegen overbelasting en overontlading
Hardwarematige overspanning kortsluitbeveiliging

Ondersteunt opladen met lage stroomGemakkelijk opladen gedurende twee uur
Tik twee keer op de knop "Batterij controleren" om over te schakelen naar de twee uur durende laagstroomlaadmodus om een Mi Bluetooth-headset of Mi Smart Band* op te laden. Geschikt voor het opladen van apparaten met lage stroomsterkte.

Mi Bluetooth-headset
Mi Smart Band

* In overeenstemming met de internationale luchtvaartnormen: enkel draagbaar oplaadapparaat met een capaciteit van minder dan 100 Wh, geslaagd voor UN38.3-tests. UN38.3-testrapport van de laboratoria van het China Electronic Standardization Institute (CESI), rapport nr.: S19-B0459-3.*Genoeg om vier telefoons volledig op te laden: Na het volledig opladen van vier Mi 9-telefoons achter elkaar, had de 20.000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank nog steeds batterijcapaciteit over. Testgegevens kunnen variëren afhankelijk van objectieve omgevingsveranderingen.*Ingebouwde slimme USB-oplaadcontroller: ondersteunt de meeste oplaadmechanismen op de markt en garandeert compatibiliteit met verschillende draagbare slimme apparaten*Elke kabel met een Micro-USB- of USB-C-poort kan worden gebruikt om de powerbank op te laden. Het productpakket bevat een 20.000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank, een handleiding en een Micro-USB-kabel.*De 20.000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank ondersteunt ook low-current opladen voor Bluetooth-headsets, smartbands en andere apparaten van andere merken dan Xiaomi.*Tenzij anders vermeld, zijn alle bovenstaande testgegevens afkomstig van het Zimi-laboratorium. De werkelijke prestaties kunnen variëren, afhankelijk van objectieve veranderingen in de omgeving.
Specificaties:

Modelnr.: PB200LZM
Batterij type: Lithium-ion polymeer batterij
Batterijvermogen: 74 Wh/3.7 V/20.000 mAh
Nominale capaciteit: 12.000 mAh (5,1 V / 3,6 A)
Ingangspoorten: Micro-USB/USB-C
Uitgangspoorten: 2 × USB-A
Uitgangsparameters: 5 V=2,1 A/9 V=2,1 A/12 V=1,5 A
Uitgangsparameters (single-port output): 5.1V = 2.4A / 9V = Max. 2A / 12V = Max. 1.5A
Dual-poort uitgang: 5.1V = 3.6A
Afmetingen product: 154 × 73,6 × 27,3 mm



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.