FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
14 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Klassiek ontwerp wordt nog geavanceerder
18W snel opladen / dual port inlaat / uitlaat / lithium-ion polymeer batterij
Geschikt voor vliegreizen*
18W Dual Port InletGegradeerde zelfoplaadervaring

Dubbele poort voor zowel Micro-USB als USB-C.
Maximaal ingangsvermogen zo hoog als 18W;
Zelf opladen kan in 4 uur* worden voltooid.

18W dual port output, wat zorgt voor efficiënter snelladen
Dubbele USB-A-uitgangsinterface die twee apparaten tegelijkertijd kan opladen. Ondersteunt 18W MAX snelladen met één poort en biedt een handigere snellaadervaring.
Hoge capaciteit van 10000mAh
De hoge capaciteit van 10000 mAh is voldoende voor meerdere ladingen voor één apparaat*, waarmee u voldoet aan uw oplaadbehoeften gedurende de hele dag.

1,9 keer - Opladen voor Mi 9
1,6 keer - Opladen voor Mi 9T Pro
2,2 keer - Opladen voor iPhone XS

Enkele kabel voor zowel opladen als zelf opladen
Met de meegeleverde Micro-USB-kabel of uw eigen USB-C-kabel kunt u Android-apparaten gemakkelijk opladen of de powerbank zelf opladen.
*Er is mogelijk een speciale kabel nodig om Apple-apparaten op te laden
Verkrijgbaar in twee kleuren
Zilver en zwart; eenvoudig maar modern.
Metalen afdekking van aluminiumlegering
Superhoge structurele sterkte is bestand tegen vallen en stoten.
LED-batterij-indicator
Bekijk de batterijstatus in één oogopslag en ken het gebruik op elk gewenst moment.
Gebruiksvriendelijke oplaadfunctie met kleine stroomsterkte
Tik twee keer op de knop "Batterij controleren" om over te schakelen naar de oplaadmodus met kleine stroomsterkte om kleine huidige apparaten zoals Mi Bluetooth Headset, Mi Smart Band, enz.*
Meer bescherming, meer veiligheid
De hoge precisieweerstand, inductie en capaciteit componenten en hoge kwaliteit lithium polymeer batterij kan gemakkelijk omgaan met overladen, over-ontladen, oververhitting, kortsluiting en andere storingen, het bieden van meerdere bescherming voor zowel de powerbank en de apparaten.
TemperatuurbeschermingGebruikt thermistor en temperatuurregulatiemechanisme om ervoor te zorgen dat de batterij binnen het veilige temperatuurbereik werkt.
KortsluitbeveiligingAutomatisch beschermt het moederbord en de batterij tegen schade in geval van abnormale kortsluiting.
ResetbeveiligingToevoegde circuitrustfunctie. In het geval van storingen waardoor de powerbank niet goed werkt, kunt u op de knop "Batterij controleren" tikken om te herstellen.
Bescherming tegen ingangsoverspanningHet OVP-circuit kan ingangsoverspanning voorkomen om schade aan de back-endcircuits te voorkomen.
Bescherming tegen omgekeerd opladenAls de kabel en de Micro-USB-poort omgekeerd zijn aangesloten, wordt het circuit automatisch uitgeschakeld om het oplaadapparaat te beschermen.
Output overstroombeveiligingSmart detectie van uitgangsstroom indien nodig. Als de uitgangsstroom de bovengrens overschrijdt, wordt de uitgang automatisch uitgeschakeld om het oplaadapparaat te beschermen.
UitgangsoverspanningsbeveiligingSgewijze detectie van uitgangsspanning indien nodig. Als de uitgangsspanning de bovengrens overschrijdt, wordt de uitgang automatisch uitgeschakeld om het apparaat dat wordt opgeladen te beschermen.
Overbelastings- en overontladingsbeveiligingSBEVEILIGINGSCOMPONENTEN toegevoegd om effectief te voorkomen dat de batterij overladen en overladen en schade aan de batterij te voorkomen.
Hardwarematige overspanningsbeveiliging Kortsluit de overspannings kortsluitingsstatus van de batterij op hardwareniveau en reageert snel om het stroomcircuit te verbreken en de veiligheid van de batterij effectief te beschermen.
In overeenstemming met de internationale luchtvaartnormen: enkel draagbaar oplaadapparaat met een capaciteit van minder dan 100 Wh, doorstond UN38.3-tests. Testrapporten van de laboratoria van het China Electronic Standardization Institute (CESI); Rapportnr.: S19-B0961-1. Zelfopladen in vier uur: de powerbank wordt getest op basis van zijn nominale capaciteit; de testmethode is GB/T35590, die de powerbank volledig ontlaadt en gedurende 30 minuten inactief maakt; standaard snelladen wordt gebruikt (18W of hoger QC snellaadadapter is vereist).10000mAh hoge capaciteit: Bij volledige capaciteit kan 10000mAh Mi 18W Fast Charge Power Bank 3 één apparaat meerdere keren opladen. Kleine huidige apparaten: 10000mAh Mi 18W Fast Charge Power Bank 3 ondersteunt ook het opladen met een kleine stroom voor Bluetooth-headsets en slimme banden door andere merken dan Xiaomi.Alle gegevens zonder speciale notities bestaan uit gemeten waarden van ZIMI-laboratoria. De gegevens kunnen variëren afhankelijk van veranderingen in de omgeving.
Specificaties:

Product nr.: PLM09ZM
Batterij type: Lithium polymeer batterij
Batterij capaciteit: 10000mAh 3.7V (37Wh)
Nominale capaciteit: 5500mAh (5.1V / 2.6A)
Ingangspoort: Micro-USB/USB-C
Uitgangspoorten: USB-A x 2
Ingang: 5.0V2.1A / 9V2.1A / 12V1.5A (18W MAX)
USB-A x1: 5.1V2.4A / 9V2.1A / 12V1.5A (18W MAX)
USB-A x2: 5.1V2.6A
Afmetingen product: 147,8 x 73,9 x 15,3 mm
Oplaadtijd: ~ 4 uur met 9V / 2A of 12V / 1.5A lader ~ 6 uur met 5V / 2A-oplader



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.