FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
15 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Ultrakorte projectieafstand, een enorm scherm voor in huis

Ultrakorte projectieafstand, aan de muur te monteren
Enorm projectiegebied van 150 inch
ALPD 3.0 laserlichtbrontechnologie
Hoge kleurnauwkeurigheid en helderheid.
3000:1 native contrast
Ingebouwde Google Assistent / Google Android 8.1 TV-inhoud

* Xiaomi Laser Projector kan traditionele kabel-tv-programma's weergeven via een tv-ontvanger, zoals een tv-settopbox of IPTV-settopbox. Het kan niet rechtstreeks uitgezonden televisiesignalen ontvangen.
Winnaar van de Good Design Award 2017 van Japan
De Japan Good Design Award, iF Design Award, Red Dot Award en IDEA Award staan bekend als de vier grote wereldwijde designprijzen.
Dit is 's werelds eerste laserprojector met ultrakort brandpunt en ALPD-technologie die tot 150 inch Full HD levert op een afstand van 50 cm met een hoge contrastverhouding van 1500 lumen en 3000:1, en een productlevensduur van 20.000 uur. Dit high-tech product maakt gebruik van een compacte en minimale "box"-ontwerptaal en handhaaft stilistische samenhang tot zelfs de Bluetooth-afstandsbediening. Bedien het apparaat vanaf elke plek in de kamer. Spraakgestuurde assistenten kunnen programma's snel vinden of andere interactieve kijkervaringen bieden.
- Beoordelingspanel van de Good Design Award
Een enorm scherm voor je huis
Xiaomi Laser Projector kan een scherm projecteren zo groot als 150 inch. Haal het privétheater in huis.
Enorm projectiegebied van 150 inch Verander uw huis in een privébioscoop
Pas de schermgrootte eenvoudig aan tussen 80-150 inch.
Ervaar het meeslepende plezier van het kijken naar een film, het luisteren naar een concert of het spelen van een game op een enorm scherm.
Ultrakorte projectieafstandProjecteer een groot scherm, zelfs van dichtbij
Gebruikt een 0,233:1 ultrakort brandpuntslensontwerp om het ongemak van de langeafstandsprojectie die traditionele projectoren nodig hebben weg te nemen. Xiaomi-laserprojector kan 1,97'' ~ 19,7'' van het weergaveoppervlak op een tv-kast worden geplaatst of aan een muur worden bevestigd. U hoeft zich niet bezig te houden met moeilijke bedrading of obstakels.

1,97'' ~ 19,7'' vanaf het schermoppervlak
Makkelijk te verplaatsen
Geen speciale bedrading nodig

Bioscoopkwaliteit
Xiaomi Laser Projector heeft een native contrast van 3000:1, vergelijkbaar met wat in bioscopen te vinden is. Met roodlichtverhoudingen van wel 16-18% zijn kleuren levendig en helder.
ALPD 3.0 laserlichtbrontechnologie
Voorzien van nieuwe ALPD 3.0 laserdisplaytechnologie van Appotronics*, die toonaangevend is op het gebied van schermkleur, contrast en helderheid. Foto's zijn niet alleen helder en duidelijk, de ALPD 3.0 stelt ons ook in staat om de levensduur van het product te verlengen en de afmetingen van de machine te verkleinen.
* Appotronics is 's werelds toonaangevende innovator op het gebied van laserfosfortechnologie met hoge helderheid. Meer dan 3.000 theaters gebruiken deze technologie over de hele wereld.
85%+ NTSC-kleurenbereikBreed kleurenbereik en distributie
Kleur is een belangrijk onderdeel van het gehele projectiescherm. Als het kleurbereik te klein is, kan de projector de ware kleuren van de film niet weergeven. Xiaomi Laser Projector maakt gebruik van innovatieve vijftraps kleurenwieltechnologie voor projectiepercentages van rood licht van 16-18% *. Het NTSC-kleurbereik van 85% zorgt voor een rijke en natuurgetrouwe kleurweergave.
* Conventionele projectoren gebruiken meestal alleen een drie- of viertraps kleurenwiel. De projectiepercentages van rood licht vallen meestal onder de 10%
3000:1 native contrastZelfs donkere scènes worden duidelijk geprojecteerd
We klagen vaak dat het moeilijk kan zijn om belangrijke details duidelijk te zien in een bioscoop, omdat donkere beelden niet duidelijk worden geprojecteerd. Xiaomi Laser Projector heeft een native contrast van 3000:1, ruim boven de 2000:1-standaard in bioscopen. Het beschikt ook over een resolutie van 1920*1080 en ondersteuning voor HDR, zodat details duidelijk zijn, zelfs in het donker.
5000 lumen helderheid lichtbron
Xiaomi Laser Projector biedt een lichtbronhelderheid tot 5000 lumen, een beeldhelderheid van 1600 ANSI lumen en een projectieschermhelderheid van 15-18fL, vergelijkbaar met de bioscoopstandaard.
* fL is de Chinese bioscoopbrede standaard voor het meten van helderheid. Een helderheid van 14 fL wordt algemeen aanvaard voor 2D-bioscoopprojectie in China en 4,5 fL voor 3D-beelden.
TL DLP digitale lichtverwerkingstechnologie
Voorzien van DLP digitale lichtverwerkingstechnologie van Texas Instruments. Deze technologie is gebaseerd op de DMD-chip voor visuele digitale informatieweergave. Met behulp van deze technologie kan Xiaomi Laser Projector het beeld duidelijker en levendiger weergeven. Tegelijkertijd zijn details in het beeld levendig met een hoog herstelpercentage.
5.4um pixel DMD-chip 2,07 miljoen reflecterende lenzen, zodat elke centimeter van het grote scherm helder en scherp is
De chip heeft meer dan 2,07 miljoen 5,4um-reflectoren, elk als een kleine spiegel die ± 17 ° onafhankelijk draait met een snelheid van 16,66 miljoen cycli per seconde, waarbij de verschillende kleuren van de straal worden geconvergeerd op een ultrakorte focale laserlens voor een hoge -definitie kijkervaring.
Levensduur van de lamp van meer dan 25000 uurBekijk elke dag van het jaar films.
Appotronics ALPD 3.0 laserlichtbrontechnologie kan effectief zorgen voor een levensduur van de lamp van 25.000 uur of meer, wat overeenkomt met de tijd



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.