FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Zacht en comfortabel
Het Xiaomi 8H Travel U-vormige kussen is een zacht en comfortabel kussen dat overal mee naartoe kan worden genomen. Het is zowel een prettig kussen voor thuis, maar ook voor op reis in het vliegtuig of een lange busrit. Het kussen kan zowel plat, opgerold of geklikt worden gebruikt. Gebruik hem bijvoorbeeld voor je nek, rug, benen of als ondersteuning voor je armen aan het bureau. Zo voorkom je vermoeidheid en spierpijn.
De materialen hebben een hoge kwaliteit en een laag gewicht. Het kussen is voorzien van een Nifco Professional bevestigingsclip die is gemaakt in Japan en bestand is tegen een breed scala aan omgevingsomstandigheden. De lengte van de clip kan eenvoudig worden aangepast voor een comfortabele houding.
Gemaakt van duurzame materialen
De hoes van het Xiaomi 8H Travel U-vormige kussen is gemaakt van 100% katoen uit China. De stof is zacht, flexibel en ademend en is 20% dikker dan normaal wat zorgt voor extra comfort. Het gebruik van S & Z patroon maakt de hoes sterk, flexibel en pluisbestendig. Tijdens het weefproces wordt polygiene gebruikt dat geurveroorzakende bacteriën voorkomt en het kussen altijd fris houdt. Daarnaast is de hoes wasbaar dankzij de rits en dus makkelijk schoon te houden.
Bovendien is de binnenhoes gemaakt van spandex dat flexibel en duurzaam is. De vulling bestaat namelijk uit latexdeeltjes die zorgen voor een gelijkmatige verdeling, elasticiteit en ademend vermogen. Latexdeeltjes passen zich namelijk aan de vorm van de nek, rug of been aan en zorgen zo voor een goede ondersteuning.

Kan zowel plat, opgerold als knus worden gebruikt voor verschillende lichaamsdelen
In Japan gemaakte Nifco Professional bevestigingsclip
100% zachte en pluisbestendige katoenen hoes
Wasbaar dankzij de rits
Spandex gemaakte binnenhoes
Vulling gemaakt van latexdeeltjes die zich aanpassen aan de vorm van je lichaam



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.