FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
13 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Wok inductie 32,5 cm, wokpan met afneembaar houten handvat, koolstofstalen ijzeren pot met glazen deksel, ongecoat, zwart
dakraam 12233 32cm
Staat: A goederen, gloednieuwe goederen.
Eenheidsprijs : 9,00 €
Aantal stuks op pallet: 96 stuks

Over dit artikel

Hoogwaardig koolstofstaal - Gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal, het oppervlak is behandeld met dubbele oxidatie en nitrering, en na driemaal smelten, polijsten en raffineren bij hoge temperatuur zorgt het voor uitstekende duurzaamheid en roestbestendigheid.
100% niet giftig - geen coating, 100% vrij van giftige chemicaliën zoals PFOA en PFOS. De hardheid is vier keer hoger dan die van gewoon ijzer. Het kan met elke spatel en reinigingstool worden gebruikt zonder je zorgen te maken over krassen en vervorming. Met toenemende frequentie wordt de wok een wok met antiaanbaklaag.
Gedetailleerd ontwerp - Het afneembare houten handvat is speciaal ontworpen voor eenvoudig opbergen. Eenvoudig te demonteren zonder gereedschap. De ophangring is om op te hangen en gemakkelijk te drogen. De extra handgreep helpt bij het verplaatsen of opbergen van de wok, de ergonomische antislip houten handgreep houdt hem koel tijdens koken op hoge temperatuur en biedt een veilige en comfortabele grip.
Energiebesparende wok - platte bodem geschikt voor alle soorten fornuizen, waaronder inductiekookplaten, gaskookplaten, elektrische kookplaten, glaskeramische kookplaten enz.; Het oppervlak van de wok is glad en glanzend, niet gemakkelijk te plakken, er wordt minder olie gebruikt bij het koken. Snelle en gelijkmatige verwarming.
Gemakkelijk schoon te maken - Kruid de wok voor gebruik, want bij correct gebruik en onderhoud kan de wok een fysieke wok met antiaanbaklaag worden en een snel reinigend effect bereiken.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.