FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Willful K6 Smart Armband voor Kinderen

€ 7,56 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm6951
EAN:
=VLOOKUP(A720,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Deze fitnesstracker is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar. Het kan kinderen aanmoedigen om goede sportgewoonten te ontwikkelen en gezonder te worden. Het Kids fitnesshorloge heeft veel praktische functies om aan de dagelijkse behoeften van kinderen te voldoen. Het zal de beste gezondheidspartner zijn en een geweldig cadeau voor kinderen.

Activiteitentracker voor de hele dag: een 24-uurs activiteitentracker telt automatisch de stappen, afstanden en verbrande calorieën van kinderen. Het ondersteunt 14 modi van activiteit.

Brede compatibiliteit: compatibel met iOS 9.0 of hoger en Android 6.0 of latere smartphones (niet compatibel met pc's, iPads of tablets).

Gezondheidsmonitor: volg automatisch de dagelijkse realtime hartslag van uw kinderen en bekijk de hartslaggrafiek van uw kinderen in de APP. U kunt ook een hartslagalarm instellen. Wanneer de hartslag de bovengrens overschrijdt, herinnert het kinderen eraan met trillingen.

Slaaptracker: volg automatisch de slaap van kinderen en geef slaapgegevens weer in de APP om u te helpen de slaapstatus van uw kinderen beter te begrijpen en gezondere schema's te maken.

IP68 waterdicht ontwerp: Met IP68 waterbestendigheid kunnen kinderen genieten van zwemmen en andere watersporten.

Meerdere wijzerplaten: Er zijn verschillende wijzerplaten om uit te kiezen, allemaal erg schattig en onderscheidend, ontworpen voor kinderen, en kinderen kunnen hun favoriete wijzerplaat kiezen.

Stille wekker: stel maximaal 10 wekkers in voor uw kinderen om hen eraan te herinneren op te staan, water te drinken, medicijnen in te nemen en meer zonder belangrijke dingen te missen. Een stil trillingsalarm kan voorkomen dat anderen je storen.

Stopwatch: Terwijl uw kinderen trainen of studeren, kunt u de stopwatchfunctie op uw horloge inschakelen. Deze tool kan kinderen helpen hun trainingsimpact bij te houden en te optimaliseren.

Camera afstandsbediening: U kunt uw mobiele telefoon direct bedienen om foto's te maken, zodat u en uw kinderen kunnen genieten van een gelukkige tijd en die mooie momenten kunnen vastleggen.

Slimme melding: Het is erg handig om de melding van de mobiele telefoon rechtstreeks vanaf het horloge te kunnen lezen.

Super levensduur van de batterij: gaat tot 7 dagen mee na een volledige lading.

Handig opladen: gebruik de ingebouwde USB-oplaadmethode, koppel gewoon de band los en het horloge en sluit het chipuiteinde van het horloge aan op een USB-poort om op te laden, zonder extra oplaadkabels.

Verwisselbare riemen: Vier verstelbare riemen in verschillende kleuren, zacht en comfortabel, passen op 5-7,3 inch polsen.

Belangrijkste kenmerken

Hartslagmeter
Slaapmonitor
Stappenteller
Stopwatch
Stil alarm
Calorie berekening
Afstandsbediening van de camera
Oproep / SMS / Bericht Herinnering

Specificaties

Geassembleerd productgewicht
0,17 pond

Kleur
Geel-lichtblauw

Serienummer
WF-K6-YL-WM1

Fabrikant
Beraadslagen

Afmetingen van het geassembleerde product (L x B x H)
5.50 x 3.15 x 1.18 inch



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.