FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
17 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

VOEDING ONONDERBROKEN VOEDING UPS 1000VA 700W SINUS

€ 99,40 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
2 stuks
Beschikbaar aantal
200 stuks
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
Laatste bijwerking
9 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

UNINTERRUPTIBLE POWER SUPPLY (UPS) SCHONE SINUS
MICROSINE 1000 TREKKER
1000VA 700W 2 * 7Ah
LCD

KENMERKEN
Een uninterruptible power supply (UPS) is een apparaat dat ononderbroken stroom levert aan andere elektronische apparaten, zelfs in het geval van een stroomstoring. Wanneer er elektriciteit in het stopcontact zit, laadt de UPS de ingebouwde batterij op en fungeert als een overspanningsbeveiliging, en in het geval van moderne UPS-apparaten zorgt het voor de juiste voedingsspanning, zelfs in het geval van grote en langdurige spanningsschommelingen in het netwerk.

In het geval van een stroomstoring in een stopcontact, voedt de UPS automatisch de aangesloten apparaten. Hiermee kunt u het apparaat veilig uitschakelen en de resultaten van uw werk opslaan. Een plotselinge stroomstoring kan leiden tot het verlies van belangrijke gegevens, evenals schade aan elektronische apparatuur.
Dankzij de Volt Polska UPS is dit probleem opgelost. De aangeboden voeding heeft twee ingebouwde batterijen met een totale capaciteit van 14Ah bij 12V en twee stopcontacten met een spanning van 230V waardoor de werking van twee apparaten tegelijkertijd kan worden gehandhaafd. Een USB-aansluiting waarmee u de UPS met een computer kunt verbinden, dankzij deze oplossing kan de gebruiker de voedingsinstellingen naar eigen behoeften configureren, en de RJ45-poort beschermt netwerkapparaten tegen piekspanningen, dit concept is gemaakt voor uitgebreide bescherming tegen schade aan elementen van Ethernet-structuren.
Het LCD-display informeert duidelijk over de bedrijfsmodus van de voeding.
Bovendien krijgt u in de set met de UPS software waarmee u de werking ervan kunt controleren - in het geval van dit apparaat is elk detail verzorgd om het zo goed mogelijk aan te passen aan de behoeften van gebruikers.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.