FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
13 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Met bandenkit kunt u enkele tientallen kilometers rijden in een lek lek wiel. Dankzij dit product bereikt u, wanneer het wiel lek is, gemakkelijk een monteur of een vulkanist die een verlaagde band zal repareren of vervangen. De kit dicht lekke banden tot 5 mm af. Dankzij de compressor wordt de kit automatisch in het wiel gegoten en tegelijkertijd wordt de band opgepompt.
Op zoek naar een handig en snel alternatief voor een reservewiel (je moet natuurlijk ook een reservewiel in de auto hebben)?
Een lekke band is een probleem dat je herhaaldelijk bent tegengekomen, ook tijdens een langere reis?
Wanneer u verlaagde banden verwisselt, wilt u niet vies worden?

Het wordt steeds moeilijker om de banden te doorboren, maar er zijn nog steeds gevallen waarin we niet verder kunnen rijden, omdat er lucht uit de banden komt. Heb je reserveonderdelen in de kofferbak, maar heb je niet het gereedschap om het wiel te verwisselen? Weet je niet zeker hoe je het goed moet doen of wil je gewoon niet vies worden? Duidelijk. Het reservewiel moet in elke auto zitten, maar het is niet altijd nodig om het te gebruiken wanneer de band lek is. Een alternatief is een spuitbandkit. "Patching the hole" kan enkele tientallen kilometers worden afgelegd.

WIJZE VAN TOEPASSING:
Schade kan oplopen tot 5 mm, alleen dan zal de kit zijn functie vervullen. Het probleem kan te wijten zijn aan lekke banden in de lengterichting en lekke banden aan de zijkant van de band, maar dit hangt voornamelijk af van de grootte van de schade.

Schroef het klepdeksel op het wiel los.
Sluit de buis van de kitverpakking erop aan.
Schroef het deksel van de kitverpakking los en schroef de compressorbuis op de plaats die eraan is toegewezen. Bij het blazen van lucht zal er ook een kit in de band komen, waardoor het bestaande gat wordt gedicht.
Als je op een spijker of schroef hebt gereden die vastzit in de band, verwijder deze dan niet.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.