FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Urządzenie do lodów jogurtów Klarstein Creamberry

€ 32,68 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Klarstein
SKU:
4260414899386
EAN:
4260414899386
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Creamberryfrozen yoghurt ijs maken machine fles koeler 1,5l
Supersnelle 4-in-1 machine: voor het maken van ijs, frozen yogurt en milkshakes of het koelen van drankflessen.
Grote thermische container met capaciteit 1,5l voor de productie van ijs in grote hoeveelheden in slechts 20 minuten.
Eenvoudige bediening met 2 knoppen en programmeerbare slaaptimer.
Vanaf vandaag niet meer wachten op heerlijk ijs! Wat het seizoen ook is, met de Klarstein Creamberry kunt u direct fruitijs, Italiaans ijs, sorbets of bevroren yoghurt maken van geselecteerde ingrediënten, waardoor de ogen van kinderen en andere fijnproevers stralen van vreugde.
"Zelfgemaakte ijscreaties van heerlijke ingrediënten in 20 minuten"
Creamberry is een turbo-ijsmachine die geselecteerde ingrediënten in slechts 20 minuten in een 1,5l, dubbel geïsoleerde thermische container bevriest en heerlijk, romig ijs tevoorschijn tovert. Dit garandeert een uitstekende verfrissing op warme dagen en veel plezier, en op verjaardagen van kinderen - bovendien kunt u er zeker van zijn wat onze geliefden eten. Het stelt u ook in staat om de ijsmassa voor te bereiden, rekening houdend met beperkingen zoals lactose-intolerantie of allergieën.
"Geniet van de verscheidenheid aan smaken"
Naast het maken van ijs, kan de Klarstein Creamberry-machine heerlijke milkshakes maken in de rot van het oog. Je kunt ook zelf lekkernijen maken zoals sorbet of bevroren yoghurt. Dit alles wordt gedaan door een ijsmachine met minder dan 10 W per uur.
"IJssensatie in slechts een paar stappen"
De bediening van de ijsmachine is zeer eenvoudig en wordt gedaan door de knoppen op het deksel intuïtief te bedienen. Hier kunt u de bedrijfstijd van het apparaat instellen via een digitaal display. Tijdens de werking van het apparaat telt de klok de resterende tijd af. Door de klep in de dekselcomponenten komen ze gemakkelijk in de container, waar het roerwerk ze moeizaam mengt. Als een deel van de inhoud bevriest, beschermt de automatische uitschakelfunctie de motor tegen schade door een vastgeklemd roerwerk. Voor een eenvoudigere hantering van de koude ijscontainer heeft deze een plastic ringvormig handvat, waardoor het gemakkelijk is om de container uit de ijsmachine te verwijderen, zonder u zorgen te maken over bevriezing op uw vingers.
Houd er rekening mee dat de container van de ijsmachine ten minste 8 uur in de koelkast moet worden gekoeld voordat u doorgaat met het produceren van de romige ijsmassa. Daarom raden we aan om het in de vriezer te bewaren, zodat Creamberry altijd klaar kan zijn voor gebruik.

Het product is na retournering - het heeft een plastic scheur, maar toch is het volledig operationeel.

Basisinformatie:4-in-1 ijsmachine: voor het maken van ijs, frozen yogurt en milkshakes of het koelen van drankflessenturbo-apparatuur: vers romig ijs in slechts 20 minuten1,5-liter thermische containerextreme zuinig energieverbruik: minder dan 10W per uurFeatures:eenvoudige bediening met twee knoppen en digitaal displayinstelbare timer 20- 40 min.weergave van de resterende tijd tijdens het bedienen van de machinevulklep in de dekselhandschoen ring voor eenvoudige bediening van de ijsmassacontainerstable, antislip rubberen voetjeskleine afmetingen van de instructiehandleiding voor bezet gebied met regel- / uitschakelaar op het voorpaneelvoeding: 220-240V ~ / 50-60HzLeveringsbereik: 1 x basis1 x thermische container1 x deksel met aandrijving1 x mixerhandleidingen in het Duits, Engels, Italiaans, Frans, Spaans Afmetingen (apparaat): 19 x 23,5 x 19 cm (breedte x hoogte x diepte) afmetingen (thermische container): 15 x 18 cm (hoogte x Ø)gewicht: (apparaat):ca. 2,8 kg



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.