FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
18 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Unisex camping- en outdoorjack

vanaf € 90,00 /stuk prijs zonder belasting
€ 105,00 van 50 tot 100 stuks
€ 100,00 van 101 tot 200 stuks
€ 95,00 van 201 tot 300 stuks
€ 90,00 van 301 tot 401 stuks

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
€ 5.200,00
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Pakistan
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Finish - gsm
Leveringstijd
7 dagen
Laatste bijwerking
Meer dan een maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Stof informatie

• Waterafstotend met DWR-behandeling
Om een stof vochtwerend te maken, kunt u deze waterafstotend maken door een zogenaamde DWR-behandeling aan de buitenkant van de stof toe te passen (Durable Water Repellant finish), dit is een impregnering. Er zijn verschillende soorten DWR-behandelingen, we gebruiken er een zonder de giftige chemische fluorkoolstof is de DWR
behandeling/impregnatie die ervoor zorgt dat het water kleine druppeltjes vormt aan de buitenkant van de stof die 'afrolt'. DWR-behandeling wordt tijdens veel wasbeurten gebruikt, maar kan tijdens de wasbehandeling worden verbeterd of worden opgespoten. Dit type behandeling belemmert het ademend vermogen niet, alleen de oppervlaktespanning van water.

• OEKO-TEX gecertificeerd
Onze stoffenproductie is Oeko-Tex-gecertificeerd om het milieu en de gezondheid van de gebruiker te beschermen. De stoffen en alle details zijn getest op schadelijke stoffen; het artikel is daarom onschadelijk in menselijke ecologische termen.

• Stof in Rip-Stop
Rip-stop is een manier om een stof te weven zodat eventuele scheuren niet worden verscheurd. Ziet eruit als een klein net van versterkende draden. Dit zorgt voor een duurzame maar lichtgewicht stof.

• Rekken
Om een rekbare eigenschap in de stof te krijgen bestaat deze deels uit 2% elastaan, wat bijdraagt aan een goede bewegingsvrijheid in de kledingstukken wat het comfort verhoogt.

Functies
Adem jas

• De campingjas heeft een geïntegreerde capuchon die grotendeels in een ritssluiting is verborgen. Verstelbaar in twee standen voor de beste pasvorm. De hogere kraag biedt ook een goede bescherming tegen schuren in de nek bij het dragen van een pakking samen met draagriemen voor bijvoorbeeld een verrekijker enz. die u voor uw borst wilt hangen voor gemakkelijke toegang.

• De campingjas heeft een ventilatieopening tussen de schouders, hier wordt lichaamswarmte opgebouwd tijdens hoge activiteit, de mesh voering wordt tussen het naaiwerk geplaatst om de gecreëerde warmte af te voeren.

• Het outdoorjack is aan de achterkant verlengd voor een betere pasvorm.

• Het wandeljack is verstelbaar in de taille.

• De waterafstotende jas is verstelbaar op de polsen.

• Het ademende jack heeft een dunne mesh-binnenstof om het comfort te verhogen, maar om ervoor te zorgen dat het kledingstuk snel droogt.

• Het unisex outdoorjack heeft 8 zakken:

• -Twee zakken op de mouwen worden geopend en gesloten met klittenband, verdeeld in twee kleinere compartimenten, perfect voor het opbergen van een kleiner mes, kompas, radio, enz.

• -Twee zakken op de borst worden geopend en gesloten met een ritssluiting.

• - Een gsm-zakje aan de binnenkant van de jas wordt geopend en gesloten met klittenband.

• - Een grote zak op buik/borst voor kaart en kompas enz., verborgen in overlappende stof (windjack) die de jas sluit. Opent en sluit met een rits.

• -Twee zakken net boven de taille worden geopend en gesloten met een rits.

• Windscherm dat de hoofdrits bedekt, wordt gesloten met knopen, waardoor de gebruiker kan ventileren wanneer de ritssluiting niet in gebruik is.

Andere productspecificaties:

Nummervakken 8 Ventilatie:
Ja, wassen: 30 ° C normaal proces Stomerij mag niet chemisch worden gereinigd Bleken: mag niet bleken Drogen mag niet in de droogtrommel Strijken: aanbevolen (laag vuur) Overige onderhoudsinstructies geen wasverzachter gebruiken, fluorkoolstof impregnatie na het wassen, wassen met soortgelijke kleuren.


Bijlagen
Download bestand jacket.jpg


Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.