FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
7 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Unieke schrapersets (A + B) voor Bowyers, Bamboe Vlieghengel Makers, Ambachtslieden en Timmerlieden.

vanaf € 20,00 /set prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 80,00

Te onderhandelen
€ 45,00 van 1 tot 5 sets
€ 35,00 van 10 tot 20 sets
€ 30,00 van 40 tot 80 sets
€ 20,00 van 200 tot 400 sets

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
3 sets
Beschikbaar aantal
200 sets
Land
China
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
30 dagen
SKU:
SA/B2021
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Maak kennis met onze speciaal ontworpen schrapersets, perfect voor professionals in het maken van bogen, het maken van bamboe vlieghengels en houtbewerking. Deze sets zijn gemaakt van geselecteerd koolstofstaal (SK2), bekend om zijn uitzonderlijke hardheid (boven 55 graden).
Het belangrijkste is dat door het kopen en verkopen van een van mijn producten, u gemakkelijk een organische cyclus van uw eigen bedrijf kunt vormen en een langdurige, stabiele en stijgende cashflow kunt genereren, waardoor de waarde van het eindproduct in ieder geval 5-10 keer hoger wordt.
Kenmerken van de kit:
De messen zijn extreem hard, wat zorgt voor een lange levensduur en effectiviteit, zelfs na langdurig gebruik. Ze kunnen indien nodig worden onderhouden met vlakslijpen of een stalen vijl.
Toepassing: Ideaal voor het groefsteken of opruwen van hoornen boogkernen, hoornstrips of bamboe vlieghengelpunten. Dit proces vergroot het contactoppervlak, waardoor de hechtsterkte wordt verbeterd - essentieel voor zowel vlakke als concaaf-convexe hechtingsmethoden.
Soorten schrapersets:
Type A (3 stuks/kit): Bevat een liniaal en schraper, een boogschraper en een boogzaagtandschraper. De dikte is 2,5 mm, met een totale breedte van 10,0 cm en een boogbreedte van 7,0 cm. Wordt geleverd met 2 sets schroeven voor eenvoudige bevestiging aan een houten handvat.
Type B (3 stuks/kit): Bevat een boogschraper, een boogzaagtandschraper (boogbreedte: 7,0 cm) en een platte schraper. De vlakke schraper is speciaal ontworpen voor het modificeren van traditionele boogkernen of randen. Net als Type A heeft deze kit ook een dikte van 2,5 mm en een totale lengte van 10,0 cm, met 2 sets schroeven voor bevestiging van houten handgrepen.
Bestelmogelijkheden:
Kies tussen 2 sets van Type A of Type B, of een combinatie van A+B. Stuur na aankoop een bericht om uw voorkeur aan te geven.
Deze schrapersets zijn niet alleen functioneel, maar ook uniek in de wereld van vakmanschap. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, deze tools zullen je werk zeker verbeteren.
Verwerking en verzending: De verwerkingstijd is 4-5 dagen. Verzending duurt 2-4 weken of langer via China Post-luchtpost, grote bestelling zee- of spoorverzending is beschikbaar, duurt 5-8 weken met deur-tot-deurservice. De vracht wordt berekend op basis van gewicht en volume, via post, express en luchtvracht. Als het meer dan 20 kilogram weegt, wordt het over zee of per spoor verscheept. Het is een deur-tot-deur service met een trackingnummer, waarmee u op elk moment online kunt volgen. Aangepaste verzoeken zijn welkom.
Speciale vereisten: Neem voor specifieke verzoeken of vereisten gerust contact met ons op.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.