WELCOME SUMMER
-35%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Topkwaliteit 100% natuurlijke producten Food Grade exportprijs zoet vers

€ 2,10 /kilogram prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 kilogram
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Letland
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
7 dagen
EAN:
4549292009064
Laatste bijwerking
4 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Verse peren zijn heerlijke vruchten die bekend staan om hun zoete, sappige vruchtvlees en kenmerkende smaak. Peren komen oorspronkelijk uit Europa en Azië, maar worden nu in veel gematigde streken over de hele wereld geteeld. Ze zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren, waaronder groen, geel, rood en bruin, afhankelijk van de variëteit.

Bij het selecteren van rijpe peren is het belangrijk om voorzichtig in de buurt van de stengel te drukken om te controleren op een lichte zachtheid, wat de rijpheid aangeeft. De kleur van de schil kan enigszins veranderen naarmate de peer rijpt, maar deze moet over het algemeen glad zijn en vrij van grote vlekken of kneuzingen. Sommige perensoorten, zoals Bartlett-peren, veranderen van groen naar geel naarmate ze rijpen, terwijl andere, zoals Anjou- of Bosc-peren, hun kleur behouden.

Om van een verse peer te genieten, kun je hem gewoon onder koud water afspoelen om vuil of resten te verwijderen. Peren kunnen met schil of geschild gegeten worden, afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Het vruchtvlees van rijpe peren is zacht en sappig, met een zoete smaak die enigszins kan variëren afhankelijk van de variëteit.

Verse peren kunnen zo worden gegeten als verfrissend tussendoortje of worden toegevoegd aan fruitsalades, kaasplankjes of desserts voor een heerlijk zoete toets. Ze kunnen ook op verschillende manieren worden gekookt, waaronder pocheren, bakken, grillen of stoven, om een scala aan verrukkelijke gerechten te creëren.

Naast hun heerlijke smaak zijn peren een voedzame keuze, rijk aan voedingsvezels, vitamines en antioxidanten. Het opnemen van verse peren als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet kan bijdragen aan een gezonde spijsvertering, de gezondheid van het hart en het algehele welzijn.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.