FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
18 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Syris RD200-M1 RFID-lezer voor 13,56 MHz chips Mifare®, DESFire, NTAG

€ 85,00 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Slovenië
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Apple
Leveringstijd
5 dagen
SKU:
1379
EAN:
1379
Laatste bijwerking
1 maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

De RD200-M1 is een desktop USB-lezer gemaakt door de vertrouwde RFID-lezerfabrikant Syris Technology Corporation en werkt op de frequentie 13,56 MHz.

Het is standaard een Keyboard Emulator-lezer en het leest de chip-ID in het 8 HEX-formaat. De lezer bevat een cd met veel hulpprogramma's voor het instellen van een lezer en de SDK-software.

Het ondersteunt het lezen van 13,56 MHz RFID-chips die in overeenstemming zijn met een protocol ISO 14443 A en B, en het werkt met chips zoals Mifare Classic®, Mifare DESFire®, Fudan F08 en NFC-chips zoals NTAG213, NTAG215, NTAG216, enz.

Enkele veelgebruikte toepassingen voor Syris RFID-lezers RD200-M1 zijn persoonsidentificatie voor tijdregistratietoepassingen en andere zakelijke toepassingen, identificatie van activa, contactloze betalingen, enz.

Het onderscheidt zich van de massa omdat het zeer betrouwbaar is en het wordt geleverd met softwaretools, zodat je veel opties hebt om de manier waarop het werkt aan te passen.

Met de installatietoepassing kunt u het formaat van de gelezen ID-code op meer dan 50 verschillende manieren instellen, de zoemer bedienen, een voorvoegsel of postfix toevoegen, het instellen als 'Virtual COM' of 'AutoRead', chips coderen, enz.

Als u de chip-ID op dezelfde manier moet lezen als andere NFC-apparaten lezen (NFC-telefoons, tablets, enz.), Moet u het uitvoerformaat instellen op 14 HEX Reverse Byte. Wanneer de installatie is voltooid, kan deze worden gebruikt op verschillende platforms, waaronder Android-, Linux- en Apple-besturingssystemen.

De Syris RD200-M1 is een desktoplezer voor 13,56 MHz contactloze chips. Het is een USB plug-and-play-apparaat, wat betekent dat u geen stuurprogramma's hoeft te installeren. Het werkt standaard als een toetsenbordemulator, leest de chip-ID en plaatst deze op het display (in de Excel-tabel, kladblok, website, invoerveld van de toepassing, enz.). Het wordt geleverd met softwaretools en kan ook worden ingesteld om te werken als een seriële poortemulatielezer.

Installatieopties en SDK-hulpprogramma's voor softwareontwikkeling

De RFID-lezer RD200-M1 wordt meestal gebruikt voor het lezen van de chip-ID-code in verschillende formaten en het weergeven op een scherm. Als u de chip-ID op een Virtual COM-poort wilt lezen, kunt u eenvoudig de firmware van de lezer wijzigen en deze op deze manier instellen. Er is nog een andere optie voor het instellen van de werkmodus van de lezer en deze wordt 'AutoRead' genoemd, waarbij de lezer automatisch de gegevens uit een RFID-taggeheugen leest en op een scherm weergeeft. Het werkt in feite als een toetsenbordemulator voor de opgeslagen gegevens in een taggeheugen. Bij het coderen van de chip kunt u uw eigen sleutel selecteren, zodat de opgeslagen gegevens niet leesbaar zijn voor het publiek of niet-geautoriseerde gebruikers. Om de gecodeerde inhoud te lezen, moet u dezelfde sleutel ook op de lezer gebruiken. Dit wordt gedaan met installatietools en wanneer ingesteld, kunt u de lezer op elk apparaat gebruiken.

De SYRIS RD200-M1 is standaard een Keyboard Emulator reader en leest de chip ID in het 8 HEX formaat. De lezer bevat een cd met veel hulpprogramma's voor het instellen van een lezer en SDK-software.
Met de installatietoepassing kunt u het formaat van de gelezen ID-code op meer dan 50 verschillende manieren instellen, de zoemer bedienen, een voorvoegsel of postfix toevoegen, het instellen als 'Virtual COM' of 'AutoRead', chips coderen, enz.

Om het leesformaat op dezelfde manier in te stellen als andere NFC-telefoons en -tablets lezen, moet u het uitvoerformaat instellen op 14 HEX Reverse Byte.

Wanneer de lezer in de virtuele COM-modus werkt, krijgt u de UID-code in de basis HEX-indeling en kan deze niet worden gewijzigd met de installatietools. U moet het echter daarna wijzigen en dit vereist meestal enige programmering.

Als u dezelfde tag in korte tijd twee keer op de lezer plaatst, wordt de tag slechts één keer gelezen omdat deze de functie 'Same Card Detection' heeft, wat betekent dat deze dezelfde kaart niet twee keer in de gedefinieerde periode zal lezen.

De cd biedt softwareontwikkelingstools, waaronder API, voorbeeldcodes voor BCB6, VB6, VB.NET en bibliotheken voor VC, VB, BCB, DevC en C#.

De RD200 werkt op Apple computers en apparaten met Android OS, hoewel de configurator alleen is ontworpen voor pc's. Als u de lezer op een pc configureert, blijven de instellingen op Apple-computers en andere platforms ook behouden.

Technische specificaties

Fabrikant: Syris Technology Corp.
Productnaam: RD200-H1-G

Werkfrequentie: 13,56 MHz
Type lezer: desktoplezer
Leesafstand: tot 7 cm
RF-protocol: ISO14443

Interface: USB
Software: CD met configurator en SDK-tools (API, ondersteuning voor BCB6, VB6, VB.NET voorbeeldprogramma en VC, VB, BCB, DevC, C # library.)

Ingebouwde twee kleuren LED en buzzer alert.

USB firmware upgrade functie

Afmetingen lezer: 105 B x 72 H x 16 D (mm)
Afmetingen verpakking: 200 B x 165 H x 37 D (mm)

Gewicht lezer: 73 g
Pakket Gewicht: 215 g

Aangepaste H.S. Code: 8471 90 00 00

Bedrijfstemperatuur: -20 °C tot 65 °C 95% RH
Opslagtemperatuur: -30 °C tot 85 °C 95% RH

Laadvermogen: Standaard USB-voeding (5V 500mA)


Bijlagen
Download bestand syris-rd200-m1-technical-specification.pdf


Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.