FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Super Tonkin Bamboe Pijl Schachten voor Groothandel (33"/84cm, Spine Groep 30#-115#)

vanaf € 1,00 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 3,50

Te onderhandelen
€ 1,50 van 1 tot 200 stuks
€ 1,30 van 400 tot 800 stuks
€ 1,00 van 1600 tot 3200 stuks

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
100 stuks
Beschikbaar aantal
5000 stuks
Land
China
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
30 dagen
SKU:
BS30-115
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

We zijn er trots op bamboe pijlschachten van hoge kwaliteit aan te bieden, perfect ontworpen voor het maken van zowel jacht- als veldpijlen. Elke schacht, met een lengte van 33 inch (84 cm), is speciaal op maat gemaakt om te voldoen aan een verscheidenheid aan boogschietbehoeften, waaronder boogschieten te paard, boogschieten en andere boogschietspellen.
Het belangrijkste is dat door het kopen en verkopen van een van mijn producten, u gemakkelijk een organische cyclus van uw eigen bedrijf kunt vormen en een langdurige, stabiele en stijgende cashflow kunt genereren, waardoor de waarde van het eindproduct in ieder geval 5-10 keer hoger wordt.
Functies:
Uitmuntend materiaal: Bekend als "Nature's Carbon", staan onze bamboe schachten bekend als stijver en rechter dan traditionele houten schachten, en bieden ze een mooi en functioneel alternatief voor het maken van pijlen.
Nauwkeurige voorbereiding: Elke schacht wordt zorgvuldig verhit en rechtgetrokken. De ruggengraatgroepen, variërend van 30# tot 115#, worden met precisie met de hand gesorteerd, waardoor een constante kwaliteit wordt gegarandeerd.
Aanpassingsopties: U kunt kiezen uit een breed scala aan wervelkolomgroepen. Elke schacht wordt geleverd zonder punten en fletching, waardoor u de vrijheid heeft om te personaliseren volgens uw favoriete pijlstijl.
Superieure kwaliteit: Onze schachten onderscheiden zich door hun uitzonderlijke rechtheid en stijfheid, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende vormen van boogschieten, vooral geschikt voor boogschietcursussen op school en in disciplines zoals boogschieten te paard en boogjagen.
Afmetingen en gewicht: De assen zijn uniform 33 inch lang. Het gewicht varieert afhankelijk van de wervelkolomgroep (bijvoorbeeld 30-35# schachten gemiddeld 25-27 g elk). De diameter varieert van 6,5 tot 7,5 mm en elke schacht bevat 3-4 knooppunten om stabiliteit tijdens de vlucht te garanderen.
Ideaal voor Bowyers: Deze shafts zijn perfect voor bowyers die high-end bamboepijlen willen maken. Ze bieden flexibiliteit op het gebied van op maat zagen en boren door bamboeknopen, wat het gewicht kan verminderen en de stabiliteit, snelheid en nauwkeurigheid kan verhogen.
Bestel- en verzendinformatie:
Verwerking en levering: De verwerkingstijd is 4-5 dagen. Levering duurt doorgaans ongeveer 2-4 weken op de meeste locaties via China Post EMS Express. Voor grotere bestellingen kan verzending over zee/trein worden gedaan, wat ongeveer 5-8 weken kan duren.
De vracht wordt berekend op basis van gewicht en volume, via post, express en luchtvracht. Als het meer dan 20 kilogram weegt, wordt het over zee of per spoor verscheept. Het is een deur-tot-deur service met een trackingnummer, waarmee u op elk moment online kunt volgen. Aangepaste verzoeken zijn welkom.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.