FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
21 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

De Sony Xperia XZ doorzichtige "S" hoes is een uitstekende keuze voor Sony Xperia XZ-bezitters die zowel hun apparaat willen beschermen als het originele ontwerp willen behouden. De hoes is gemaakt van hoogwaardig helder materiaal, is minimalistisch en biedt effectieve bescherming tegen krassen, vallen en kleine beschadigingen.

Met een precieze pasvorm voor de Sony Xperia XZ, geeft de case je niet alleen volledige toegang tot de knoppen, poorten en functies van de telefoon, maar veroorzaakt het ook geen onaangename ervaring tijdens dagelijks gebruik. Het nauwsluitende ontwerp biedt duurzame bescherming en minimaliseert het risico op schade, zelfs bij intensief gebruik.

Bovendien kun je dankzij het transparante ontwerp van de hoes het originele uiterlijk van de Sony Xperia XZ bewonderen zonder de elegantie ervan te bedekken. Het hoesje is ook ultradun, voegt geen onnodig gewicht of volume toe aan de telefoon, waardoor je hem comfortabel in je hand kunt houden en vrij in je zak of tas kunt stoppen.

Betrouwbare bescherming en stijlvol ontwerp - De doorzichtige "S"-hoes van Sony Xperia XZ is een onmisbare aanvulling op je telefoon. Geef je Sony Xperia XZ uitstekende bescherming zonder dat dit ten koste gaat van het oorspronkelijke ontwerp.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.