FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Over dit artikel

Hout van hoge kwaliteit: natuurlijk milieuvriendelijk acaciahout heeft een hoge dichtheid, uniforme structuur en hoge sterkte; het hout heeft een natuurlijke chocoladekleurige textuur en is elegant; het heeft goede antiseptische en antibacteriële eigenschappen. Er wordt geen interrupt gegenereerd.
Groot werkoppervlak: de snijplank biedt voldoende ruimte voor het snijden van vlees, groenten en vis. Het grote voorbereidingsoppervlak kan ook gebruikt worden als serveerplank, ontbijtplank en snackplank.
Snijplank 42×33×2,5 cm met sapgroef, antiseptische houten snijplank voor de keuken, antibacteriële houten snijplank, keukenplank van acaciahout
Staat: Gloednieuwe goederen.
Aantal stuks op pallet: 100 stuks
Eenheidsprijs: € 7,50

Multifunctionele houten snijplank: met sapgroef om overtollig sap op te vangen om de tafel schoon te houden; het kan aan beide zijden worden gebruikt om het bruikbare gebied uit te breiden. Er zijn twee concave handgrepen aan de zijkant om de snijplank gemakkelijk te verplaatsen wanneer deze is geladen.
Eenvoudig te reinigen: dankzij het antibacteriële hout, het gladde oppervlak en het elegante design bereikt u in slechts enkele seconden een perfect reinigingseffect.
Bescherm je messen: In tegenstelling tot snijplanken van glas, steen of andere harde materialen, beschermt het hout je messen. Hierdoor blijven de messen langer scherp en klaar voor gebruik.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.