FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Snakes & Ladders Magical Edition Familie bordspel voor kinderen

€ 4,65 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
50 stuks
Land
Verenigd Koninkrijk
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
3 dagen
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

EEN KLASSIEK SPEL DAT NOOIT OUD WORDT: Dit magische bordspel voor slangen en ladders is een geweldige draai aan het originele slangen- en ladderspel. Fantastisch entertainment met een magisch thema voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Jarenlang hebben gezinnen genoten van het spelen van dit eeuwenoude spel, nu kun je spelen met een magische twist. Zorg voor urenlang plezier van uw familie op verjaardagen, feestjes of gewoon voor wat eenvoudig familieplezier. Wie komt als eerste door dit magische koninkrijk en wordt tot winnaar gekroond!

HET PERFECTE FAMILIESPEL : Dit magische bordspel voor slangen en ladders is eenvoudig genoeg waar het hele gezin aan mee kan doen. Gooi de dobbelstenen om te bepalen hoeveel ruimtes je mag bewegen. Pak je aanrecht en klim de ladders op en ga vooruit, maar zorg ervoor dat je voorzichtig bent met die glibberige regenbogen! Je beweegt terug als je erop landt. De eerste persoon naar de top is de winnaar. Wie wordt gekroond tot de ultieme magische winnaar?

EEN PERFECT CADEAU OF CADEAU : Voor elk kind is dit magische bordspel voor slangen en ladders het ideale cadeau. Van verjaardag, Kerstmis en zelfs gewoon een speciale traktatie, kijk hoe de ogen van je kinderen oplichten terwijl ze dit magische thema Snakes & Ladders-spel openen. Dit spel biedt kinderen niet alleen talloze uren entertainment, maar stimuleert ook de vroege ontwikkeling van motorische functies bij elk kind, van hun hand-oogcoördinatie tot hun geduld.

PRODUCT SPECIFICATIE : Inclusief 1x Magical Snakes and Ladders Board Game, 5x Game Pieces & 1x Container. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Snakes & Ladders Magical Edition Bordspel Family Fun For 3 Years + Houd er rekening mee dat afbeeldingen ter illustratie dienen en dat het werkelijke product enigszins kan afwijken van de afbeelding.|



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.