FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
16 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

SAMSUNG Galaxy S22 8/128GB Zwart (S901B)
Belangrijkste kenmerken
Kleur: Zwart
Robuuste behuizing: Ja
Waterdicht: Waterdicht
Gaming smartphone: Ja
CPU-type: 8 core
Samsung modellen: Samsung Galaxy S22
DUAL SIM: Dual SIM: SIM1 + SIM2
5G-netwerk: Ja
4G LTE: Ja
WiFi: Ja: 2,4 GHz / 5 GHz
NFC: Ja
GPS: Ja
USB: USB Type-C
USB on-the-go: Ja
Omgekeerd opladen: Ja
IDEAAL VOOR ACTIEVE - IP68
De sterke en duurzame telefoonbehuizing biedt weerstand tegen stof, water en schokken in overeenstemming met de IP68-norm. De telefoon zal niet falen in moeilijke weersomstandigheden.

INDUCTIEF OPLADEN
Een innovatieve methode die geen kabels vereist, stelt u in staat om het apparaat snel op te laden. Leg ze gewoon op de oplader om na een tijdje van de volledige mogelijkheden te genieten.

DUAL SIM
Dit is een functie van de telefoon waarmee u twee simkaarten tegelijkertijd kunt gebruiken. Met deze optie kunt u bijvoorbeeld een privé- en zakelijk nummer op één telefoon gebruiken. Het is nooit nodig om uw telefoon te openen en kaarten tijdrovend te vervangen.

5G
5G is de nieuwste mobiele netwerkstandaard. Dit is de vijfde generatie die de huidige gebruikte 4G-technologie zal vervangen. Het nieuwe type netwerk zal worden gekenmerkt door een verhoogde transmissiesnelheid en vele andere verbeteringen in vergelijking met zijn voorganger, zoals: hoge overdrachtssnelheid (upload gegevens tot 10 Gbps en download tot 20 Gbps), verhoogde betrouwbaarheid, veel hogere toegestane netwerkbelasting of kortere tijd van mogelijke vertraging.

ANDROÏDE
Android is een intuïtief besturingssysteem voor mobiele apparaten zoals mobiele telefoons, tablets en netbooks. Het is gebaseerd op de Linux kernel en GNU software, en ontwikkeld door Google. In tegenstelling tot veel bestaande platforms staat Android open voor innovatie van derden en nieuwe mogelijkheden. Krijg toegang tot honderdduizenden apps waarmee u uw telefoon kunt aanpassen aan uw behoeften. Surf op het web, beantwoord e-mails, lees e-books, luister naar muziek en speel games op je nieuwe Android-smartphone.

8 GB RAM
De smartphone is uitgerust met 8 GB snel RAM, waardoor je werk nog soepeler verloopt. Vanaf nu kunt u meerdere applicaties tegelijkertijd gebruiken, veeleisendere games spelen en meerdere tabbladen tegelijkertijd in uw webbrowser openen zonder u zorgen te maken dat het uw telefoon zal vertragen.

SMARTPHONE SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Zwart S901B EAN (GTIN) 8806092878617
SMARTPHONE SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Zwart S901B Fabriekscode: SM-S901BZKDEUE
128 GB INTERN GEHEUGEN
Een zeer grote hoeveelheid geheugen ingebouwd in het apparaat is een zeer groot gemak. Uw documenten, apps, uw volledige muziekcollectie en meer passen op snelle flashopslag. Dankzij een grotere schokbestendigheid dan klassieke media blijven uw gegevens veilig, wat van groot belang is voor apparaten

NFC
NFC-technologie (Near Field Communication) elimineert de noodzaak van kabels en elimineert gecompliceerde verbindingsinstellingen. Als u muziek wilt afspelen, raakt u gewoon uw smartphone of een ander NFC-apparaat aan op het N-symbool op de behuizing. Het maakt ook handige contactloze betalingen mogelijk.

VINGERAFDRUKLEZER
Tik er gewoon op om uw telefoon direct te ontgrendelen. Deze bescherming beschermt effectief de gegevens die op uw telefoon zijn opgeslagen.

KRACHTIGE 8-CORE PROCESSOR
De krachtige 8-core processor verwerkt games, apps en films met gemak. Ondersteund door een grote hoeveelheid RAM, zorgt het voor een soepele werking van de smartphone, zelfs wanneer veel applicaties op de achtergrond worden uitgevoerd.

128 GB INTERN GEHEUGEN
Een zeer grote hoeveelheid geheugen ingebouwd in het apparaat is een zeer groot gemak. Uw documenten, apps, uw volledige muziekcollectie en meer passen op snelle flashopslag. Dankzij een grotere schokbestendigheid dan klassieke media blijven uw gegevens veilig, wat van groot belang is voor mobiele apparaten.

Technische specificaties:
Uitrusting: USB-C-kabel, handleiding
afmetingen (mm): 146 x 70,6 x 7,6 mm
gewicht (g): 167 g
Kleur: Zwart
Besturingssysteem: Android 12
GSM-standaard: 5G / 4G / 3G / 2G
Schermgrootte [inch]: 6,1"
Schermtechnologie: Infinity-O; Dynamische AMOLED 2X
Schermresolutie [px]: FHD+
Bluetooth: Ja
WiFi: Ja: 2,4 GHz / 5 GHz
GPS: Ja
Hoofdcamera [MP]: 50 +12 + 10 MP
USB: USB Type-C
Hoofdtelefoonstekker: Nee
Intern geheugen [GB]: 128 GB
Geheugenkaartlezer: Nee
RAM grootte [GB]: 8 GB
CPU-type: 8 core
Camera Kenmerken: 50 MP - Hoofdcamera, OIS, F 1.8 12 MP - F 2.2 ultragroothoekcamera 10 MP - 3x OIS telecamera, F 2.4
Processor (beschrijving): Exynos 2200, 4nm
Camera aan de voorkant [Mpix]: 10 Mpix
SIM-kaart type: eSIM
Dual SIM-kaarten: Ja
4G LTE: Ja
Kleur fabrikant: Zwart
Case Type: GG Victus Plus + Aluminium
Waterdicht: Waterdicht
Vingerafdruksensor: Ja
Bescherming e



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.