FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Smart Lumbar Pro - Pijnloos medisch apparaat voor rugpijn

€ 39,99 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
20 stuks
Beschikbaar aantal
1000 stuks
Land
Luxemburg
Goederengroep
Nieuw  
Laatste bijwerking
1 maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Over dit artikel
DYNAMISCHE TRACTIE: Dynamische tractie helpt bij het herstellen van ruggenmergkussens en beperkt spinale compressie. De trekhoogte van de brancard kan worden aangepast aan de grootte van de gebruiker voor meer efficiëntie en comfort.
VERWARMINGSFUNCTIE: Warmte is een belangrijke factor bij de behandeling van rugpijn omdat het de spieren ontspant en de bloedcirculatie verbetert. De temperatuurselectie kan indien nodig handmatig worden aangepast. Warmte is een vaatverwijder (het verwijdt bloedvaten), waardoor bloed naar het verwarmde gebied stroomt. Warmte stimuleert de stofwisseling en brengt een gevoel van ontspanning en welzijn
VIBRATIEMASSAGE: Vibratie in combinatie met warmte is zeer effectief in het ONTSPANNEN van spieren, het verlichten van stressgerelateerde spanning en het verlichten van pijn. Trillingen zijn bijzonder effectief voor aanhoudende spanningen. Het geeft het gevoel van een echte massage. Smart Lumbar is de enige rugmassager met 4 programma's met een toenemende intensiteit van 28 Hz tot 53 Hz.
MAGNETISCHE VELDTHERAPIE: "Magnetische veldtherapie" bestaat uit de voortplanting van een laagfrequent gepulseerd magnetisch veld op het niveau van pijn. Bloed, een geleidende vloeistof die door het magnetisch veld beweegt, genereert microstromen die worden geïnduceerd in de onderhuidse vaten van het doelgebied. De hersenen herkennen dit "agressor" -signaal en produceren als reactie endorfines (onze krachtige natuurlijke pijnstillers), die het vervolgens in de bloedbaan naar dit gebied stuurt.
Smart Lumbar kan ook spanning in de nek, bovenrug, dijen en kuiten loslaten.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.