WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

SilverCloud draadloze deurautomatiseringskit - 2-externe voeding

€ 25,35 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
100 stuks
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
5 dagen
SKU:
PNI-ACW01
EAN:
1094922160927
Laatste bijwerking
Meer dan een maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Fail-secure, normaal open (NO) bediening

Yala kan worden geregeld door een NO-circuit (normaal open) dat een spanning van 12 V biedt, hetzij pulstype (als de retentiefunctie wordt toegepast) of getimed (maximaal 5 seconden).

Universele openheid

SilverCloud YS800 flush elektromagnetische yala kan op elke deur worden gemonteerd, gemaakt van hout, metaal of PVC, ongeacht de richting van de opening: naar binnen of naar buiten, links of rechts.

Compatibel met intercom- of toegangscontrolesystemen

SilverCloud YS800 elektromagnetische yala kan worden geïntegreerd in een toegangscontrole- of intercomsysteem. De ontgrendelknop op de interne schijf van de video-intercom in uw huis kan fungeren om de yala te ontgrendelen, waardoor bezoekers toegang hebben tot binnen.

Edelstaal

De YS800 elektromagnetische yala is gemaakt van duurzame materialen: roestvrij staal aan de buitenkant en zinklegering aan de binnenkant, met een sluitkracht van 250 kg.

Functies

SilverCloud YS800 elektromagnetische yala is uitgerust met een centrale versterkende pin (impulsopening holding functie). De bevestigingsfunctie is functioneel als de centrale bevestigingspen in de yala wordt ingedrukt door de puppy / bout van de deurknop wanneer de deur gesloten is. Deze functie maakt het mogelijk om de yala open te vergrendelen, totdat de deur / poort / deurknop wordt geopend. Ook kan de yala op de open modus worden vergrendeld door de speciale pin op de open modus te plaatsen.

Afstandsbediening

Met de SilverCloud AP101-voeding kunt u een elektromagnetische yale van stroom voorzien en deze op afstand bedienen met behulp van de meegeleverde afstandsbedieningen (batterijen zijn niet inbegrepen). Het maximale bereik is 50 m. De lengte van het netsnoer tussen de adapter en de yala mag niet groter zijn dan 10 m.

Compatibiliteit

De feeder kan eenvoudig worden gebruikt in combinatie met elk type retaining yala, maar voor niet-vasthoudende yaleles is een timingvoeding vereist om de yala gedurende een geselecteerde periode open te houden na het momentum ontvangen van de AP101. Compatibele batterijen voor afstandsbedieningen: 27A 12 V.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.