FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) brengt alle functies van het internet en de voordelen van online communicatie samen in één draagbaar apparaat. Bovendien is het ontwikkeld met het nieuwste besturingssysteem met de nieuwste versie van Android Ice Cream Sandwich en heeft het uitgebreide connectiviteitsopties om u ongeëvenaarde prestaties en unieke bruikbaarheid te bieden.



Kenmerken:

- Android 4.0TM

Met het nieuwste Android-besturingssysteem, Ice Cream Sandwich, geniet je van alle nieuwe functies en apps. Met verbeterde prestaties beschik je over een geoptimaliseerde webbrowser, een hogere reactiesnelheid en soepeler tussen schermen, waardoor je de beste bruikbaarheid krijgt.



- Krachtige prestaties

De GALAXY Tab 2 (7.0) wordt aangedreven door een krachtige 1,0 GHz dual-core processor die maximale prestaties levert in de meest veeleisende toepassingen, zodat je je dynamische levensstijl aankunt.



- Veel multimedia-inhoud

Met Readers Hub hoef je je boeken niet meer mee te nemen en geniet je van de geneugten van digitaal lezen, met honderden eBooks op je scherm. Music Hub biedt je een complete muziekwinkel waar je je favoriete nummers kunt vinden. Tot slot heb je met Game Hub een magazijn met premium- en multiplayer-games om naartoe te gaan om in de actie te springen waar en wanneer je maar wilt.



- Gemakkelijke en leuke communicatie

Met ChatOn kun je op een dynamischere en expressievere manier in contact blijven met je vrienden en familie op verschillende apparaten en platforms met unieke functies zoals groepschats, streaming media en meer. Haal meer uit elk moment met Google+ Hangouts-groepsvideovergaderingen, wat net zo eenvoudig is als iemand op straat tegenkomen.



- Dun en licht

Een tablet met het juiste formaat en gewicht om overal mee naartoe te nemen.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.