FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Ontdek onze nieuwste kledingcollectie van Rosalita McGee, zorgvuldig samengesteld voor het herfst-/winterseizoen. Elk item in onze collectie belichaamt verfijning en tijdloze stijl, gegarandeerd om elke garderobe te verfraaien.

Onze producten zijn verkrijgbaar in pakketten en pallets, waardoor het een ideale aanwinst is voor bedrijven die kleding van hoge kwaliteit willen inslaan. Het pakket bevat diverse stukken uit de veelzijdige Rosalita McGee-collectie.

Wees gerust, alle kleding is gloednieuw, 1e klas, en wordt compleet geleverd met alle originele labels, wat authenticiteit en kwaliteit aantoont. Deze zorgvuldig geselecteerde stukken zijn perfect voor diegenen die hun klanten een vleugje elegantie willen bieden.

Houd er rekening mee dat deze goederen onderhevig zijn aan territoriale beperkingen, wat van invloed is op waar ze kunnen worden verkocht. Voor vragen of om een bestelling te bespreken, neem dan contact met ons op en we zullen meer dan blij zijn om de nodige informatie te verstrekken.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.