FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
16 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

SPECIALE PRIJS VANAF SLECHTS 299 EURO PER PALLET enkel geldig van 14/03/2022 t/m 20-03/2022 !!!

Nu zetten we het vuur weer wat hoger met onze aanbiedingen voor de finale van de Returns Hunters! We willen dat iedereen de kans krijgt om geweldige gemengde pallets te krijgen.


Bestel nu direct via WhatsApp.

Wij bieden u een uniek speciaal item aan!

Er zijn 20 europallets met gemengde A-goederen en B-goederen

Onze pallets kunnen ook merkartikelen bevatten, zoals Ritzenhoff & Breker / Schott Zwiesel en andere merken.

Let ook op onze bouwmarkt / doe-het-zelf pallets, die wij u hier aanbieden onder Restanten, waar ook artikelen van Villeroy & Boch - Gardena - Bestway en anderen in zitten.

De goederen komen van retouren, maar zijn niet gebruikt. Dit zijn retouren vanwege niet gevallen, niet beschadigde goederen. Het kan ook gaan om magazijnretouren die alleen in het verzendmagazijn en/of FBA-magazijn waren en waarvan de bewaartermijn werd overschreden. Het zijn niet per se Amazon-retouren!

De pallets kunnen artikelen bevatten uit de volgende productgroepen:
Decoratie - huishouden - speelgoed - schrijfwaren - gedekte tafel - hobby en werkplaats (geen exacte vermelding mogelijk maar de pallets zijn extreem goedkoop)

Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat retouren niet per se afkomstig zijn van Amazon-klanten, er kunnen ook goederen zijn die bij Amazon zijn opgeslagen en worden geretourneerd omdat de opslagtijd is overschreden, dit zijn logischerwijs ook Amazon-retouren uit het Amazon-verzendmagazijn!!! De pallets bestaan niet alleen uit Amazon-retouren - het zijn gemengde resterende voorraadpallets zoals beschreven. De prijs van deze pallets is echter duidelijk onverslaanbaar!

Bent u op zoek naar andere goederen?

Zo hebben we speelgoed buitenpallets met gemengde elektrische kinderwagens - Een product bevat minimaal 10 kinderwagens per pallet voor slechts 999 euro per pallet. Ontdek online wat elektrische kinderwagens ongeveer kosten!

De foto's zijn voorbeelden van een van onze pallets, elke pallet ziet er anders uit en is anders verpakt! Geen garantie dat exact 1 op 1 de getoonde artikelen worden meegeleverd. De afbeeldingen zijn nadrukkelijk bedoeld als voorbeeldafbeeldingen van hoe de pallets eruit zien.

We hebben ook gemengde pallets uit de volgende categorieën: Huishoudelijke elektrische apparaten - doe-het-zelf / bouwmarkt / tuin - spelletjes en hobby's!

Als u geïnteresseerd bent, stuur ons dan een aanvraag.

De goederen bevinden zich in Hamburg - de goederen bevinden zich in ons expeditiemagazijn bij ons expeditiebedrijf, dat ook de verzending voor ons regelt.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.