FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
1 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Reinigingsrobot Team Kalorik TKG RVC 1003 AB

€ 197,24 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
5413346349408
EAN:
5413346349408
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Normale prijs: 1299,99 złOnze prijs: 999 zł

Robotstofzuiger en MoppingCleanTech TKG RVC 1003 AB [+speciaal antibacterieel filter]Belgisch merk KalorikDit is een uiterst functionele stofzuiger voor zowel droog als nat stofzuigen. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk en snel! Dit apparaat is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te zijn en u te ontlasten van dagelijkse huishoudelijke taken. Dit alles om uw appartement zonder uw moeite schoon te laten schijnen. 

Parameters / accessoirestion vermogen 1400Patank capaciteit 0,3Lbattery capaciteit 2600mAh stofzuiger vermogen 40WHEPA filters / antibacterieeloppilotdocking basemeeting: 33.00 x 33.00 x 7.60 cm

Droog en nat stofzuigen - stofzuig en was de vloer in één. De stofzuiger bevat zowel een stofcontainer als een watertank, zodat u stof kunt stoppen met behulp van een set multifilters en de vloer kunt wassen - eenmaal en in een oogwenk. Het geïntegreerde HEPA-filter zuivert de afvoerlucht tot 99,95% - wat belangrijk is voor mensen met een allergie en hun kwaliteit van leven aanzienlijk verhoogt.  Compact ontwerp en modern ontwerp maken deze stofzuiger niet alleen praktische reinigingsapparatuur, maar ook een modieuze gadget voor thuis die u aan uw vrienden kunt laten zien. De zuigkracht is tot 1400 Pa , waardoor u zelfs de kleinste onzuiverheden van de vloer kunt verwijderen - snel en zonder uw deelname.

De multifunctionele afstandsbediening en eenvoudige knoppen garanderen een eenvoudige positionering en gebruik van de stofzuiger - slechts een paar klikken en een set borstels en een doek doen alles voor u - voor schone tapijten en glanzende vloeren in het hele huis. Het filter gecoat met een speciale antibacteriële stof is een uniek additief dat in Duitsland is ontwikkeld en getest [vandaar in het symbool AB - Antibacterieel] Antibotsings - en valsensoren stellen de stofzuiger in staat om te werken zonder tegen meubels of andere obstakels te wrijven, en na het afwerken van het werk keert het apparaat automatisch terug naar het laadstation. Eén apparaat en verschillende praktische toepassingen - met het apparaat kunt u oppervlakken puntsgewijs stofzuigen, u kunt het ook gebruiken om de randen van bijvoorbeeld trappen of muren schoon te maken, evenals borsteloppervlakken direct naast de muren.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.