WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

PNI AV601 draadloze video audio zender en RJ45 airfun en aircontr

€ 41,40 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
50 stuks
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
5 dagen
SKU:
PNI-AV601
EAN:
5949066512957
Laatste bijwerking
Meer dan een maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Miracast module / AllSharecast
U kunt nu met uw gezin genieten van de afbeeldingen of video's van uw smartphone, tablet of computer omdat ze in realtime op de tv of projector kunnen worden afgespeeld met behulp van de Miracast-modus. Zo kunt u de tv of projector gebruiken als een kloon van uw smartphone, tablet, laptop en kunt u genieten van applicaties, films foto's op een veel groter scherm.

DLNA-module / MirrorOp
In DLNA-modus kunt u op de tv / projector HD-beelden en films afspelen die via internet worden afgespeeld vanaf uw telefoon / tablet / computer. Het apparaat ondersteunt real-time afspelen van online inhoud met een resolutie van 1080P vanaf uw telefoon / tablet op uw tv of projector.

Bestanden afspelen vanaf uw tablet/smartphone
Een bijzonder interessante applicatie is AirFun, waarmee u rechtstreeks op het scherm geselecteerde bestanden van uw telefoon of tablet kunt afspelen: films, muziek, afbeeldingen.

Virtuele afstandsbediening
De AirFun-applicatie heeft verschillende functies geïntegreerd, waaronder de virtuele afstandsbediening voor dit product. U kunt uw smartphone dus gebruiken als een virtuele afstandsbediening, in plaats van die in het pakket.

Bestanden afspelen vanaf een USB-geheugen
Omdat het de nieuwste generatie is, heeft het PNI AV601-apparaat ook een extra geïntegreerde mediaspelerfunctie. Zo kunt u vanuit een extern geheugen (USB-stick of HDDextern) een breed scala aan multimediabestanden uitvoeren: films, muziek, foto's.

Toegangspunt
En last but not least, PNI AV601 kan ook functioneren als een toegangspunt dat de uitbreiding van een draadloos netwerk over een groter gebied of zelfs tussen verdiepingen mogelijk maakt, waardoor een draadloze internetbron wordt geboden in gebieden die niet toegankelijk waren in de normale menigte.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.